Top !

Vorige week mijn Volvo XC40 gekocht bij verkoper Stijn zeer meedenkend en correct geholpen en ook nog een goede prijs voor mijn oude auto . Echt Top !

correct, vriendelijk

Mede door nette inruilprijs voor onze V70 konden we snel beslissen over de aanschaf van een elektrische XC40. Over de goede, vlotte en vriendelijke service, ook na het sluiten van de koop, zijn we bijzonder tevreden.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor deze mooie review. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Wij wensen u veel mooie kilometers in de XC40. Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Harderwijk

uitstekend en vakkundig behandeld door de heer Knoppert.

Vriendelijk, vakkundig en to the point. het gehele aankoopproces was goed verzorgd en voorbereid.

Reactie van het bedrijf

Van harte gefeliciteerd met uw aankoop. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent gedurende het verkoopproces. Wij wensen u veel mooie en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Harderwijk

Zeer slechte onklantvriendelijke behandeling

Wij kochten in 2018 een prachtige Volvo V-90 cros country met 3000 km. op de teller. Wij zijn nu in 2023 nog steeds blij met deze heerlijke auto. Bij de reguliere 50.000 km. Kwam de Volvo garage in Spanje er achter dat er 2 voorbanden en remblokken vervangen moesten worden. Normaal gesproken geen punt maar ze konden nergens de slotbout vinden om de wielen te demonteren! Dus 2400 km terug naar Nederland gereden in de onzekerheid dat ik niet geholpen kon worden als ik een lekke band zou krijgen. Dat is verschrikkelijk kan ik u vertellen!! Nu moet u weten dat ik zelf nooit iets aan een auto doe en dat er nog nooit een band of wiel is vervangen aan mijn auto. Dus ik naar Broehuizen Harderwijk voor een offerte voor remblokken en 2 nieuwe banden en de mededeling dat de slotbout weg was en dat die alleen maar bij hun kon zijn. Reactie kwam er op neer dat ik hem zelf wel kwijt gemaakt zou hebben. Ik vroeg uit coulance om 4 nieuwe gewone bouten! Het hoefde niet de dure slotbouten te zijn. Ik kreeg een offerte voor de remblokken voor en achter en 2 nieuwe voorbanden van ruim € 1000,00 waar, je geloofd het niet, € 25,00 op stond voor die 4 bouten. U snapt dat het mij niet om de €25,00 gaat maar ik had excuses verwacht voor de 5 jaar die ik met alle risico’s van dien heb rond gereden. Goed gedaan medewerker je bent voor € 25,00 een trouwe klant kwijt die nooit meer terug komt.

Reactie van het bedrijf

Beste heer Vedder, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Het spijt ons om te lezen dat dit uw ervaring is geweest. Naar aanleiding van uw review hebben wij contact met u opgenomen om deze ervaring te bespreken. Mocht u ons in de toekomst nodig hebben, u bent van harte welkom. Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Harderwijk

Een autohuis met een prettige sfeer en uitstraling, en professionele verkopers.

ik heb onlangs een Volvo XC60 occasion gekocht en Raymond Knoppert heeft mij daarbij zeer klantgericht, vakkundig en professioneel begeleid.

Reactie van het bedrijf

Gefeliciteerd Frans, met de aanschaf van uw mooie XC60. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent door Raymond. Wij wensen u veel mooie en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Harderwijk

Goed geholpen door de verkoper en goed uit gelegd alles hij krijgt een 10

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw complimenteuze beoordeling. Wat leuk om te lezen dat onze collega een mooie 10 krijgt. De volgende keer staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Harderwijk

Thuisgevoel

De ontspannen en relaxte sfeer vonden we erg belangrijk. De showroom geeft een 'thuisgevoel' waar veel te zien is buiten de prachtige auto's. We hebben het contact met Rob als erg prettig ervaren. Er werd goed goed geluisterd naar onze wensen en ondanks het feit dat we specifiek voor 1 occasion naar de showroom kwamen, werd de tijd genomen om nog mee te denken en te kijken naar eventueel een alternatief. Het was druk toen we er waren, maar ondanks dit voelden we ons absoluut geen nummer en was het geen gehaaste afspraak. Al met al een erg fijne manier om de auto aan te kopen. Ook bij de aflevering van de auto werd alle tijd genomen is alles keurig geregeld.

Reactie van het bedrijf

Bedankt Leontien, voor deze mooie review! Éen van onze klantbeloftes is: Wij beloven u thuis te laten komen. We zijn erg blij dat jullie dit gevoel samen hebben mogen ervaren tijdens de afspraak. Wij wensen jullie veel rijplezier en veilige kilometers toe. Wanneer onze hulp nodig is dan staan wij voor jullie klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Harderwijk

Onderhandeling in een goede sfeer; gemaakte afspraken volledig nagekomen, aflevering top!!

Reactie van het bedrijf

Beste Adriaan, Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te lezen dat de aflevering naar volle tevredenheid is verlopen. We wensen u veel mooie kilometers. Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Harderwijk

Een topbedrijf ten voeten uit.

Alles klopt. Van binnenkomst, een prettige ontvangst met koffie tot aan de service achteraf. Met dat ik een auto gekocht heb en de prijs dus "rond" is, constateert verkoper Rob dat de voorbanden niet zo denderend meer zijn. "Daar komen nieuwe op." Ook de communicatie onderling is op orde. Tijdens de afwezigheid van Rob weet zijn vervanger van alle afspraken af. Een pitje in de voorruit wordt gerepareerd. En tenslotte, wat me erg aanspreekt is dat je in alle rust zélf kan beslissen. Geen scoringsdrang vanuit de verkoop.

Reactie van het bedrijf

Beste Johan, Gefeliciteerd met uw aankoop. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Wij wensen u veel mooie kilometers en zien u graag de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Harderwijk

Snel en professioneel zaken gedaan!

Jonge Volvo die rijdt als nieuw. Heel fijn om thuis de proefrit te krijgen. Realistische pricing. Kortom, koop uw Volvo bij Broekhuis!

Reactie van het bedrijf

Bedankt Erik, voor uw mooie beoordeling. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Veilige kilometers en veel rijplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Harderwijk

Volgens afspraak!

Alles verliep volgens afspraak en goede service.

Reactie van het bedrijf

Beste Martin, Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wij zijn blij te zien dat alles naar volle tevredenheid is verlopen. De volgende keer staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Harderwijk

Heel professioneel.

Goed meegedacht, in oplossingen gedacht, goede service.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor deze mooie review. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Harderwijk

Bij mijn aankoop ben ik uitstekend geholpen door Rob. Vakman binnen zijn vakgebied die de klant centraal stelt en actief meedenkt met de wensen van de klant.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw complimenteuze beoordeling. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent. Veilige kilometers en veel rijplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Harderwijk

Super netjes behandeld.

Voor ons een eind rijden. Maar het was de moeite waard.

Reactie van het bedrijf

Hartelijk bedankt, Herman, voor uw bezoek en het achterlaten van deze mooie beoordeling! Daar doen we het voor. Hartelijke groeten, Broekhuis Volvo Harderwijk

Heel fijn om hier een auto te kopen

v90 gekocht en geholpen door verkoper Rick, super geholpen en feestje om hier een auto te kopen.

Reactie van het bedrijf

Beste Gert, Gefeliciteerd met uw aankoop. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Veel mooie kilometers gewenst. Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Harderwijk

Aangenaam

Een bizonder plezierig contact gehad met Rob, de verkoper van Broekhuis Volvo Harderwijk, het was een ontspannen gesprek en resulteerde dan ook in aanschaf van een feestelijke auto.

Reactie van het bedrijf

Beste Bart, Bedankt voor uw mooie en complimenteuze beoordeling. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Veilige kilometers en veel rijplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Harderwijk

Tevreden. Zoals altijd.

