Filters

10

Geweldig kundig personeel

Zeer goede uitleg en uitvoering bij aanschaf zonnepanelen en isoleren huis. Medewerkers netjes en hard werkend. Zeker een aanrader voor iedereen die over wil gaan tot dit product.

 • Aanbevelen? Ja
9

zeer goed Bedrijf

komen afspraken zeer netjes na en een duidelijke informatie de monteurs werken heel netjes ik ben een tevreden klant bedankt

 • Aanbevelen? Ja
9

top bedrijf

Alles goed en netjes uitgevoerd. De passie voor duurzaamheid is te merken. Ga zo door.

 • Aanbevelen? Ja
9

Correcte afhandeling

Wij hebben de afhandeling en montage door de monteurs als positief ervaren. Zij waren heel netjes en alles werd conform afspraak uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ze hebben goede kennis van zaken en weet waarover ze praten.

Na het telefonische contact over de zonnepanelen had ik hierbij al een heel goed gevoel over. Na een bezoek aan huis en de mogelijkheden bekeken te hebben was mijn vertrouwen in dit bedrijf gegroeid. En ja de afspraken werden per mail bevestigd en ook nagekomen. De monteurs waren snel secuur en ruimde alles netjes op na de installatie en montage. Ook werd ik telefonische door het bedrijf goed geholpen bij het aanmelden wat je moet doen bij de energie leverancier. Ook als er verder nog vragen en of opmerkingen zijn kan ik altijd bellen of mailen werd me verzekerd. Top dus.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede en snelle oplevering

De monteurs legde uit wat ze gingen doen en werkte vervolgens door. Zeer deskundig personeel en weten wat ze doen.

 • Aanbevelen? Ja
8

mijn ervaring is goed, af en toe wat gehaast !!.

ervaring is goed, men zou af en toe wat meer tijd moeten nemen. zeker voor een "wat oudere" klant.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede uitleg, vakkundig gemonteerd!

Vakkundige uitleg met een goed verhaal en denken met je mee. Snelle levering, goede communicatie en nette installatie. Zeer tevreden over alles en echt een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

helemaal niks mis mee, zeer tevreden

goede kennis, geen indianen verhalen, correcte montage en afhandeling

 • Aanbevelen? Ja
9

Snelle levering, goede montage en goede communicatie.

Bedankt voor jullie deskundigheid en probleemoplossend vermogen. Alles prima geregeld!

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer snel en efficiënt geregeld.

Persoonlijk gesprek met Jordi was kort, maar zakelijk en duidelijk. Wij wisten overigens wat we wilden. Dezelfde avond nog de offerte. Een mail met nog wat vragen van onze kant werd diezelfde dag beantwoord. Op de afgesproken datum was het installatieteam op de afgesproken tijd aanwezig en zij hebben prima en zonder troep te maken het uit te voeren werk verricht. Alles opgeruimd op een klein kabeltje na, wat we nog in de tuin gevonden hebben.... Daarom geen uitstekend maar een zeer goed, maar dan een met een gouden randje. Prima bedrijf om mee in zee gegaan. Was overigens de laatste van de 9 bedrijven, waarmee wij een persoonlijk gesprek hebben gevoerd en was niet de goedkoopste van allen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed contact en goede prijs/kwaliteit

Er wordt geluisterd naar de wensen van de klant en dit wordt correct in een offerte omgezet. Het eventueel wijzigen is geen probleem. Uitvoering is prima.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden, vriendelijk en mooi gemonteerd

Jordy heeft bij ons 12 zonnepanelen met het enphase systeem geplaatst op een plat dak. De monteurs waren vriendelijk, en alles netjes gemonteerd.

 • Aanbevelen? Ja
8

Snelle montage

Het ziet er goed uit, de montage ging razend snel. Hopenlijk ging(gaat) het niet tenkoste van de kwaliteit. De tijd zal het leren.

