Positief verrast door de auto en de benadering van dit bedrijf.

Het kontakt bij deze garage en in het bijzonder met hun afdeling verkoop, verliep bijzonder prettig. Schiep het representatieve gebouw en het merk Volvo al bepaalde verwachtingen, dan werden deze uiteindelijk helemaal waargemaakt. Het hele proces van onderhandeling nam bij ons enige dagen in beslag en verliep op een open en vriendelijke manier. Men bleef tot op het eind op een professionele overtuigende manier reageren op onze vragen en voorstellen. De verder goed geoliede organisatie van dit bedrijf overtuigde ons uiteindelijk toch de stap te wagen van het ons zo vertrouwde merk BMW naar het merk Volvo. De auto zelf zal dat nu verder moeten waarmaken, maar we hebben de overtuiging bij problemen bij dit bedrijf te kunnen aankloppen.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn dat je zo goed geholpen bent. Gefeliciteerd met de aankoop en alvast veel veilige kilometers gewenst! Groet, Broekhuis Volvo Harderwijk

fijn geholpen

Het is een fijne ervaring geweest om daar onze auto te kopen, de auto is netjes afgeleverd. Je mag altijd langs komen voor vragen over de auto of bellen. De verkoper kwam zelfs nog een vloermat thuis brengen die er niet in zat . Een fijne ervaring waar we graag terug komen !!

Grandioos

Alles in dit bedrijf klopt. De afdeling verkoop heeft alles gedaan om mij te helpen om aan mijn huidige auto te komen. Met volle energie werkten alle afdelingen voor mij als een geoliede machine.

Reactie van het bedrijf

Bedankt Hans, voor je mooie beoordeling. Dit waarderen wij enorm. De volgende keer staan we weer voor je klaar. Groet, Broekhuis Volvo Harderwijk

Zoals ik al jaren bij Broekhuis heb ervaren

7 maal een nieuwe Volvo bij Broekhuis aangeschaft

Reactie van het bedrijf

Bedankt Jos, voor het delen van je positieve ervaring. Wij zijn blij te zien dat alles weer naar tevredenheid is geregeld. Graag tot de volgende keer. Groet, Broekhuis Volvo Harderwijk

Weer zeer tevreden

Van aankoop tot aflevering van onze xc40 recharge zijn wij zeer tevreden, mede dankzij verkoper Rob Hartman, Het is onze 3de nieuwe Volvo van broekhuis Harderwijk via Rob, altijd goede ontvangst, gast vrij, meedenkend en tussen aankoop en afleveren werden wij op de hoogte gehouden. De aflevering was zeer goed en er werd ruim de tijd genomen.

Reactie van het bedrijf

Bedankt Wilco, voor je mooie beoordeling. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Veilige kilometers en veel rijplezier gewenst. Groet, Broekhuis Volvo Harderwijk

Hele positieve kwaliteit, met kennis en…. humor.

Tuurlijk waren wij bevooroordeelde Volvo rijders, echter Rob Hartman heeft ons nog enthousiaster gemaakt en over de streep getrokken.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je complimenteuze beoordeling! Wat fijn dat je zo goed geholpen bent. Veilige kilometers en veel rijplezier gewenst. Groet, Broekhuis

Reactie van het bedrijf

Bedankt dat je tijd hebt genomen om onze service te beoordelen. Dit waarderen wij enorm. Graag tot de volgende keer. Groet, Broekhuis Volvo Harderwijk

Een bijzondere goede ervaring.

Kan niet beter

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor deze mooie review. Daar doen we het voor. De volgende keer staan we weer voor je klaar. Groet, Broekhuis Volvo Harderwijk

Altijd een prima ontvangst

Altijd keurig geholpen en de ontvangst is ook altijd prima. Er wordt altijd gekeken naar een oplossing,

Reactie van het bedrijf

Bedankt Jan, voor het delen van je positieve ervaring. Dit waarderen wij enorm. De volgende keer staan we weer voor je klaar. Groet, Broekhuis Volvo Harderwijk

Prima service, zeer prettig contact en een mooie aflevering.

