mooie producten snel geleverd

mooie overzichtelijke site. snelle levering mooie producten. zijn bezig met een verbouwing maar zal zeker nog meer bestellen bij jullie .

Snelle correcte levering

Kwalitatief product Vlotte bestelling, snelle levering

Mooie zware ladegeleiders.

Eigenlijk precies zoals het hoort. Alles op voorraad, en supersnel geleverd. De tijd zal het vertellen hoe de geleiders zich houden natuurlijk. Maar voor nu voelen ze goed aan (ook in de kast).

Hoge kwaliteit perfect passend materiaal.

Prima, snelle en complete levering. Het materiaal is degelijk uitgevoerd en ongelofelijk soepel werkend. De montagehandleiding had wel op een groter formaat mogen worden meegeleverd. De kleine letters zijn erg moeilijk te lezen.

Goede snelle levering

Vandaag besteld, morgen in huis. Kwaliteit materiaal .

Snelle levering, prima product

Snel geleverde valdorpel, prima product. Als enige opmerking had ik een uitgeprinte montage handleiding gehoopt te krijgen, maar internet was ook snel.

Snel en compleet.

Via duidelijke web-site rail systeem voor buiten geselecteerd en vlot geleverd. Top.

Duidelijke website en snel geleverd

Fijne producten, goede kwaliteit

1 van de 3 scharnieren is niet in goede staat

Goede klantenservice

Goed advies gehad over een schuifdeur systeem. Vraag over het systeem snel en goed beantwoord. Helaas paste de handgreep niet in de ingefreesde deur, diende ik bij te werken. Tip: lever de deur samen met de deurgreep en check de passing. Overal, prima systeem geïnstalleerd!

Gewoon goed

Snel geleverd gekregen wat ik bestelde. Geen problemen

Goed product, snelle levering

Niks op aan te merken

Prima prijs snelle levering.

Alles zoals het moet zijn dus beter dan een dikke 8 en dat in deze tijden.

Snelle service, duidelijke website

Duidelijke website en snelle service. Alleen de bezorger heeft het pakket voor de deur gezet terwijl wij niet thuis waren en zonder briefje door de brievenbus. Wij gebruiken de voordeur niet dagelijks dus dat vonden wij niet netjes. Zeker niet met zo een duur pakket. Dit ligt natuurlijk niet aan Schreuder & Co, maar aan de door hen gekozen vervoerder.

Snelle levering, mooi product

Zie boven

Goed zoals het hoort

Besteld op een dinsdag op woensdag afgehaald. Kon ook bezorgen maar ik reed er toch langs. Website is goed en overzichtelijk.

prima volgens afspraak

geleverd wat is gevraagd, en in goed orde ontvangen

gewoon goed!!

besteld via ( duidelijke) website. zeer snel bericht dat ik de spullen al kon afhalen. ter plaatse ook snel en goed geholpen door een vriendelijk vent! aanrader.

Goede service en bezorging

Goede materialen en worden degelijk en kwalitatief goed bezorgd.

Voldoet volledig aan de verwachtingen

Uitstekende service van start van bestelling tot en met de levering van de bestelling.

snelle levering, mooi product

Snelle levering, mooi product.

Schuifrail systeem gekocht voor een deur. Binnen 1 dag verzonden. Goed verpakt, goede track en tracé en een kwalitatief goed product. Zou hier zeker weer bestellen.

goedsysteem, alleen het bovenprofiel kan beter

volgens onze monteur is het systeem goed te monteren. in gebruik hebben wij er nog geen ervaring mee. Wel vroegen wij ons af: De zijprofielen die in het zich blijven hebben een stucnaald op de kop zitten, zodat daar tegen aan gewerkt kan worden. Waarom hebben jullie dat niet bij het boven profiel gedaan?

Snel duidelijk en goed

Duidelijke website met alle benodigde informatie. Levering snel en netjes. Dit alles voor goede prijs

Snelle levering van kwaliteit product

Veel info op de website om juiste keuze te kunnen maken. Snel geleverd en mooie kwaliteit. Ik zou dit aanraden.

Bunsenstraat 23

3316 GC Dordrecht

(0)78 61 00 111

Over Schreuder & Co

Schreuder & Co is een onderneming waarvan de wortels teruggaan naar 1876. Een boeiende en rijke geschiedenis die het bedrijf een identiteit en authenticiteit gegeven hebben. Met ons brede assortiment technische en design producten zijn we in verschillende markten actief. Voor zowel een geleider voor de lade van een bureau als voor een railsysteem voor een zware schuifdeur kun je bij ons terecht.