 • Aanbevelen? Ja
9

zeer goede en prettige service

contacten per telefoon en e-mail waren prima en snel beantwoordt bij vragen. De monteurs voor het plaatsen van de zonnepanelen waren keurig op tijd en beleefd, werkten prima door. Ook het bespreken voor het aanleggen van de stroom naar de meterkast,met de elektricien was erg erg professioneel. Ben zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed degelijk vriendelijk en betaalbaar

Fijne duidelijke uitleg van Jordy, extra vragen worden na telefonisch contact super en vriendelijk beoordeeld. De installatie werd met vriendelijke medewerkers uitgevoerd. Zeer tevreden over het geheel en zal zeker aan family en vrienden Deze firma visie duurzaam aanbevelen. Rene Verstappen

 • Aanbevelen? Ja
10

prima werk geleverd, goede info van te voren, komen afspraken na of bellen netjes prima!!

prima werk geleverd, goede info van te voren, komen afspraken na of bellen netjes prima!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Van eerste contact t/m montage perfect verlopen

In onze zoektocht naar een goed bedrijf voor leveren zonnepanalen via via in contact gekomen met Jordy van Visie Duurzaam. Gelet op onze beperkte mogelijkheden v.w.b. dakoppervlak van hem prima advies gekregen. Tussen eerste gesprek en montagedatum lag inclusief de bouwvakvakantie slechts 4 weken. Montageploeg werkte zeer netjes en secuur. Zoals alles tot nu toe verlopen is dik tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professionele service van een bedrijf die weet waar het over gaat

Daarnaast ook een prima prijs kwaliteits verhouding. Blij mee!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed werk geleverd

Net bedrijf, de kwaliteit leer je pas kennen als er even iets mis gaat en dat vervolgens goed opgelost word. Dat is bij dit bedrijf op een klasse manier geregeld. Het montageteam was ook van een super kwaliteit goed werk en aardige mensen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Visie Duurzaam is ontzettend klantvriendelijk en komt afspraken goed na.

Toen wij eindelijk besloten hadden om zonnepanelen te nemen hadden wij er opeens ook erge haast mee. Ik had bij meerdere bedrijven offertes aangevraagd, maar Visie Duurzaam nam als eerste contact op. Ook planden zij snel een afspraak thuis in, wat het overleg en uitleg veel gemakkelijker maakte. Misschien waren ze wel iets duurder dan een andere leverancier van zonnepanelen, wij vonden de service en vooral de garantietermijn die op de zonnepanelen en omvormers gegeven werd doorslag gevend. Op de dag dat de zonnepanelen gelegd werden, was er sprake van ietwat vertraging. Het was heel netjes dat er gebeld werd met de mededeling dat het iets later werd. Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken. Gr Petra

 • Aanbevelen? Ja
8

Duidelijk verhaal

Jordy heeft alles duidelijk uitgelegd. In de loop van het proces en ook nog erna heb ik vragen gehad. Deze via app aan hem gesteld, weer duidelijke antwoorden gekregen. In goed overleg gepland wanneer er wat moest gebeuren. De mannen die de panelen geplaatst hebben, hebben alles netjes opgeruimd. Iets wat ook wel vermeld mag worden. Dat jullie voor de BTW teruggave zorgen vind ik ook goed. Echter dat het zolang duurt voor je de BTW terugkrijgt had ik wel graag geweten. Niet dat jullie daar iets aan kunnen doen, want het moet door de Belastingdienst worden afgehandeld. Het is toch wel een behoorlijk bedrag waar je dan op moet wachten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles naar wens en goed geregeld!

We zijn heel tevreden over de uitleg, de plaatsing en alle verdere contact.

 • Aanbevelen? Ja
9

Deskundig, meedenken, snel

Visie Duurzaam denkt met je mee wat je nu en voor de toekomst nodig hebt, smeert je niet meer aan. De zonnepanelen werden binnen een maand geleverd. Correcte montage.

 • Aanbevelen? Ja
8

Alles correct en compleet.

Alles correct geregeld.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd