Filters

10

Uitstekend!

Aankoop van nieuwe Polo, hele traject was duidelijk en ging soepeltjes. Super goed geholpen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Wordt netjes geholpen

Al 3 auto.s daar gekocht. Week geleden onze auto opgehaald.. Wordt heel goed geholpen en netjes wordt alles uitgelegd Heb je een probleem dan zoeken ze gelijk een oplossing . Als je een auto zoek dan raad ik deze garage aan. Wij zijn heelvtevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

Uistekende service!

Mooi dat testrijden aan huis kon en de auto netjes thuis werd afgeleverd. Top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima !

Netjes ontvangen en volgens afspraak geregeld

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Afspraak gemaakt voor een APK. Ik twijfelde of de auto ook toe was aan een grote beurt, dus dat niet erbij geboekt. Vrij snel gebeld door Broekhuis. Dat een grote beurt eraan zat te komen. Of ik dat ook wilde laten doen. Heel fijn. De dag zelf goed geholpen en goed op de hoogte gehouden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Je wordt geweldig geholpen , zonder vervelende verrassingen

Onderhoudsafspraken van je auto worden zorgvuldig voorbereid en ingepland .Er vind vooraf overleg plaats wat/ hoe te doen. De uitvoering ervan is altijd top, als er onverwachtse zaken aan de orde komen wordt er van te voren contact gezocht en overleg gepleegd hoe dit op te lossen. Helemaal geweldig is de haal en brengservice , met name in mijn geval omdat ik wat verder af van de garage woon. Aankoop van een nieuwe auto wordt geweldig behandelt en uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

De Audi heeft een grote beurt ontvangen en is APK gekeurd. Zoals ik van de Audi-dealer gewend ben is alles volgens afspraak verlopen en ondanks dat de auto inmiddels op leeftijd is (2006) is hij nog in perfecte staat mede dankzij de dealer. Dienstbaar personeel dat altijd de klant het gevoel geeft dat hij/zij een belangrijk persoon is. Geweldige medewerkers.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima garage!

Vakkundig, klantvriendelijk, ben zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top klantenservice

Geweldige klantenservice en was erg blij met de nieuwe verf voor de voorkant van de auto. Verkoper was erg vriendelijk en totaal niet opdringerig. Sterk aangeraden!

 • Aanbevelen? Ja
5

Gewoon volgens afspraak geholpen

De afspraak verliep zonder problemen. Wat ik jammer vind is dat er bij aflevering wordt gezegd dat de auto gestofzuigd is, blijkt dat ze alleen de matjes bij de voorstoelen gedaan hebben. De stoelen zelf en alles achterin was niet gedaan. Dan moet je dat ook niet zeggen. Verder werd mij verteld dat normaal de auto even gewassen wordt, maar de wasstraat was even druk dus ik kreeg de auto vies terug. Dat is dan toch jammer.

 • Aanbevelen? Ja
8

Geweldig.

Heel goed contact ,vriendelijkheid, goede service en mee denken.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed

Goede begeleiding

 • Aanbevelen? Ja
7

Apk en groot onderhoud goed verlopen.

Van het inplannen van een apk en onderhoudsafspraak tot de communicatie over 2 nieuwe banden is alles uitstekend verlopen. Er is meegedacht over welk type onderhoud en over het dag het avond van te voren neerzetten van de auto omdat de Apk de dag voor de afspraak verliep. Keurig gebeld om te overleggen of ik 2 nieuwe banden wilde vanwege minder wordend profiel. Prettige professionele service bij VW Broekhuis.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundig onderhoud en advies tegen markt conforme prijzen

Inmiddels heb ik mijn (nieuw gekochte) Volkswagens al 22 jaar en 570.000 km in onderhoud bij Broekhuis (voorheen Heron) Zwaag. In al die jaren heb ik louter positieve ervaringen over zowel mijn auto’s als het onderhoud. Het onderhoudsadvies is altijd kundig en het geeft vertrouwen als er wordt aangegeven dat een bepaald onderdeel nog niet vervangen hoeft te worden. Dat geeft een goed gevoel dat er wordt meegedacht en bovenal dat het niet alleen gaat om geld te verdienen. Het geeft veel vertrouwen dat, door onderhoud door een VW dealer, met gebruik van officiële VW onderdelen, je een mobiliteitsgarantie krijgt voor heel Europa tot aan de volgende onderhoudsbeurt. Incidenteel is het voorgekomen dat ik mij kon beroepen op ( fabrieks) garantie en daar heb ik louter positieve ervaringen mee.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Peter, Wat fijn om te horen dat u positief bent over de service van Broekhuis. We hopen u nog lang van dienst te mogen zijn en wensen u nog veel veilige kilometers toe met uw Volkswagen die inmiddels al heel wat jaren meegaat! Een vriendelijke groet, Broekhuis Volkswagen Zwaag

10

Uitstekend geholpen

Goed geadviseerd bij de aankoop van onze Toyota.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service

Pieter Mul serviceadviseur heeft de auto morgens op gehaald en avonds netjes terug gebracht wat een service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een top auto bij een top bedrijf

Mijn nieuwe Golf 8, net gekocht, een auto met veel nieuwe innovatieve technieken, maar ook in het gebruik.Ik had bij aankoop aangegeven daar enige zorg om te hebben,het was weer zo heel anders dan de Golf 7. Dit is fantastisch opgepakt door de sales manager, hij heeft mij daarin optimaal geinstrueerd/begeleid, dat gaf mij rust.Ik rij nu een aantal weken met de Golf 8 een geweldige wagen, het overtreft werkelijk al mijn verwachtingen. Ik rij ruim 40 jaar Volkswagen,dat is niet voor niets,de service maar ook in de werkplaats is de deskundigheid van de werknemers ongekend hoog. Dank

 • Aanbevelen? Ja
9

Een heel goede service

Een heel goede service door een bedijf met mensen met kennis van zaken en heel lekkere koffie

 • Aanbevelen? Ja
10

klantgericht , persoonlijke benadering

er wordt gedaan wat is afgesproken, geen onverwachte verrassingen je wordt uitstekend geïnformeerd over wat gedaan moet worden en wat de prijs is gewoon aardige mensen , met passie voor hun werk

 • Aanbevelen? Ja

Over Broekhuis Volkswagen Zwaag

Broekhuis is specialist op het gebied van mobiliteit in de breedste zin van het woord. Voor al uw mobiliteitsvragen kunt u bij ons terecht.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd