Filters

10

Het behaalde resultaat is hoger dan ik verwacht had

In eerste instantie heb ik zelf informatie aangevraagd bij de vaststelling van de woz-waarde. Het antwoord was voor mij onbevredigend. Het maken van een bezwaarschrift zou weinig kans maken. Het WOZ bureau ingeschakeld. De uitspraak op de door het bureau gemaakte bezwaarschrift overtrefde mij de verwachtingen. Uitermate tevreden op het behaalde resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Bezwaar maken heeft altijd zin, en via jullie is het een makkie!

Een verlaging van bijna 8 % behaald. In deze dure tijden telt elk bedrag dat bespaard kan worden!

 • Aanbevelen? Ja
8

na vele jaren zelf bezwaar te maken zonder succes , nu uitbesteedt met prima resultaat !

goede en snelle service , resultaat WOZ waarde verlaging

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer goede service

Ik hoefde mij alleen maar aan te melden plus enkele foto’s mee te sturen. Verder hebben ze goed werk geleverd en het toch voor elkaar gekregen om de WOZ waarde €34.000 naar beneden bij te stellen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Makkelijke service

Het indienen ging heel makkelijk. Een bericht terug duurde echter wel erg lang. Ook de uitslag duurde erg lang. Mogelijk zal dit aan de gemeente liggen, doch zou een mailtje met een headsup niet verkeerd zijn!

 • Aanbevelen? Ja
10

Eenvoudig en Succesvol bezwaar maken

Met succes is mijn WOZ waarde verlaagd. Simpelweg door enkele vragen over mijn woning te beantwoorden. WOZnet.nl heeft voor de rest gezorgd. Perfecte communicatie en na de aanvraag een duidelijke uitleg wat ik bespaar en hoeveel. Een echte aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend werk verricht!

De WOZ-waarde van € 120 000 naar € 88 000 gekregen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede service en prima resultaat!

Dankzij de gratis service van ‘WOZwet.nl’ is de geschatte waarde van onze woning naar beneden bijgesteld. Dit scheelt toch een leuk bedrag aan te betaling heffing. Een aanrader voor een ieder die een eigen woning bezit.

 • Aanbevelen? Ja
10

WOZ-waarde mooi aangepast!

Onze WOZ-waarde was behoorlijk verhoogd, en wat de reden daarvan was werd niet bekend gemaakt! Dus toen ik kennis maakte met WOZwet.nl was het duidelijk: prima, als jullie onze WOZ-waarde weten te verlagen! De uitkomst van het bezwaar is geweldig: onze WOZ-waarde is aanzienlijk verlaagd! Waarvoor hartelijk dank!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Positief

Na bezwaar te hebben gemaakt waren we blij verrast dat dit gehonoreerd werd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super gedaan, zonder dat ik dingen moest regelen.

Net mail gehad met het fantastic nieuws gat de woz waarde met ruim 13000 euro is verlaagd, 1 mailtje naar jullie en onze dag kan niet meer stuk, super bedankt daar drinken wij op, proost.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede en duidelijke uitleg bezwaarprocedure.

Goed geholpen. Alle werkzaamheden verzorgd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden op de werkwijze en afhandeling.

Ik ben via deze organisatie goed geholpen Ze hebben mijn vraag direct opgepakt en Snel afgehandeld.

 • Aanbevelen? Ja
8

eindelijk iemand die echt helpt

de gemeente heft elk jaar meer en het gevolg is dat je ook meer waterschap belasting betaald en ook de loonbelasting gaat omhoog. nu had ik zelf al een korting bedongen maar minder dan de verhoging en dit bedrijf heeft er voor gezorgd dat de verhoging weer ongedaan wordt. Ik ben zeer tevreden met de uitkomst en zal zeker volgend jaar weer gebruik maken van hun diensten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super geholpen

Ze helpen je uitstekend. Alles netjes voor mij geregeld. Alle zorgen uit handen genomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische dienstverlening

Door de Gemeente werd onze WOZ-waarde weer eens verhoogd. Dankzij WOZwet.nl succesvol en kosteloos bezwaar kunnen aantekenen. WOZwet.nl voert alle acties uit en houden je perfect op de hoogte van alle ontwikkelingen. Een voorbeeld voor andere “dienstverlenende” instanties. Super dienstverlening en een oprechte aanrader !

