Snelle levering

Heerlijke siroop. Goed artikel. In 1 dag in huis!!

Prima producten en levertijd

Sloffe pepernoten

Ik heb de originele pepernoten besteld maar ze zijn erg slof, ik kon alle 3 de zakken weg gooien aangezien we allemaal slof waren.

snelle levering, goede communicatie

ziet er heel goed uit, geen ervaring met smaken, is een kado

Redelijk

Jammer dat er geen echte pepernoten te krijgen zijn . Graag laten weten als ze der weer zijn .

Blij maar kon beter

Blij dat ik kon pepernoten kopen omdat ik kon ze nergens vinden en ik wilde als cadeautje voor mijn familie in het buitenland brengen. Helaas was ik wat teleurgesteld omdat vooral de unicorn pepernoten kapot waren. Er waren nogal wat gebroken stukken en veel waren slecht gemaakt (aan elkaar gelijmd en zonder kleur). Jammer voor de prijs hadden ze niet zo veel kwaliteit. En als cadeautje zal ik niet aan niemand geven als ze lijkten zo slordig in je presentatie. De gewoon pepernoten waren inmiddels wel oké.

Zéér snelle levering!

De volgende dag de pepernoten al binnengekregen en dat in een periode dat het geen sinterklaastijd is!

Geleverd zoals ik wenste

Prima kwaliteit

Bijzondere smaak

De deksel was los waardoor er veel olie uit was, pakket en pot vettig en glibberig. Pindakaas was erg droog en na lang met veel kracht roeren eindelijk kunnen proeven. Voor zo op brood niet mijn smaak, gebruik het voor saus. Een ervaring aan smaak erbij

Smakelijke verscheidenheid aan smaken het hele jaar door

altijd lekker, veel smaakopties en goede service! blij dat we het hele jaar door pepernoten kunnen krijgen!

Smaakte muf en oud

De pepernoten smaken helaas alsof ze al een half jaar ergens op een tafel hebben gestaan

Super smaken leuk verpakt

Dank jullie wel!

heerlijk

lekker vers, bedankt voor de snelle levering

Fijne winkel en snelle verzending

Fijne winkel. Bestelling is snel verzonden en leuk ingepakt!

Heerlijk

Al eerder kennis mogen maken met deze heerlijke pepernoten. Wij hebben ze nu dan ook via de webshop besteld. Zeker voor herhaling vatbaar. Prima verpakt en snel in huis. Zeker een aanrader.

Excellen!

My 4 yrs old daughter was missing a lot those peppernuts and once she tried tried yours, she love them.

• ¿Nos recomendarías?

Één potje pindakaas was open gekomen en de doos was onder de olie.

Ik had gebeld maar ze waren een paar dagen dicht. En toch dezelfde dag kreeg ik een email en telefoon dat ik een nieuwe kreeg. Daar ze als kado waren ben ik zo blij. En echt een goede service en meedenkend. Bedankt en succes met jullie lekkers!

Fantastisch

Mijn pakketje werd later bezorgd dan afgesproken maar als goedmakertje zat er in het pakket 2 zakken met lekkers extra in en een attent kaartje. Daar word ik nu blij van.

Very happy with my purchase

Everything went very well. I will shop again. Thank you

Kan niet beter

Perfect en van smaak en dat in Januari waar je nog gewoon pepernoten kunt bestellen dat moet toch het hele jaar gewoon kunnen.!.

Overheerlijk

Super kwaliteit en mooie sortering

Super lekker

De granola pepernoten zijn zo lekker, dat iedereen dit erg lekker vindt in de yoghurt, groot en klein.

Snelle bezorging maar betaald veel voor klein zakje

Snelle bezorging Maar je betaald veel voor klein zakje Mogen we wat groter

Uitstekende service

Uitstekend geholpen door Danny Zoetebier na een vertraagde bestelling. 5 sterren service en bedankt voor het meedenken!! Nu heel erg benieuwd naar lekkere noten :)

Brilliant taste, high quality and fast delivery

I love the taste of the Peppernuts! I ordered the Classic ones, Pistachio flavoured and the Stroopwafel ones! They are delicious when served with tea on a cozy winter night!

Haven 43

1131 ES Volendam

Over Peppernuts Holland

Bij Peppernuts Holland zijn wij gek op kruidnootjes, het is onze passie. Van de ‘originals’ tot speciale smaken.