Snel geleverd conform bestelling

Snel geleverd conform bestelling

Fijn contact snelle service

1e contact klantnummer aanmaken was zo gepiept. Bestelling lag dezelfde dag al klaar om op te halen.

Goede en snelle levering

Snelle en nette levering van lang (7 meter) materiaal!!

Goede producten, snelle levertijd!

Producten zijn precies zoals beschreven. Goede kwaliteit en netjes verpakt en snel bezorgd.

Na bestelling, contact gehad met de klantenservice en gelijk de bestelling aangevuld.

Verwarrend

Ik heb een betaling verzoek ontvangen En probeer een betaling bewijs te mailen maar het mail adres werkt niet. Vriendelijke groeten Ruud 40027924

Super!

Snel geleverd.

goede communicatie en levering.

Goede communicatie en levering toen ik een paar vragen stelde. Retour afhandeling is ook duidelijk.

Goed geregeld.

Goed en snel geregeld.

Top valdorpel

Een poosje geleden aan val dorpel inbouw gekocht voor onder de deur vandaag geplaatst je merk meteen het verschil het is nu niet zo koud meer in de gang dit verdient zich zelf terug Ze zijn wel prijzig de dorpels

Snelle levering

Zie boven

Snel geleverd

Snel geleverd en afgehandeld door Schreuders en Co. Alleen de bezorgdienst zou een mail sturen voor de track and trace maar dat is niet gebeurd en helaas was ik dus niet thuis. Dat is een puntje van aandacht.

Ik heb mijn product nog niet verwerkt. Dit kan nog even duren. Maar het ziet er goed uit. Zeer vriendelijke bezorging !

Snelle service en reactie

Vriendelijke medewerkers en zeer behulpzaam

Zeer goed product

Echt een aanrader

Goed snelle levering en mooie kwaliteit!!

Behulpzaam

Vriendelijk en betaalbaar

Heel snelle levering. Mooi product!

De bestelling werd snel geleverd. Het product was netjes verpakt en vlot te bevestigen.

Duidelijke website, product snel gevonden.

Product snel geleverd door vriendelijke bezorger

Ik had een product besteld wat uiteindelijk niet het goede was, ik heb het teruggestuurd en binnen 2 dagen was het geld al teruggestort

Makkelijk bestellen goede levering

De website werkt prima! Het product is op tijd en op de goede lokatie afgeleverd!

top bedrijf

top bedrijf alles netjes en snel

Snel besteld

Makkelijk te bestellen maar de levering zouden ze via een ander bedrijf moeten doen gls is niet de betrouwbaarste pakketdienst

Goed produkt en prettig verloop van de aanschaf.

Goede en snelle levering

Geleide rails besteld voor zwaar gebruik. Is van goede kwaliteit.

Bunsenstraat 23

3316 GC Dordrecht

(0)78 61 00 111

Over Schreuder & Co

Schreuder & Co is een onderneming waarvan de wortels teruggaan naar 1876. Een boeiende en rijke geschiedenis die het bedrijf een identiteit en authenticiteit gegeven hebben. Met ons brede assortiment technische en design producten zijn we in verschillende markten actief. Voor zowel een geleider voor de lade van een bureau als voor een railsysteem voor een zware schuifdeur kun je bij ons terecht.