Klantvriendelijk.

Ik had door ziekte geen gelegenheid om de auto schoon te maken voor de onderhoudsbeurt. Grote verrassing dat hij schoon terug kwam!

Heel fijn contact

Alles naar wens verlopen, prachtige auto in ontvangst genomen.

professioneel

hartelijk, empatisch

We zijn zeer goed en fijn geholpen.

We zijn zowel door Rik en Raymond goed voorgelicht. Rik met de verkoop en Raymond met de aflevering en uitleg van de Volvo. Mede daardoor hebben we voor deze auto gekozen. We hopen er heel lang van te genieten en veilige kilometers te maken.

Reactie van het bedrijf

Beste Toon en Wil, Bedankt voor jullie complimenteuze beoordeling. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Gefeliciteerd met jullie aankoop en veilige kilometers gewenst! Groet, Broekhuis Volvo Harderwijk

Netjes geholpen

Ik ben netjes geholpen en alle afspraken zijn nagekomen, het systeem waar handelaren een minimaal bod doen op de inruilauto wat 1 op 1 wordt overgenomen geeft een onderbuikgevoel. Maar goed daar ben je zelf bij en verder is alles zeer goed geregeld.

Geweldige ervaring en met een warm welkom ontvangen

Volvo gebracht voor een jaarlijkse beurt. Tijdens deze inspectie en onderhoudsbeurt is er geconstateerd dat de achter remblokken aan vervanging toe zijn voor de volgende ronde. Gelijk is er met mij meegedacht denkende aan dat er ook wel eens een caravan achter de Volvo hangt. Helemaal goed. Daaropvolgend is de stoelverwarming ook vervangen aan de bestuurderskant. Je voelt hem al aan komen, de monteur komt tijd te kort en giert er uit. En toch is er alles aan gedaan om mij met een glimlach op mijn gezicht weer naar huis te laten gaan. En de monteur bleef heerlijk rustig en heeft mij perfect en persoonlijk geholpen.

Reactie van het bedrijf

Beste Jan, bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn dat je zo goed geholpen bent. De volgende keer staan we weer voor je klaar, tot dan! Groet, Broekhuis Volvo Harderwijk

Van begin tot eind fantastisch geholpen.

Auto gekocht bij Rob en dat was een prettige ervaring. Dankjewel Rob.

Naar zeer tevredenheid de aankoop gesloten.

De aankoop was snel en duidelijk. Je weet snel wat wel en niet mogelijk is in de huidige automarkt.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor deze mooie review! Daar doen we het voor. Gefeliciteerd met je aankoop en graag tot een volgende keer. Groet, Broekhuis Volvo Harderwijk

Geweldige service

Perfecte service en erg kundig Prettig zaken doen met verkoper Rob

Prima geregeld

Professioneel, correct

Perfecte aflevering van mijn gebruikte Volvo XC70 D4 AWD helemaal conform afspraak!

Prettige deal gesloten met Broekhuis Volvo Harderwijk met Rob Hartman. Alles uitgevoerd conform de overeenkomst. Prettige omgang, goede communicatie en fijne extra service. Een aanrader voor een mooie gebruikte Volvo.

uitstekende services voor mij al 14 jaar

feitelijk is alles uitstekend, van ontvangt en verzorging tot voorlichting over de aard van de werkzaamheden, en de afhandeling

het is altijd prima

heel goed wat altijd netjes geholpen

Zeer goede service

Wij raden Broekhuis Volvo zeker aan. Vanaf het eerste moment goed en serieus geholpen. Vriendelijk personeel en niets is teveel gevraagd. Bij een extra telefoontje of bezoek wordt er alle tijd voor je genomen.

Opnieuw auto gekocht bij Broekhuis

Wederom goede ervaring met aankoop van onze Volvo bij Broekhuis Harderwijk. Super service van Raymond Knoppert. Wij hopen dat de service ook na aankoop zoals voor onderhoud zo zal blijven zoals wij door de jaren gewend zijn van Broekhuis Harderwijk.

Over Broekhuis Volvo Harderwijk