Voor mijn echtgenote een bijna nieuwe Fiat 500e cabrio gekocht via mijn vertrouwde Volvo vestiging Harderwijk. Aflevering was weer een feestje, zelfs voor een ‘vreemd’ merk. Ik kijk nu al uit naar de aflevering van mijn Volvo C40 in oktober. Bij Broekhuis Harderwijk natuurlijk.

Reactie van het bedrijf

Beste Joost, Bedankt voor deze mooie review en het delen van uw positieve ervaring. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Veel mooie kilometers voor uw echtgenote en we zien u graag in Oktober! Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Harderwijk

Supper

Goede ontvangst van Rik Ribbens. Goede kennis van zaken. Wordt goed geluisterd naar de klant. Leuk presentje bij het kopen van een auto. Prima uitleg van de auto. Wij hadden een goed gevoel.

Reactie van het bedrijf

Beste Gerrit, Bedankt voor uw mooie en complimenteuze beoordeling. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent. Gefeliciteerd met uw aankoop en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Harderwijk

Geweldig een 10 voor jullie inzet.

Alles wordt in het werk gesteld om er voor te zorgen dat mijn onderdeel, het nieuwe roetfilter, landelijk wordt gezocht. Deze was eigenlijk pas eind juni leverbaar. Gelukkig alles voor mijn vakantie gereed

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor deze mooie review. Wat fijn dat u uw ervaring met ons deelt. We zijn erg blij met dit prachtige cijfer, 10! De volgende keer staan wij weer graag voor u klaar, tot dan. Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Harderwijk

uitermate goede service van uit de werkplaats met kennis van zaken

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor uw bezoek en het achterlaten van deze mooie beoordeling. We zijn blij om te zien dat u onze service als uitermate goed heeft mogen ervaren. De volgende keer staan wij graag weer voor u klaar, tot dan! Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Harderwijk

Alles is vlekkeloos verlopen. Zeer tevreden

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank David, voor uw bezoek en deze mooie beoordeling. Daar doen we het voor! Graag staan wij de volgende keer weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Harderwijk

Goed verzorgd en compleet

Prettige behandeling. Eerlijk verhaal. Aflevering was top. Namen rustig de tijd voor uitleg en overzetten van Volvo on call.

Reactie van het bedrijf

Bedankt Henk, voor het delen van uw positieve ervaring. We zijn blij u goed geholpen te hebben bij ons op de vestiging! Gefeliciteerd met uw aankoop en veilige kilometers gewenst. Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Harderwijk

Correcte verkoper, prettige onderhandeling en goede nazorg.

Jong gebruikte Volvo gekocht. Prettige onderhandeling, correcte aflevering en goede uitleg.

Reactie van het bedrijf

Beste Jelle, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen! Fijn om te lezen dat alles naar volle tevredenheid voor u is verlopen. Veilige kilometers en veel rijplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Harderwijk

Ongedwongen

Wij zijn op een ongedwongen manier ontvangen door de verkoper. Hij was erg behulpzaam en nam alle tijd. Hij vond het volgens mij belangrijker om ons juist te informeren dan om een auto te verkopen. Tijdens de aflevering nam hij alle tijd om ons alles goed uit te leggen. Een week later belde hij nog of alles naar tevredenheid was verlopen en of we nog vragen hadden.

Reactie van het bedrijf

Bedankt Koos, voor deze mooie review! Wat fijn om te zien dat u zo goed geholpen bent door onze collega. Wij wensen u veilige kilometers en veel rijplezier toe! Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Harderwijk

Fijn traject bij aankoop Volvo used car

Heb al jaren mijn auto in onderhoud. Recent een inruil gedaan op een Volvo used car bij Broekhuis Volvo in Harderwijk. Top!

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor uw bezoek en het achterlaten van deze mooie beoordeling! We zijn blij om te zien dat u naar tevredenheid wordt geholpen bij ons op de vestiging. Op naar de volgende jaren waarin wij u graag blijven voorzien van onze service. Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Harderwijk

Over Broekhuis Volvo Harderwijk