Makkelijk, voordelig en goede service

Het huren van een splinternieuwe bus voor een paar uurtjes ging supermakkelijk, vriendelijk personeel en erg betaalbaar (rond de 50 euro) aftanken kon gewoon op locatie. Parkeren kon gratis na melden. Echt niks op aan te merken!!!

Topservice met goede prijs kwaliteit verhouding!

Fijn bedrijf, prettige en flexibele mensen, goede auto’s, ook voor de wat kleinere portemonnee. Ik ben heel blij met ze!

Duidelijke afspraken en behulpzaam.

Goedemorgen combinatie van zakelijk en vriendelijk.

Prettig verhuurbedrijf

Prettig kleinschalig verhuurbedrijf daardoor prima dienstverlening.

super goed

Goed team wat altijd voor je klaar staat om een huur auto te regelen

helemaal top

Alles goed en snel geregeld. Geen moeilijke fratsen en ook nog een parkeerkaart voor je eigen auto.

Alles prima geregeld .

Zie boven

Onterechte extra kosten en geen reactie

In de factuur staat dat 5 liter is bijgetankt, maar ik heb het busje met volle tank afgeleverd. Ik heb bij het tankstation aan het Spaarne, misschien 200 meter verderop, getankt en daarna geparkeerd. Het bonnetje van het tanken had ik op de bestuurdersstoel gelegd. Dus ik begrijp totaal niet waarom ik extra moest betalen. Ik heb in reactie op de factuur een mail hierover gestuurd. Ik heb nooit antwoord gekregen. Het is nu meer dan een week geleden.

Goede auto's, transparante en duidelijke service

Goede auto's, transparante en duidelijke service

Uitmuntend

Zeer vriendelijk en behulpzaam, goede uitleg en netjes alles nog eens via email.

fijn behulpzaam en professioneel

goede service, behulpzaam en vriendelijk personeel. goed wagenpark

Snel geholpen ondanks vroege tijdstip Prima auto te huur gekregen. (VW) met alle nieuwste snufjes erop.

Top service, top bedrijf

Flawless

Everything went smooth and without issues.

• Would you recommend us? Yes

Vlotte correcte service van de bovenste plank...

Op alle vlakken een prima en vriendelijke service waarvoor dank...

Goede service en snelle afhandeling

Ik kon op korte termijn een passende auto huren.

Good service and prices

Rented a car

• Would you recommend us? Yes

Goede service, behulpzaam & vriendelijk ! Top!

Prima auto voor schappelijke prijs

We hadden voor een dagje vervoer nodig en via deze verhuurder ging dat heel gemakkelijk soepel. Voor zover ik heb kunnen ontdekken waren er geen verborgen kleine lettertjes en is alles gelopen zoals je het zou willen.

Helemaal top!

Helemaal top!

Super, aardige mensen, snelle service en flexibel

Konden de bus ook nog last minute een dag langer huren. Snelle en goede service

xxx

xxx

Correct en betrouwbaar

Regelmatig huur ik hier een busje. Gaat altijd prima en er wordt goed meegedacht.

Je krijgt wat huurmij belooft

Het is fijn als je met een goede en veilige auto op pad gaat. Meestal huur je een bus maar een enkele keer. Ik kom al jaren bij hetzelfde bedrijf. Gewoon omdat het goed is en er geen verrassingen in de rekening achteraf zit.

Company details

24-30 Koudenhorn