Nicolle is de beste dierenarts die ik ooit gehad heb. Alles in het belang van de dieren! Ze komt zelfs aan huis zodat de behandeling zo stress vrij als mogelijk is. Echt een aanrader!
Altijd heb ik kunnen bouwen op het advies van de artsen, zeker de rijdende dierenarts. Of het nu om mijn katten ging of nu mijn cavia's. Ze hebben alle aandacht voor huisdier én Baasje! Zowel Nicole als Merel.
Deskundig diervriendelijk
Merels dierenkliniek zorgt al jaren met liefde en aandacht voor onze kat. We zijn zeer tevreden.
heel prettig en professioneel
Heel blij met jullie hulp.
Ging erheen omdat ik me zorgen maakte over mijn oude hond. Goed geinformeerd door Merel hoe oude honden kunnen zijn en hoe het kan lopen.
Onze hond moet maandelijks een injectie. Ze gaat altijd met veel plezier naar binnen bij Merels Dierenkliniek. Terwijl ze wordt verwend met een paar snoepjes zit die prik erin voor ze het door heeft. Wij zijn al jaren tevreden over deze dierenarts en de assistentes.
Al jaren goede zorg.
Zoals altijd weer zeer tevreden, goed advies.
We zijn pas overgestapt naar de praktijk van Merel op vele aanraden van mensen! Maar zijn inderdaad super tevreden over de artsen vooral Nicole zijn we geweest, maar ook over de fijne assistentes! Mijn kater Schurk is een apart geval maar heb eindelijk het gevoel dat ze de goede keuze maken voor hem!
Zowel wat betreft informatie, gebruiksaanwijzing en alle soorten hulp die ik nodig had bij/voor mijn huisdier ben/wordt ik fantastisch geholpen door alle medewerkers/artsen.
Inloop faciliteit zeer gewaardeerd. Vriendelijk en deskundige medewerkers achter de desk.
Vriendelijke mensen, die altijd direct hulp verlenen aan mijn konijn.
De arts werkt heel zorgzaam en precies.
In dit formulier moeten we een dierenarts kiezen; onze reactie betreft beide dierenartsen (en alle medewerkers).
Alle medewerkers zijn begaan met dier en mens. Dat is helemaal prettig wanneer blijkt dat je op een goed moment vaker dan 1x per jaar bij de DA moet zijn. Better save then sorry is een mentaliteit waar ik van hou.
Deskundig, vriendelijk en altijd bereikbaar en lief voor de katten.
Fijn dat we zo snel mochten komen, dezelfde dag, behulpzame assistente en ervaren arts. Goede behandeling. Prettige mensen.
Altijd behulpzaam en snel geholpen en goede advies
Ik ben nu 7?jaar met mijn kat bij Merels. Dit jaar voor het eerst de andere vaste dierensoorten. Net zo vriendelijk als Metel zelf. De praktijk is schoon en verzorgd. Aan de balie wordt ik ook altijd goed geholpen . Een keertje was de balie medewerker wat humeurig om niks maar daarna nooit meer . Wat ook fijn is dat ze je niet van alles proberen te verkopen wat nodig zou zijn . Dat heb ik vaker meegemaakt bij andere dierenartsen . Hier nooit.
prima, deskundig, vriendelijk
Professionele dierenartsen/assistenten. Heb erg veel vertrouwen in hun deskundigheid!
Mijn hond had een vaccinatieafspraak en alles is prima verlopen. Zoals altijd hadden we het gevoel dat we in goede handen waren met veel expertise. Bij elk bezoek merken we hoe belangrijk de dieren zijn voor iedereen in de praktijk.
uitstekende dierenarts met een geweldige service. Zeer professioneel en altijd bereid de extra stap te zetten voor het welzijn van de dieren.