Op me gemak gesteld , zorgvuldig uitgevoerd en verteld wat er gaat gebeuren
Dat is niet van toepassing.
Altijd even een gezellig praatje En netjes behandeld
Zeer netjes en vakkundig
Een fijne tandarts die alle tijd neemt voor je.
Na lange tijd niet bij tandarts geweest te zijn, was de eerste stap erg moeilijk en groot. Na uiteindelijk de stap gezet te hebben, blijk dat zo'n 'grote' stap maar een hele kleine is. Het begrijpen van de angst maakt het al heel snel vertouwd en daardoor geruststellend. Eenieder die deze angst ook heeft raad ik aan een afspraak te maken. Mijn advies: Wacht niet langer!!!
Heel vriendelijk personeel, lieve anesthesioloog en artsen.
Vriendelijk,professioneel
Geachte mevrouw, Wij danken u hartelijk dat u de moeite heeft genomen om deze mooie review te plaatsen. Op deze wijze hopen wij nog meer patiënten te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team du Tand en Kies voor mondzorg onder narcose.
Of je nu met de receptie spreekt, de assistent of de tandarts het maakt niet uit: vriendelijk. Naast vriendelijk meedenkend voor mensen met angst een veilige omgeving. Deskundigheid is merkbaar en zichtbaar. Ik rijd graag een uurtje om er te blijven!
Uitstekend.
Zo zouden alle tandartspraktijken moeten zijn, zeker aan te raden.
Ontzettend lieve mensen fijne uitleg gehad duidelijke uitleg en vooral heel veel begrip als je heel bang bent je bent hier geen nummer maar echt een persoon
Na wat problemen in mijn mond kon ik snel terecht en hoewel de aanvankelijke wachtlijst lang was, werd ik 3 weken eerder geholpen dan gepland!
Geachte mevrouw, Dank u wel voor de geweldige recensie! We zijn zo blij dat u dit zo fijn heeft ervaren en zien u wellicht in de toekomst nog eens terug. Tot die tijd zijn we er als u iets nodig hebt. Met vriendelijke groet, Team du Tand / Kies voor mondzorg onder narcose
Ik ben er goed geholpen en er wordt ook naar je geluisterd vooral als je heel bang bent voor de tandarts dus als je angstig bent ga dan naar deze tandarts
Alle medewerkers stellen de patiënt gerust, waardoor het bezoek aan de Tandarts wat aangenamer wordt. Echt een mooi team.
Vanaf de 1e afspraak duidelijk en vriendelijk. Uiteindelijk behandeld en zeer tevreden over de proffesionele manier van werken. Alles kosten worden vooraf besproken en staan zeer goed in verhouding met de zorg die je krijgt. Een aanrader als je met problemen loopt en daar echt een einde aan wil maken.
Overigens zonder narcose. Niet nodig voor mij
Ik heb een flinke trauma opgelopen vroeger bij de tandarts, wat maakte dat ik deze jaren ontweek. Bij binnenkomst zag het er huiselijk uit ipv klinisch en de mensen daar zijn ontzettend aardig en geduldig. Er wordt goed de tijd genomen om je dingen uit te leggen. Dit was alleen de intake, maar vol goede moed ga ik mijn behandeling tegemoet.
Aardige mensen, je wordt goed op te hoogte gehouden waar ze mee bezig zijn. Ik ben super tevreden, en dat meen ik ook zo.
Ik ben erg te spreken over de communicatie rondom het plannen van de afspraak. Tel en per mail duidelijk contact. Helaas geen fijne ervaring tijdens de behandeling. De anesthesist had geen geduld of empatisch vermogen om met mijn naalden angst om te gaan. Het infuus prikken was mijn grootste angst maar was geen ruimte voor om dit rustig te doen. Er werden sarcastische opmerkingen gemaakt toen ik zei: ik vind het jammer dat je geen geduld hebt alles in mijn lijf wilt wegrennen vanwege mijn angst. Daarop antwoorden de anesthesist dat kan je ook doen. Ik voelde mij zo niet gehoord, uiteindelijk is het infuusprikken gelukt. Helaas werd ik niet voorbereid op het gevoel brandend pijnlijk gevoel in mijn arm wat ik zou ervaren toen de remifentanil werd toegediend. Ik ben nog nooit zo naar onder narcose gebracht. Ook is het vreemd dat je de behandeld arts niet vooraf spreekt en nadien ook niet. Dit is ongepast, de tandarts hoort zich op zn minst voor te stellen of achteraf vertellen hoe de behandeling is verlopen. Gelukkig is de behandeling zelf goed gegaan.
Beste Rochelle, Fijn dat we elkaar even hebben gesproken want ons doel is om iedere patiënt met een fijn gevoel naar huis te kunnen laten gaan. Dit zal verder intern ook worden besproken en danken u hartelijk voor uw openheid. Mocht in de toekomst een behandeling wenselijk zijn, zien wij u graag weer in onze praktijk. Praktijkmanager Kies voor mondzorg onder narcose
Super lieve tandartsen die echt de tijd voor je nemen. Zowel voor kleine kinderen als volwassenen echt aanrader !
Tevreden
Alleen maar positief, zowel in het voortraject en de behandeling
super fijn, eerlijk en goed geholpen van de intake tot de behandeling.