Bedankt voor deze mooie review. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Wij wensen u veel mooie kilometers in de XC40. Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Harderwijk
Van harte gefeliciteerd met uw aankoop. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent gedurende het verkoopproces. Wij wensen u veel mooie en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Harderwijk
Beste heer Vedder, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Het spijt ons om te lezen dat dit uw ervaring is geweest. Naar aanleiding van uw review hebben wij contact met u opgenomen om deze ervaring te bespreken. Mocht u ons in de toekomst nodig hebben, u bent van harte welkom. Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Harderwijk
Gefeliciteerd Frans, met de aanschaf van uw mooie XC60. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent door Raymond. Wij wensen u veel mooie en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Harderwijk
Bedankt voor uw complimenteuze beoordeling. Wat leuk om te lezen dat onze collega een mooie 10 krijgt. De volgende keer staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Harderwijk
Bedankt Leontien, voor deze mooie review! Éen van onze klantbeloftes is: Wij beloven u thuis te laten komen. We zijn erg blij dat jullie dit gevoel samen hebben mogen ervaren tijdens de afspraak. Wij wensen jullie veel rijplezier en veilige kilometers toe. Wanneer onze hulp nodig is dan staan wij voor jullie klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Harderwijk
Beste Adriaan, Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te lezen dat de aflevering naar volle tevredenheid is verlopen. We wensen u veel mooie kilometers. Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Harderwijk
Beste Johan, Gefeliciteerd met uw aankoop. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Wij wensen u veel mooie kilometers en zien u graag de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Harderwijk
Bedankt Erik, voor uw mooie beoordeling. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Veilige kilometers en veel rijplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Harderwijk
Beste Martin, Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wij zijn blij te zien dat alles naar volle tevredenheid is verlopen. De volgende keer staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Harderwijk
Bedankt voor deze mooie review. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Harderwijk
Bedankt voor uw complimenteuze beoordeling. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent. Veilige kilometers en veel rijplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Harderwijk
Hartelijk bedankt, Herman, voor uw bezoek en het achterlaten van deze mooie beoordeling! Daar doen we het voor. Hartelijke groeten, Broekhuis Volvo Harderwijk
Beste Gert, Gefeliciteerd met uw aankoop. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Veel mooie kilometers gewenst. Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Harderwijk
Beste Bart, Bedankt voor uw mooie en complimenteuze beoordeling. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Veilige kilometers en veel rijplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Harderwijk
Beste Joost, Bedankt voor deze mooie review en het delen van uw positieve ervaring. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Veel mooie kilometers voor uw echtgenote en we zien u graag in Oktober! Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Harderwijk
Beste Gerrit, Bedankt voor uw mooie en complimenteuze beoordeling. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent. Gefeliciteerd met uw aankoop en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Harderwijk
Bedankt voor deze mooie review. Wat fijn dat u uw ervaring met ons deelt. We zijn erg blij met dit prachtige cijfer, 10! De volgende keer staan wij weer graag voor u klaar, tot dan. Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Harderwijk
Hartelijk dank voor uw bezoek en het achterlaten van deze mooie beoordeling. We zijn blij om te zien dat u onze service als uitermate goed heeft mogen ervaren. De volgende keer staan wij graag weer voor u klaar, tot dan! Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Harderwijk
Hartelijk dank David, voor uw bezoek en deze mooie beoordeling. Daar doen we het voor! Graag staan wij de volgende keer weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Harderwijk
Bedankt Henk, voor het delen van uw positieve ervaring. We zijn blij u goed geholpen te hebben bij ons op de vestiging! Gefeliciteerd met uw aankoop en veilige kilometers gewenst. Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Harderwijk
Beste Jelle, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen! Fijn om te lezen dat alles naar volle tevredenheid voor u is verlopen. Veilige kilometers en veel rijplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Harderwijk
Bedankt Koos, voor deze mooie review! Wat fijn om te zien dat u zo goed geholpen bent door onze collega. Wij wensen u veilige kilometers en veel rijplezier toe! Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Harderwijk
Hartelijk dank voor uw bezoek en het achterlaten van deze mooie beoordeling! We zijn blij om te zien dat u naar tevredenheid wordt geholpen bij ons op de vestiging. Op naar de volgende jaren waarin wij u graag blijven voorzien van onze service. Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Harderwijk