Wij hebben zeer genoten van ons verblijf in Drimmelen. Als ik dan toch een minpuntje moet aanhalen, dan is dat het aantal toiletten (bij de heren). 's Morgens is het aanschuiven en dat is niet altijd gemakkelijk als de nood het hoogst is.
Veel campers komen aan met lege watertank v het gewicht,dus het eerst wat gedaan word is water tanken. Bij jullie eerst camperplaats oprijden,vervolgens eraf rijden..dan parallel naast camperplaats water tanken en vervolgens weer door de slagboom de camperplaats op. Ook het lege vd toilet cassette erg vreemde plek. Deze zou v het gemak op zelfde plek moeten zijn als lozen vd vuilwatertank..aangezien dit vaak in 1x gedaan word. Ook de bordjes hoe je je camper moet parkeren vonden wij erg vreemd..en de plekken zijn zeker niet bijzonder groot.
De ligging van de camperplaats is uitstekend, we hebben ook genoten van de aanwezige voorzieningen
Prima camperpark, uitstekende voorzieningen, zeker voor herhaling vatbaar.
Vooraf reserveren was prima te doen, het uitzoeken van een plaats op afstand vond ik lastig. Je moet achteruit inparkeren, best jammer omdat je zo vanuit de camper niet in de jachthaven kan kijken. Ik vond de plaatsen met het mooie weer van de afgelopen dagen aan de krappe kant. Mijn luifel kon niet uitstaan. De WiFi is dramatisch, steeds opnieuw inloggen en de snelheid is gewoon slecht of de capaciteit is onvoldoende. De plaats is verder keurig, diverse restaurants beschikbaar. Heerlijk gefietst in de Biesbosch.
Het aangeven van dames/heren toiletten vinden wij onduidelijk.
Ik zou de plekken wat beter verdeeld hebben , daar zit veel verschil in . En plekje 1 waar we de 1e nacht stonden is geen fijne plek .We konden gelukkig naar nr 7 de volgende dag en dan heb je tenminste een fijne ruime groenstrook om te zitten .
Was er voor de eerste keer, heb genoten van alle voorzieningen, netjes, en alles op loopafstand. Bedankt
Schöner Blick auf den Yachthafen. Obwohl der Platz voll war war es sehr ruhig.
Lovely location and 5 stars for excellence in all areas
Schoon, netjes en alle voorzieningen aanwezig.
Mijn ervaring is dat iedereen heel vriendelijk is. We komen hier heel graag
Wij hebben met veel plezier op de camperplaats gestaan, alleen erg jammer dat de WiFi vaak niet werkte.
Ligging en faciliteiten zijn top. Supermarkt vlakbij, alsook meerdere eetgelegenheden maken het plaatje compleet.
Het was er heel goed mooie en proper en ik kom nog zeker trug
Normaal zou ik 5 sterren geven maar had 2 dagen geen elektriciteit. De jonge dame zei me dat het niet bij hun lag, doch wanneer ik de aansluiting van de buren gebruikte was er geen enkel probleem. Ik vermoed dat een aardlekschakelaar stuk was.
Hoog kwalitatief aangelegde CP. Zeer goed sanitair etc. Goede prijs-kwaliteitverhouding! Meerdere watertappunten op CP is geen overbodige luxe. Wens van vele CP bezoekers.
Mooie plaatsen met goed sanitair. Goede drink en eet mogelijkheden Fiets en vaaromgeving.
Mooie camperplek, leuke omgeving, alles netjes en schoon
Dit is echt een toplocatie !! Rustig, gezellig en heel mooi en alles in de buurt om u te vermaken .sanitair ook heel verzorgd. Wij komen zeker nog terug
Zeer netjes onderhouden en heel vriendelijk personeel. Mooie plek met uitzicht op de haven Spar om de hoek en ruime mogelijk om wat te gaan eten in de buurt.
Hele nette CP. Goed verzorgd. Heel netjes. Stonden op de onevennummers: Plaatsen zijn veel te krap. Nauwelijks ruimte om luifel te plaatsen. Campers staan te dicht op elkaar..
Mooie ligging, alle voorzieningen, proper sanitair.
Leuke camperplek, alleen wifi mag wel verbeterd worden. Zwakke verbinding die soms geheel wegviel ondanks wij erg dicht bij een antenne stonden.
Mooie plek met uitzicht op de bootjes. Wel bij de even nrs. Veel privacy op de plek. Mooie fietsroutes o.a. biesbosch en naar Breda. Schoon toiletgebouw. Spar op loopafstand. Bootje huren. Lekkere restaurants. Dus met 1 woord fantastisch, komen graag nog eens terug.
20 Nieuwe Jachthaven
Drimmelen 4924BA