Alles viel mee, netjes, ruime plaatsen, net toiletgebouw ! Alleen jammer dat er geen helling was om met de kayak op het water te komen, mits 1km5 lopen naar de trailerhelling. Men zou toch de toegangscode moeten bekomen om op het water te geraken, we betalen immers voor de plaats... Gelukkig kon ik naar in de oude haven, langs de kanoclub en hun privéhelling op het water. groetjes
Prachtige locatie, er is veel te zien en te beleven. Spar supermarkt op het terrein. Div. Restauranten. Jammer dat ze net toen wij er waren met onderhoud bezig waren, veel werkverkeer, shovels, vrachtwagens die heen en weer reden.
Mooie camperplaats die volop in ontwikkeling is om er een top plaats van te maken. Schoon sanitair 16 app stroom mooi uitzicht en omgeving. Voor ons was de klantvriendelijkheid wat opviel. De werkzaamheden waren helaas nog niet afgerond wat kan gebeuren maar bij boeken niet was gemeld het zorgde voor overlast wat door de manier direct erkend werd bij aangegeven. Hij trok het zich oprecht aan. We zijn er samen uitgekomen met een zeer goede oplossing voor ons. Dit is waar het omgaat. Wij komen zeker terug.
Alles helemaal ok enkel de Wi-Fi code werkte maar 1 dag ook al hadden we 2 dagen geboekt
Er waren veel werkzaamheden waarvan behoorlijk overlast. Graafmachines en bestratingswerk. Dat was ons niet gemeld van te voren. Na geklaagd te hebben, van 1 nacht geld retour ontvangen.
Fijne plek om een paar dagen te staan, met goede faciliteiten en een mooi uitzicht.
N.v.t.
Het was maar kort, echter zeer goede camperplaats
Eigenlijk moet ik niet te veel reclame maken anders is er geen plek meer voor ons :-) Het weer was nu niet goed genoeg om te varen, maar we komen zeker nog een keer terug!
Het was een fantastisch verblijf, mooie, grote plaatsen, dus voldoende ruimte. Alleen jammer dat het sanitair niet dagelijks schoongemaakt werd door Jeannette.
Al een aantal jaren vaste ligplaatshouder en altijd tevreden geweest! De service en communicatie is top en de locatie is super. Ook de faciliteiten zijn ten alle tijden schoon en netjes (zelfs in het hoogseizoen). In de omgeving zijn verschillende activiteiten, restaurants en uiteraard een prachtig uitzicht. Eindeloos genieten met familie en vrienden, oftewel dé perfecte locatie om herinneringen te maken, een echte aanrader!
En dat ene ding is het internet dan vermoedelijk de kwaliteit van WiFi. Op enkele momenten werkte het even okay maar meestal niet. Wij stonden op standplaats 13. Dit kan van invloed zijn geweest. Toplocatie en dan is het jammer dat WiFi enz…
Mooi verzorgd, en ruime plekken
Heerlijk genoten met mooi direct uitzicht op de haven. Mooie ruime plaatsen en erg schoon. Komen hier zeker terug! Het online boeking systeem werkt super!
Wat hebben we genoten in Drimmelen. Bedankt Havenmeester, bedankt Jeanet, voor de schone douche, bedankt Spar in Drimmelen, wat een leuke medewerkers, bedankt Arnold voor de lekkere kibbeling. Helaas, morgen weer naar huis
Vriendelijke mensen en een mooie plek. Camperplaatsen tussen speeltuin en horeca in: ideaal! Een kleine maar luxe Spar op steenworp afstand. We komen zeker terug!
Prima plek en schoon sanitair met code
Heerlijk er even tussenuit geweest, Prachtige jachthaven met daarnaast gezellige gelegenheden om eten en of wat te frinken.
Wat hebben we het fijn gehad Op de camper plaats maar ook de kleinkinderen Genoeg te doen !! Nog niet alles was open van horeca maar boeien restaurant was super leuk .ook voor honden Wij komen zeker terug!!!
Het sanitair is zeker te weinig voor het aantal plaatsen. Erg verouderd.
Het verlaten van de camperplaats om 11h00 vind ik persoonlijk te vroeg en zeker op een zondag terwijl er nog camperplaatsen niet bezet waren. Misschien een denkpiste, maar waarom niet gratis verlengen tot 17h als de kamperplaats toch niet ingenomen is door een andere camperaar...? Nu weet ik ook dat je dit enkel in het laag seizoen zou kunnen doen, maar garandeer je dat je er zeker een heleboel happy camperaars bij zou hebben ;-) Doe zo voort !
Enige nadeel is bevestiging via sms met 044 landnummer UK. Kreeg ook bevestiging via mail dit is prima.
siehe oben
Wij hebben genoten van de ruime plaatsen en de prachtige omgeving.
Netjes aangelegd park, heel dicht bij de stad, winkels tegenover de ingang en de plekken liggen lekker dichtbij de Linge. Met de bootjes in de buurt is er altijd wat te zien en te beleven. Zeer vriendelijk ontvangen en iedereen is behulpzaam.
20 Nieuwe Jachthaven
Drimmelen 4924BA