Laden reviews...
20 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Beoordelingen benadrukken vriendelijk personeel, duidelijke uitleg en betrouwbare service. Klanten waarderen snelle communicatie, duidelijke afspraken en follow-up. De ervaringen tonen een consistente, positieve klantenervaring met professionaliteit en vertrouwen.
Altijd vriendelijk en gezellig
4 August 2026
Peter
Heemskerk
Beste Peter,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. Fijn om te lezen dat u onze service als vriendelijk en prettig ervaart.
Graag staan wij een volgende keer weer voor u klaar!
Team Broekhuis Zwaag
Wederom uitstekend geholpen bij de 15000 km beurt. Er wordt ook meegedacht over de komende periode. Wat moet er wanneer worden vervangen. Je bent bij Broekhuis geen nummer maar een mens.
28 July 2026
Wim
Andijk
Beste Wim,
Bedankt voor uw mooie en uitgebreide review. Fijn om te horen dat u opnieuw tevreden bent over de onderhoudsbeurt en dat u het meedenken over toekomstig onderhoud waardeert.
We wensen u veel veilige kilometers en staan graag weer voor u klaar.
Team Broekhuis Zwaag
Voor een storingsanalyse ben ik bij Broekhuis Zwaag geweest. Er waren bekende softwareproblemen waardoor een aantal systemen in de auto niet meer functioneerden. Daarnaast is een onderdeel besteld om een rammel in de achterbank te verhelpen. Bij aankomst bleek dat er geen vervangend vervoer in mijn leasecontract was opgenomen. Dat had ik uiteraard zelf kunnen controleren, maar dit wordt normaal gesproken ook door de dealer vooraf geverifieerd. Hoewel men hiervoor excuses aanbood, moest ik vervolgens wel de volledige huurprijs van €88 betalen voor een leenauto waarmee ik slechts circa 30 kilometer heb gereden. Dat voelt weinig coulant, zeker omdat de auto vanwege een door Audi erkend softwareprobleem bij de dealer stond. Op het gebied van aftersales had ik hier meer begrip en klantgerichtheid verwacht. Daarnaast werd afgesproken dat ik zou worden teruggebeld zodra het onderdeel voor het achterbankslot binnen was. Dat telefoontje kwam echter nooit. Uiteindelijk heb ik zelf contact moeten opnemen om een vervolgafspraak in te plannen. Voor die vervolgafspraak bleek ik opnieuw geen gebruik te kunnen maken van de haal- en brengservice, omdat het volgens Broekhuis om een storing ging en niet om regulier onderhoud. Dat vind ik moeilijk te begrijpen. Het betreft immers een auto van nog geen zeven maanden oud, die deze storing al vanaf de eerste maand vertoont. Ik vind het teleurstellend dat dit de service is die Broekhuis namens Audi biedt aan klanten met een bekend probleem aan de Audi e-tron. Mijn enthousiasme over de auto is door de terugkerende softwareproblemen al afgenomen, maar de manier waarop Broekhuis Zwaag hiermee is omgegaan heeft daar zeker aan bijgedragen. Bij een premiummerk als Audi verwacht ik niet alleen een hoogwaardige auto, maar ook een serviceorganisatie die verantwoordelijkheid neemt wanneer bekende fabrieksproblemen zich voordoen.
Beveelt niet aan
27 July 2026
C v Gerrevink
Twello
Hartelijk dank voor uw feedback.
Wat vervelend om te lezen dat dit uw ervaring is geweest. Inmiddels hebben wij contact met u opgenomen om uw ervaring met u te bespreken.
Wanneer het u uitkomt, zien wij uw reactie graag tegemoet, zodat we hierover met u in gesprek kunnen gaan.
Team Broekhuis Zwaag
Behalve de inruilprijs (was aan de magere kant) was het heel prettig zaken doen met Martin. Een zeer bekwame en vriendelijke verkoper. Helaas was hij bij de aflevering ziek, maar toen hij terug op het werk was heeft hij ons direct geappt met de vraag hoe de aflevering was verlopen. De aflevering werd overgenomen door Tim en heeft dat op uitstekende wijze gedaan. Desgevraagd veel tijd in de uitleg gestoken en de papieren afhandeling heel correct gedaan. Wij zijn vol lof over de beide heren. Hartelijk dank hiervoor.
27 July 2026
Wob Oost
Steenwijkerwold
Beste Wob,
Bedankt voor uw mooie beoordeling en het delen van uw ervaring. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het verloop van de aankoop en het contact met Martin en Tim. We geven uw complimenten met plezier aan hen door.
Wij wensen u veel rijplezier en staan in de toekomst graag weer voor u klaar.
Team Broekhuis Zwaag
prettige ontvangst met martijn goede inkoop met inruiler van mijn auto leuke aflevering van nieuwe auto
22 July 2026
Jan Hoek
venhuizen
Beste Jan,
Hartelijk dank voor uw geweldige review!
