Hartstikke goed

Makkelijke en goede manier om de WOZ waarde te verlagen. Goed werk geleverd.

Alles wordt netjes geregeld.

Alles wordt netjes voor je geregeld.

Fantastisch

Woz waarde moet realistisch zijn.

Volharding naar gerechtigheid.

Mijn ervaring is dat het lang duurt, maar ja het moet dan ook allemaal door de ambtelijke molen van de Nederlandse bureaucratie. En het wachten hierop heeft dan toch een positief resultaat opgeleverd. Dus een driewerf hoera voor de WOZwet.nl

Het werkt!

Leverde ons een reductie op van 6%. Is in deze tijd toch mooi meegenomen.

Resultaat boven verwachting en top service!

WOZwet.nl spant zich echt in voor de maximale WOZ waarde verlaging. Het resultaat is boven verwachting. Emails worden vlot beantwoord en je wordt als klant voordurend op de hoogte gehouden. Uur

Enorm blij mee!

Wij zijn enorm blij met WOZwet.nl; je vult het online bezwaar-formulier in een paar eenvoudige stappen in, en WOZwet.nl doet de rest. Op die manier kregen we meer dan 10% van onze woningwaarde af!

Helemaal geweldig geregeld

Zowel de mail contact als de daadwerkelijke uitslag geweldig geregeld en ook een terechte uitslag en heel erg blij met WOZ-wet.nl

Gedaan wat is beloofd

Een verlaging van 19.000 euro van de WOZ-waarde, alleen foto's van de woning toesturen en verder zelf niets te hoeven doen. Klasse ! Zeer tevreden.

Gelukt!

Het bezwaar dat WOZwet.nl namens mij heeft ingediend is niet afgewezen. Ik ben heel blij dat het nu wel gelukt is. De voorlaatste keer dat ik succesvol bezwaar heb gemaakt is 2011. Alle andere keren werd het afgewezen. Mijn Gemeente wijst vrijwel altijd alles af. Maar nu ik dit bureau in de arm heb genomen: geslaagd.

Geen onderbouwd resultaat

Wij hebben heel vaak moeten vragen hoe het met ons woz bezwaar zit. Afgelopen januari na weer de uitslag vragen alleen te horen gekregen dat het afgewezen was. Geen verslag niets, zodra je start krijg je te horen dat ze op heel veel punten checken, maar uiteindelijke 1 zin in de email afgewezen. Dit jaar gaan we het maar weer zelf doen.

Reactie van het bedrijf

Hoi Karin, Helaas is niet iedere WOZ-waarde te hoog, soms is de WOZ-waarde wel goed vastgesteld. In dat geval is het niet mogelijk om de WOZ-waarde te verlagen. De uitspraak is in december gedaan door de gemeente. Daar kunnen wij helaas niets aan doen, dat komt doordat de gemeente hun zaken niet op orde heeft. Iedere uitspraak controleren en beoordelen wij uitgebreid, dat is begin januari gebeurt. Hierna hebben we je direct op de hoogte gebracht. We hebben je een nette mail gestuurd met daarin een eenvoudig te begrijpen antwoord. Het klopt dus niet wat we je maar 1 zin hebben gestuurd. Wanneer een klant graag extra informatie wil of een meer uitgebreide uitleg, dan geven wij die altijd. Daarom sluiten we de mail ook af met het verzoek om ons vragen te stellen als er nog vragen zijn. We vinden het jammer dat je ons niet eerst gevraagd hebt om meer uitleg voordat je een negatieve review hebt geplaats. We hadden je graag uitgebreid geïnformeerd en uitgebreid overlegd over de uitspraak. Nu hebben wij die kans helaas niet gehad. We hebben ons uiterste best gedaan, volledig kosteloos en zonder vergoeding, maar de WOZ-waarde bleek niet te hoog te zijn. Als wij je nog mogen informeren, stuur ons dan even een mailtje. We helpen je ontzettend graag.

Knap gedaan

Op het maken en sturen van de foto's na hoef je zelf bijna niets te doen. Het heeft ons honderden euro's per jaar opgeleverd.