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed geregeld

Wij hadden een mooie besparing. Alles wordt goed geregeld en communicatie is ook top.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service

Ik ben afgelopen jaar uitstekend geholpen door WOZwet.nl bij het verlagen van de WOZ waarde van mijn woning. Duidelijke en heldere communicatie. Zal WOZwet.nl een volgende keer weer raadplegen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig om in deze dure tijd WOZwet.nl aan je zij te hebben.

Omdat ons huis te veel was getaxeerd om een bijstand uitkering aan te vragen, was dit een probleem om te krijgen. Nu na de woz vermindering is het wel gelukt. Super blij mee omdat ik als zzp'r niet meer kan werken wegens atrose. En mijn vrouw niet meer vanwege een stoma. Dus WOZ.nl gigantisch bedankt voor jullie hulp. En dat ook nog eens gratis !

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed nieuws na lange tijd

Mijn Woz is 1 keer bezwaar aantekenen naar beneden gegaan. Dit scheelt geld op gemeente belasting en watersysteem maar ook voor de inkomensbelasting. Ik ben blij met de vermindering van 17000 euro Woz waarde.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wij zijn u heel dankbaar voor het werk wat u voor ons hebt bereikt

Toen wij hieraan zijn begonnen om te kijken of het haalbaar was, en of de mensen ons wilde helpen, ging het als van zelf , met elkaar overleggen waarom het ene huis wel goedkoper was en die van ons duurder op het zelfde rijtje. Onze hartelijke dank daarvoor.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een verrassing.

Dit resultaat had ik niet verwacht in verband met de hoge verkoopprijzen van woningen bij mij in de buurt. Bedankt voor dit resultaat

 • Aanbevelen? Ja
1

Geen inzage in eigen dossier

In de chat heb ik gevraagd naar de inhoudelijke argumenten die WOZWET gebuikt om mijn bezwaar te onderbouwen. Ik heb namelijk zelf argumenten en foto's aangeleverd en wil checken of zij niets vergeten. Die inhoud wilden zij niet geven, want het betreft hun "succesformule". Vreemd. Ik ben opdrachtgever en zij willen mij géén inzage geven in mijn eigen dossier. Dat klopt niet. Ik werd doorverwezen naar een algemeen mailadres met de opmerking dat hun jurist mij te woord zou staan. Niet dus!

 • Aanbevelen? Nee
10

prima geregeld

Na een in mijn ogen veel te hoge WOZ bepaling heeft WOZ wet het geregeld dat er verlaging heeft plaatsgevonden van 31.000 euro. Top geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed geholpen en WOZ aangepast

Ik ontvang via BSR de aanslag voor WOZ. BSR wordt door gemeentes betaald maar zijn slecht tot niet bereikbaar en als je via hun site bezwaar maakt word je halverwege zo uit het systeem gegooid. Bellen heeft totaal geen zin want opnemen doen ze echt niet. Daarna via WOZwet.nl bezwaar gemaakt en inderdaad was er teveel WOZ berekend., Geld terug dus. Ik kreeg later nog wel een brief van BSR of ik a.u.b. toch maar bezwaar wilde maken via SBR want het kost de gemeentes te veel. Ik zeg stoppen met BSR gemeentes.

 • Aanbevelen? Ja

Over WOZwet.nl

WOZwet.nl is het best beoordeeld WOZ-bureau van Nederland. Laat gratis je WOZ-waarde verlagen door de specialisten van WOZwet.nl. WOZwet.nl is dé specialist in het verlagen van WOZ-waarden van particuliere koopwoning. Het bedrijf is inmiddels het derde grootste WOZ-bureau van Nederland en verlaagde vorig jaar voor ruim €40 miljoen euro aan WOZ-waarden. WOZwet.nl heeft als missie ervoor te zorgen dat iedereen in Nederland een correctie WOZ-waarde krijgt zodat niemand onterecht teveel WOZ-belasting moet betalen. Dat 1 op de 3 Nederlanders nu een te hoge WOZ-waarde heeft en dat daardoor miljoenen mensen onnodig teveel WOZ-belasting betalen, vindt WOZwet.nl onacceptabel. WOZ-bezwaar WOZ-waarde verlagen WOZ-check

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.