Filters

10

Eerlijk en gastvrij zaken doen!

Eerste contact via en met de verkoper was prettig en transparant. Afspraken gemaakt die allemaal werden nagekomen. Iedereen is altijd vrolijk en attent. Fijn hier een auto te hebben gekocht.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt Erik, voor je mooie beoordeling. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Gefeliciteerd met je aankoop en graag tot de volgende keer. Groet, Broekhuis Utrecht

10

Broekhuis Utrecht is Top

Mijn ervaring hier is heel goed. Wel jammer dat op de dag van levering ik erachter komt dat de trekhaak nog niet functioneel is omdat er een onderdeel nog ontbreekt. Ik daarover belt, en dan uitleg krijg de auto te leveren, en dan later dat onderdeel te installeren. Daarvoor moet ik wel weer terug naar de dealer. Niet erg, maar had dit dan wel van te voeren gemeld. Dat was beter geweest. Verder prima te woord gestaan, en ook iedere keer terug gebeld wanneer ik had gebeld. Terugkoppeling na melding over RDW terugroep acties zijn ook goed gechecked en terug gemeld. De lijkst met 100 punten die gechecked is, is ook aanwezig.. Broekhuis Utrecht is zeker een veel betere ervaring dan Broekhuis Almere. Daar moet ik nog een score voor geven later hoop ik. Dat wordt helaas niet goed.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer goed

Zeer goed geholpen goede verkoper alleen niet tevreden over de afronding van de 500 euro tankpas er werd in de reclame vertelt koop een auto bij Broekhuis en ontvang 500 euro tank tegoed maar nu werd er gezegd omdat wij korting hadden gekregen op de auto was dat voor ons niet van toepassing erg misleidende advertentie hoop veel goede kilometers met de auto te rijden groeten de fam den Edel

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima

Goede service, afhandeling zeer goed.

 • Aanbevelen? Ja
8

Verademing na 4 eerdere showrooms

Heel plezierige ontvangst en heldere communicatie. Zeer klantgericht. Een verademing na eerdere ervaringen de afgelopen weken bij diverse dealers! Ook de aftersales via WhatsApp contact was supersnel en bereidwillig.

 • Aanbevelen? Ja
9

Ben zeer tevreden

Ik ben al ruim 14 jaar een Volvo-rijder tot grote tevredenheid. O.a. door mijn relatie met de heer Bûtot heb ik eerder aangegeven het onderhoud aan mijn huidige Volvo te willen voortzetten in de vestiging van Broekhuis op Overvecht (voorheen Verkerk Volvo). De kennis en service van het personeel zijn doorslaggevend.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles keurig netjes geregeld en een super ontvangst!

Zeer positief

 • Aanbevelen? Ja
10

klantvriendelijk, punktueel, probleemoplossend

al ca 50 jaar klant bij volvo utrecht, mede dankzij de altijd service gerichtheid en persoonlijke benadering van alle medewerkers.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel en vriendelijk

Super goed geholpen door Robert. Hij geeft je gelijk het gevoel welkom te zijn bij Broekhuis. Hij neemt de tijd om naar je te luisteren en vervolgens duidelijk en helder te vertellen wat hij voor je kan betekenen. Hij is altijd vriendelijk en blijft tegelijkertijd ook professioneel. Tot een goeie deal gekomen voor een mooie Renault Captur.

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekend geholpen

Zeer prettig onderhandeld over de inruil van mijn vorige auto. Ook heel goede informatie ontvangen over onze nieuwe (gebruikte) V40 rondom de aflevering en zelfs een prima autoverzekering. Heel tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snel, vriendelijk en correct

APK en grote beurt zijn goed en snel uitgevoerd. Auto werd keurig schoon afgeleverd. Eén opmerking: de lampen stonden altijd op standje automatisch, deze was door de garage niet teruggezet op deze stand, waardoor we een poosje zonder lampen aan hebben gereden......

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettige verkoper en net aanbod inruil/aankoop

Het eerste telefonisch contact met verkoper Robert Bembom verliep meteen prettig, open en eerlijke informatie over de xc40 die ik gezien had. Gesprek en proefrit was al dag erna mogelijk en de deal is goed gesloten. Nog een goed aanbod voor set bijna nieuwe winterbanden geaccepteerd. Het enige jammere vond ik dat het panoramadak rondom en de rand van de dakreling niet gepoetst was, daar zaten nog algen en mos in. Maar verder zeer tevreden over Broekhuis en hun service!

 • Aanbevelen? Ja
8

Tevreden, zoals ik altijd gewend ben van Volvo!

Tegenvaller: nummerplaat zonder te vragen !vervangen van - VERKERK auto - in: BROEKHUIS auto, hetgeen niet het geval is

 • Aanbevelen? Ja
10

Aangenaam en snel

Zowel de verkoop als de behandeling vond ik zeer aangenaqam

 • Aanbevelen? Ja
10

Correct, stipt en dus tevreden.

Correct , stipt en alles volgens afspraak.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een hele leuk

Erg leuk geholpen door Mathijs, veel verstand van de zaken. Rustige man, duidelijk en erg vriendelijk. Er is nog een klein probleempje met de Volvo app (id) maar ook hierin komt nog hulp / oplossing. Het was al heel fijn dat de Volvo klaar was voor onze vakantie (Tour for Life)

 • Aanbevelen? Ja
10

Alleen maar goede ervaringen.

Mijn oude Volvo V70 is twee jaar in onderhoud, eerst bij Verkerk en nu bij Broekhuis. Tot op heden ben ik prima behandeld door de mensen aldaar. Ik hoop dat dit in de toekomst zo zal blijven.

 • Aanbevelen? Ja
8

Uitstekende service

Uitstekende service

 • Aanbevelen? Ja
10

Gewoon goed

Goed geholpen door Matthijs Wolzak

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeer tevreden

Zeer tevreden met de aankoop Van de Volvo xc40. Prettig geholpen door verkoopadviseur Wilco. Prettige Volvo garage.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service....Verkerk alweer vergeten ! Ga zo door !

Alles conform afspraak, op tijd, schoon opgeleverd.

 • Aanbevelen? Ja
10

We zijn zeer klantvriendelijk, hulpvaardig en deskundig geholpen Matthijs Wolzak

Bij het zoeken naar een occasion toch weer terecht gekomen bij Volvo Broekhuis. Volvo Broekhuis staat bij ons voor betrouwbaar, klantvriendelijk en deskundig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Niets op aan te merken

Toegankelijk en meedenken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Zeer tevreden met mijn aankoop,alles duidelijk uitgelegd. Zeer goed geholpen door Mathijs.

 • Aanbevelen? Ja
5

Onderhoudsbeurt naar behoren, vervangend vervoer (fiets) slecht

Had tijdig afspraak gemaakt met de receptie dat ik mijn auto in de loop van de dag zou brengen en dat de onderhoudsbeurt een dag later zou plaats vinden. Daarbij ook afgesproken dat ik een leenfiets mee zou krijgen. De receptionist leek verrast dat ik in de vroege middag mijn auto bracht. Een fiets stond dan ook niet klaar. Korte tijd daarna kreeg ik een dames fiets mee, zonder versnelling met groot onhandig stuur en na mij later bleek, toen ik er op weg fietste,zachte achterband en met een zadel dat van voor naar achter met elke beweging mee bewoog. Kortom over de onderhoudsbeurt geen wanklank, maar slechte ervaring met aangeboden vervoer (fiets).

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd