Glutenvrij smaakt nergens naar

We hebben uiteindelijk zelf pepernoten van een pak van Albert Heijn gebakken en die zijn met smaak gegeten. Ook door de familieleden die niet glutenvrij hoefden te eten. Belachelijk dat Peppernuts daar niks van kan maken. En ook nog eens 6 dagen over de bezorging doen

Genoten

Lekker om ook eens wat te kunnen snoepen

AANRADER!!!

Heerlijke pepernoten krokant en de smaken fantastisch!

Alles tip top verlopen

Zeer correcte afhandeling van mijn bestelling én nog een kortingsbon er bovenop ontvangen!

Ik mis de echte pepernoten beleving

Ik vind de (chocolade) pepernoten niet echt naar pepernoten smaken. Maar wellicht prima voor de liefhebber

Ik had 1 kapotte zak in mijn bestelling.

Ik had 1 kapotte zak kruidnoten in mijn bestelling. Ik heb de hele zak weggegooid want ze smaakte niet lekker meer.

Snelle levering

Donderdagmiddag laat besteld en binnen 24 uur heerlijke kruidnoten en pindakaas in huis! Service hoor en kwaliteit: Top!

Alles in orde

Liep naar verwachting

Bestelling op tijd vóór Sinterklaas geleverd. Hoe het smaakt weten we pas na vrijdag avond. :-)

Heerlijkheerlijkheerlijk

Erg lekker en smakelijk, verrassende combinaties die we erg kunnen waarderen!

Lekkere pepernoten. Er ontbrak een zakje maar dit is snel opgelost door de klantenservice. Top gedaan!

Snel pepernoten in huis!

Makkelijke website, duidelijke omschrijvingen, snelle levering. Smaken voor ieder wat wils.

Niet luisteren naar de klant

We hebben berichten uitgewisseld over de levering. Toen bleek dat de levering niet op tijd zou plaats vinden heb ik gevraagd de bestelling te annuleren. Mijn verbazing was groot toen de volgende dag in een DHL bericht de levering werd aangekondigd. Daarna duurde het nog eens 2 dagen voordat DHL de goederen binnen had. Ik beschouw deze gang van zaken als een slinkse wijze de annulering te ontlopen. Het was klantvriendelijker geweest met mij te overleggen en te annuleren.

Peppernuts is een prettige online winkel, zij verkopen vele smaken pepernoten, leuk om ook cadeaus te scoren. Peppernuts pepernoten worden altijd goed ontvangen en de ontvangers kunnen er maar moeilijk van afblijven.

Snelle levering, heerlijke Kruidnoten

Helemaal prima, snel en correct geleverd. Het zijn alleen wel Kruidnoten en geen pepernoten hahaha

Super lekker!

De kruidnoten zijn super lekker. Heb nog niet allemaal geproefd. Maar ben nu al fan van de Limoncello kruidnoten en crunchy honey.

Lekker!!!!

Het is altijd een feestje met de heerlijke pepepernoten van peppernuts! Ik ben al jaren fan. Probeer ook de nieuwe crunchy’s, de zak is binnen 5 minuten leeg.

Omg lekkerste snoepgoed ooit en erg origineel!

Zo veel verschillende smaken en leuke nieuwe producten en kado-ideeën. Goede kwaliteit pepernootjes, of zijn het kruidnootjes. Altijd ingewikkeld die discussie. Kan iemand me dat eens uitleggen? Wat is nou een pepernoot en wat is een kruidnoot? Want die harde brokken zijn kruidig dus dat moeten kruidnoten zijn toch. Maar naar peper smaken ze allebei niet. Dat bedoel ik dus, dit is zo ingewikkeld man. Hier zou de politiek zich eigenlijk mee bezig moeten houden. Dit is waar het volk echt mee zit. Maar daar hoor je Trump niet over. Lekkere pepernoten dus, 5 reten.

Geweldig service en producten !!

Geweldige service en gewoon de allerlekkerste kruidnoten :)

Welke pepernoten

De pepernoten zien er lekker uit en was een bestelling waard. Ik weet dat Sint het druk heeft, maar de vrees was dat er onderweg een ongeluk is geweest waardoor alle pepernoten zijn achtergebleven. Met hulp bleken de pepernoten achtergebleven in het verzendproces zonder bericht van verzending en/of aflevering. Uiteindelijk zijn de pepernoten aangekomen en kan ik er van genieten, maar voor mij geen vervolg.

Goede ervaring

Ik had drie smaken besteld, waarvan één niet op voorraad bleek te zijn. Daarom was er een andere smaak toegevoegd aan mijn bestelling. Een beetje jammer dat hier vooraf niet over gecommuniceerd werd met mij, maar ik vind het wel klantvriendelijk dat er een vervangend product is geleverd. Ik nam zelf contact op om te vragen of de ontbrekende smaak alsnog geleverd zou worden. Hier werd heel snel op gereageerd en ik heb de juiste smaak alsnog snel daarna ontvangen. Uiteindelijk dus een goede ervaring. Wat de smaken betreft: aardbei is héél zoet (moet je van houden), honey crunch was een groot succes bij de collega's, caramelised pear was lekker, maar smaakte niet naar peer. Onze favoriet: salted caramel, grappig genoeg het vervangende product dat we gekregen hebben

Ik heb 2 producten niet ontvangen..

Pindakaas kokos en pindakaas witte chocolade

Geweldige Pepernoten

Heerlijke producten! Goede chocolade laag!

geen reactie bij vragen over late levering

Zowel via het online reactieformulier als direct via email geprobeerd contact op te nemen, maar geen enkele reactie. Bestelling op maandag geplaatst met het plan mijn bestelling op zondag mee te nemen als relatiegeschenk. Het is op zaterdag pas verstuurd daarmee te laat. Ik hoop nog steeds op een persoonlijke reactie.

Verpakking niet best

Naar aanleiding van mijn vorige beoordeling dat het zolang duurde voordat het bezorgd was hier een nieuwe. Ik heb contact gehad en ze waren supervriendelijk boden ook een uitstekende oplossingen, alleen de verpakking van de bestelde artikelen is waardeloos. Bierpakket verpakking kapot en de flesjes los in de doos, verpakking van de pepernoten gescheurd.. erg jammer…

Haven 43

1131 ES Volendam

Over Peppernuts Holland

Bij Peppernuts Holland zijn wij gek op kruidnootjes, het is onze passie. Van de ‘originals’ tot speciale smaken.