Door het rustige spreken en uitleg van Dhr. Cees Reinders.
Mijn moeder vindt de vriendelijke persoonlijke benadering zeer prettig.
Goede controle en veel tijd genomen om mijn klachten te onderzoeken en te bespreken.
prettige ervaring en alles binnen redelijke tijd
Good
slecht gemaakte afspraken worden niet na gekomen en zeer slechte administratie die niet klopt teven woord er niet gemeld als er een tandarts of mondhygiëniste er niet is en dat er dan een ander is die geen ervaring heeft met mensen die blind zijn ,triest
De kwaliteit is zeer goed , de tandarts en collegas doen hun werk goed, alleen als patient merk je heel duidelijk dat er tijd te kort is, door een slechte planning liep de afspraak een half uur uit daarnaast werkte dat door op de specialisten die gehaast te werk moesten om het allemaal voor elkaar te krijgen.
Goede en deskundige zorg, helaas wel vaak problemen met wachttijden.
Vriendelijke en een goede behandeling
Bij Cees wist ik dat er wel eens wat langer gewacht moest worden. Om dat voor te zijn heb ik de afspraak direct om 8.00 uur gepland. Eerst mondhygiëniste, vervolgens even wachten op de controle. Uiteindelijk 35 minuten later dan gepland. En ook niet even een melding dat het wat langer gaat duren. Nu Cees aan het afbouwen is denk ik er ook over om mijn bezoekjes hier maar af te bouwen en op zoek te gaan naar een andere tandarts. Het zal de volgende keer echt beter moeten gaan anders ben ik weg. En ik heb in eens een andere tandarts??? Zou wel zo netjes zijn om dat van te voren aan te geven. En nee, daar heb ik geen mail over gehad!!
Fijne tandarts, en ik begrijp dat juiste mondhygiëne heel erg belangrijk is, maar door dat de kosten zo verschrikkelijk hoog zijn vind ik behandeling bijna onmogelijk. Ik heb het idee dat daar niet altijd naar geluisterd wordt. Er wordt niet mee gedacht wat je het beste kunt doen en hoe je financieel dit kunt oplossen, want zij vinden dat het moet. Voor de rest lieve assistentes.
Ik had een dubbele afspraak, eerst bij de tandarts en daarna de mondhygiënist. Vond al dat ik lang moest wachten en werd opgeroepen door de mondhygiënist. Zij heeft mij fijn geholpen. Uiteindelijk kon ik daarna nog bij de tandarts terecht, ook een erg aardige tandarts. Maar al met al erg lang bij jullie geweest.
Mijn moeder heeft Alzheimer en het is erg fijn om te zien hoe de het personeel hun gedrag aanpassen aan haar situatie. Ik krijg het gevoel dat ze haar als mens behandelden en niet als patient. Erg vriendelijk en meelevend. Ik had een afspraak op het laatste moment moeten afzeggen omdat ik mijn moeder maar niet mee kon krijgen en dat was geen enkel probleem. De balieassistente kwam er de volgende keer op terug en had het dus nog onthouden. Deze persoonlijke benadering is de kracht van jullie praktijk. Erg goed!
Professioneel team, en erg vriendelijk
Ze waren mooi op tijd en de zorg was goed, duidelijk en prettig.
Correcte en goede behandeling.
Zowel tandarts als assistente plezierig in de omgang.kundig.goede uitleg ook altijd.
Prima behandeld.
Prima, alles naar tevredenheid
Hele lieve medewerkers die goed voor mij hebben gezorgd en rekening met mij houden
Ik heb elke keer dezelfde die mij helpt, en dat vindt ik wel fijn. Zij legt alles goed, en duidelijk uit, en heeft veel geduld. Ik hoop dat zij plezier heeft in haar werk, en dat zij nog jaren haar werk wilt blijven doen.
Vindt het prima
Dichtbij en altijd opgewekte mensen.
Afspraaktijd klopte, uitstekend werk mondhygieniste en tandarts.
Mevrouw Bahler Boermalaan 5
9765 AP Paterswolde