Van mei tot oktober er heel fijn gelegen. Het is een hele mooie en schone haven. Met vriendelijke medewerkers.
Prima jachthaven en camperplaats ! Onze sloep ligt in deze jachthaven en de ligplaats is van alle gemakken voorzien ( water, stroom, douche en toiletten en desegwenst kunnen boodschappen worden besteld en bezorgd) Als er iets voor verbetering vatbaar is dan is het de wifi , zowel op de camperplaats alsook bij onze ligplaats is er slechte ontvangst. Rondom de jachthaven zijn er diverse restaurants te vinden.
Nu voor het 2de jaar een ligplaats. Supergoed georganiseerd. Denken mee. Komend jaar zullen we er weer met veel plezier liggen.
Mooie plaatsen en een goed verzorgd toiletgebouw met heerlijk hete douches.
Nette propere camperplaats. Propere warme douches en propere toiletten. In het winterseizoen weinig te beleven in de dichte omgeving.
Een nachtje doorgebracht in de haven, voordat we de boot naar de winterstalling zouden brengen. Zoals altijd een vriendelijke ontvangst. Heel erg klantvriendelijk en denken met je mee. Beetje jammer is dat de Spar weg is, maar daar kan de haven niets aan doen. Wij komen volgend seizoen graag weer terug!
Mooie plekken, net schoon, warm toiletgebouw! Beetje jammer van de zeer slechte wifi
Leuk weekend gehad, het begon alleen in mineur, na aankomst andere kampeerders geholpen met het blussen van hun mobilhome die bij aankomst in brand stond... uiteindelijk nog redelijk goed afgelopen voor de personen in kwestie. Daarna nog een leuk weekend beleeft, zijn de omgeving wat gaan verkennen en in 2 restaurants lekker gegeten met vriendelijk personeel. Wij komen zeker nog terug.
Dit is een goede plek om te overnachten. Plekken zijn ruim genoeg en het sanitair is super. Wel vond ik de prijs aan de hoge kant. Dat was het enige minpunt
Mooie locatie met veel horeca. Goede sanitaire voorzieningen, verwarmd gebouw. Alleen is de Wifi ondermaats.
Zeer rustig in de herfst. Verwarmd toilet en douchegebouw. Zeer netjes, alleen veel blad bij ingang en daardoor ook binnen. Dat was jammer maar verder super in orde.
Prima plek , schoon en goed geregeld
Mooie camper plaats, met goede voorzieningen Wellicht een lampje om in het donker wat makkelijker je code in te vullen. Ook s’morgens op tijd de verwarming aanzetten in het sanitair zou alles nog prettiger maken
Heerlijk rustig en alles klopt
zeer goede plek
Tussenstop in oktober tijdens terugvaren van mijn Zalmschouw (tje) . Tevoren telefonisch gereserveerd wegens vroege sluiting havenkantoor. Vriendelijk te woord gestaan, handig plekje toegewezen en alle info en codenummers per e-mail (ook voor gratis P plaats zodat ik thuis kon slapen) . Pas de volgende ochtend bij vertrek hoeven te betalen. Kan niet beter !
Hat alles hervoragend funktioniert
Mooie camperplaats, prachtig gelegen en met verzorgd sanitair.
Einfache Buchung Online, sehr saubere Sanitäranlage Stellplatz sehr sauber
Super nette en fijne camperplaats. Erg fijn dat je een pleknummer kunt vastleggen bij reservering. Zo kom je niet voor verrassingen te staan, bijvoorbeeld omdat niet elke plaats bestemd is voor een iets grotere camper. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat je vóór 11.00 de plaats moet verlaten. Wil je een paar uur langer blijven, dan betaal je meteen voor een volledige dag meer. Mits de andere reserveringen het toelaten, zou het in mijn ogen fijn zijn dat je voor enkele uren zou kunnen bijboeken tegen een gereduceerd tarief.
Prachtige haven, keurige steigers maar niet bepaald goedkoop.
Ein wunderschöner sauberer Platz. Es hat rundum von Buchung bis Abreise alles gepasst. Wir haben uns wohlgefühlt und kommen bestimmt wieder. Das WLAN Signal könnte etwas stärker sein, sonst alles Top.
Campers staan op het asfalt in dezelfde richting.met aan de zijkant gras om er te zitten. Rondom de CP voldoende horeca, fietsroutes en wandelroutes. Minpunt: slecht internet. We komen zeker terug.
Heel fijn sanitair gebouw en een gehandicaptendouche/toilet aanwezig. Wel komisch dat 1 van de opklapbare beugels bij de wc niet naar beneden kan omdat de grote closetrolhouder er voor zit. Fijne douchestoel, goed op hoogte en zelfs een kantelspiegel boven de wasbak.
Wij hadden donderdag gereserveert voor een plaatsje in het camperpark Tegen de middag reden we de terreinen op. Slagboom verwelkomde ons met knipperende lichtjes . De plaatsen zijn makkelijk in te rijden , en dook heel veel ruimte. Het sanitary was piccobell o in orde , en heel proper. Wij hebben genoten van dit aangename verblijf
20 Nieuwe Jachthaven
Drimmelen 4924BA