Kleine moeite grote vreugde

Kleine moeite van onze kant dan. We hebben er zelf weinig voor hoeven doen en het effect was heel mooi

Top! WOZ waarde leuk bedrag omlaag kunnen brengen.

Zonder veel moeite van ons, heeft WOZ expert, de WOZ-waarde voor een acceptabel bedrag omlaag kunnen brengen. Had er al helemaal niet meer op gerekend, maar ineens goed bericht. Hartelijk dank, voor het gelukte resultaat. In deze dure tijd, toch nog iets positiefs.

Prima service, nemen alles uit handen! Top!!

Bij het indienen van het bezwaar, is ons alles uit handen genomen. Zij hielden ons op de hoogte van de onderhandelingen/ vooruitgang!! Als leek was t fijn dat er mensen over buigen die er wel verstand van hebben!! Bedankt!

Het vertrouwen in WOZwet is beloond.

Het nare gevoel dat, om wat voor reden dan ook, mijn woning werd overgewaardeerd, heb ik WOZwet.nl ingeschakeld om hier wat aan te doen. Met een positief resultaat.

Uitstekend behandeld

Ik had eerst geen verwachtingen maar ben uiterst tevreden.

super

rechtvaardig bekeken

Verrast was ik met het goede werk.

Duidelijke uitleg van de uitkomst en consequenties van de verlaging WOZ waarde.

Aanrader!

Kleine moeite, groot plezier. Mijn WOZ-waarde is mooi verlaagd, dat scheelt weer in belasting. Te veel betaalde gemeentelijke belasting en watersysteemheffing krijg ik automatisch terug op mijn rekening. Komend jaar ook minder inkomstenbelasting betalen via het eigenwoningforfait. Al met al dus een aanrader om door wozwet.nl bezwaar te laten maken.

Ik ben blij met WOZwet.nl, alles is tot de puntjes geregeld.

WOZwet.nl heeft alles geregeld, het was alleen afwachten. Ik raadt het iedereen aan dit ook te doen perfect geregeld.

Het behaalde resultaat is hoger dan ik verwacht had

In eerste instantie heb ik zelf informatie aangevraagd bij de vaststelling van de woz-waarde. Het antwoord was voor mij onbevredigend. Het maken van een bezwaarschrift zou weinig kans maken. Het WOZ bureau ingeschakeld. De uitspraak op de door het bureau gemaakte bezwaarschrift overtrefde mij de verwachtingen. Uitermate tevreden op het behaalde resultaat.

Bezwaar maken heeft altijd zin, en via jullie is het een makkie!

Een verlaging van bijna 8 % behaald. In deze dure tijden telt elk bedrag dat bespaard kan worden!

na vele jaren zelf bezwaar te maken zonder succes , nu uitbesteedt met prima resultaat !

goede en snelle service , resultaat WOZ waarde verlaging

Zeer goede service

Ik hoefde mij alleen maar aan te melden plus enkele foto’s mee te sturen. Verder hebben ze goed werk geleverd en het toch voor elkaar gekregen om de WOZ waarde €34.000 naar beneden bij te stellen.

Over WOZwet.nl

WOZwet.nl is het best beoordeeld WOZ-bureau van Nederland. Laat gratis je WOZ-waarde verlagen door de specialisten van WOZwet.nl. WOZwet.nl is dé specialist in het verlagen van WOZ-waarden van particuliere koopwoning. Het bedrijf is inmiddels het derde grootste WOZ-bureau van Nederland en verlaagde vorig jaar voor ruim €40 miljoen euro aan WOZ-waarden. WOZwet.nl heeft als missie ervoor te zorgen dat iedereen in Nederland een correctie WOZ-waarde krijgt zodat niemand onterecht teveel WOZ-belasting moet betalen. Dat 1 op de 3 Nederlanders nu een te hoge WOZ-waarde heeft en dat daardoor miljoenen mensen onnodig teveel WOZ-belasting betalen, vindt WOZwet.nl onacceptabel. WOZ-bezwaar WOZ-waarde verlagen WOZ-check