Bedankt Reinder, voor uw mooie beoordeling. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Veilig kilometers en veel rijplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Assen
Beste Johan, Wat fijn om te lezen dat alles naar volle tevredenheid voor u is verlopen. Daar doen we het voor! De volgende keer staan we weer graag voor u klaar, tot dan! Groet, Broekhuis Volvo Assen
Hartelijk dank voor je bezoek en het achterlaten van deze mooie beoordeling! Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Veilige kilometers en veel rijplezier gewenst. Groet, Broekhuis Volvo Assen
Bedankt voor deze mooie review. Wij waarderen het enorm dat je de tijd neemt om naar onze vestiging in Assen te rijden. Bij een volgend bezoek zullen wij je weer graag voorzien van onze service, tot dan! Groet, Broekhuis Volvo Assen
Bedankt dat je tijd hebt genomen om onze service te beoordelen. Wat fijn dat je zo goed geholpen bent. Graag tot de volgende keer. Groet, Broekhuis Volvo Assen
Bedankt Henk, voor je mooie beoordeling. Daar doen we het voor. Graag tot de volgende keer. Groet, Broekhuis Volvo Assen
Beste John, Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om onze service te beoordelen. De onderhoudsbeurt welke is uitgevoerd betreft het door de Volvo fabrikant voorgeschreven onderhoud tegen een vaste prijs. Wil je meer prijsinformatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via: 0592-344046 Wij staan altijd voor je klaar als je ons nodig hebt. Groet, Broekhuis Volvo Assen
Bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling. Daar doen we het voor! De volgende keer staan we weer graag voor je klaar, tot dan! Groet, Broekhuis Volvo Assen
Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring Bert. Daar doen we het voor. De volgende keer staan we weer voor je klaar. Groet, Broekhuis Volvo Assen
Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring. Wat fijn dat je zo prettig geholpen bent. Veilige kilometers en veel rijplezier gewenst. Groet, Broekhuis Volvo Assen
Beste Jan, Bedankt dat je tijd hebt genomen om onze service te beoordelen. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Graag tot de volgende keer! Groet, Broekhuis Volvo Assen
Bedankt Edwin, voor je mooie beoordeling. Daar doen we het voor. Graag tot een volgende keer. Groet, Broekhuis Volvo Assen