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de ontvangst, de inruil van uw auto en de aflevering van uw nieuwe auto. Mooi dat alles naar wens is verlopen en u met een goed gevoel op weg bent gegaan.
Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe met uw nieuwe auto. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot ziens.
Team Broekhuis Zwaag
Had een probleem met mijn auto 2x een storing en een storing waarmee je niet meer mocht rijden enkeld naar de garage toe. Heb de auto dringend nodig ivm ziekenhuis bezoeken situatie uitgelegd en hoewel de agenda helemaal vol was voor 1 maand heeft de garage me toch eerder kunnen helpen! Ik zeg top service en super dat deze garage mee heeft willen denken Mijn dank is groot
3 July 2026
Ralph
Zaandam
Beste Ralph,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat we u ondanks de volle planning toch eerder hebben kunnen helpen in uw situatie.
Wij waarderen uw vertrouwen en helpen u in de toekomst graag weer verder!
Team Broekhuis Zwaag
Ik was in maart bij verschillende garages langs geweest om te oriënteren op de aankoop van een nieuwe auto maar was bij het bezoek aan Broekhuis gelijk gegrepen door de Skoda Elroq Sportline die in alles voldeed aan onze verwachtingen en de verkoper, Bryan van Westen, wist dat enthousiasme verder te verhogen door goede info over de te kiezen opties. Dat heeft diezelfde middag nog geleid tot de aankoop. Ook bij aflevering 19 juni goede uitleg door dezelfde verkoper
23 June 2026
Wim
Blokker
Beste Wim,
Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review! Fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over de Škoda Elroq Sportline en dat Bryan u zo goed heeft kunnen adviseren en begeleiden bij zowel de aankoop als de aflevering.
Wij wensen u veel plezierige en veilige kilometers toe met uw nieuwe auto en waarderen uw vertrouwen zeer!
Team Broekhuis Zwaag
Zeer tevreden dat mijn auto door uw medewerker werd opgehaald en teruggebracht. Medewerker woont eveneens in Wieringerwerf.
23 June 2026
Sjoerd
Wieringerwerf
Beste Sjoerd,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u een goede ervaring heeft gehad en dat u tussentijds goed bent geïnformeerd over de werkzaamheden.
Goed dat het ophalen en terugbrengen van uw auto zo prettig is verlopen. Wij waarderen uw vertrouwen en staan graag weer voor u klaar!
Team Broekhuis Zwaag
Snel vriendelijk en goede service
8 April 2026
Miranda
Obdam
Beste Miranda,
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u onze snelle en vriendelijke service waardeert.
Graag tot ziens.
Prettig geholpen door hr Martin Lind
19 March 2026
Michiel
Hoorn
Beste Michiel,
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u prettig bent geholpen door onze collega Martin.
Graag tot een volgende keer.
Team Broekhuis Zwaag
Heb inmiddels 2 Audi's gekocht bij Broekhuis en nu m'n vierde in onderhoud bij Broekhuis. Prima service en altijd alles goed geregeld. Contact met Audi Service loopt altijd via Pieter Mul, ook altijd alles goed en duidelijk geregeld!
23 February 2026
Benno Teunissen
Hoorn Nh
Beste Benno,
Hartelijk dank voor uw mooie terugkerende vertrouwen in Broekhuis. Fijn om te horen dat u zowel bij de aankoop van uw Audi’s als bij het onderhoud altijd tevreden bent over onze service.
Wij geven uw complimenten graag door aan Pieter Mul en staan ook in de toekomst graag weer voor u klaar.
Team Broekhuis Zwaag
Vriendelijke verkopers mooie tiguan gekocht super blij mee goed geholpen en uitleg gekregen van Tim
16 December 2025
Kees
Avenhorn
Beste Kees,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u onze service als vriendelijk heeft ervaren en dat u goed bent geholpen bij de aankoop van uw Tiguan.
Wij wensen u veel rijplezier en veilige kilometers.
Team Broekhuis Zwaag
Prima zaak Tim is fijne verkoper
4 November 2025
fam snel
De weere
Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze zaak en de service van onze collega Tim.
We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.
Team Broekhuis Zwaag
Werd wel goed ontvangen. Maar kreeg weinig informatie met wat er gedaan ging worden. En vooraf je handtekening zetten voor een bedrag hoe raar is dat. Geen uitleg kwa garantie periode. Kwa kosten werd er uiteindelijk ook niet verteld hoeveel het koste. Kort maar krachtig. Ik kom er niet gouw meer terug. Niet mijn zaak en erg duur.
Beveelt niet aan
23 October 2025
Andre Laan
Grootebroek
Beste Andre,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen en uw feedback te delen. Wij hebben contact met u opgenomen, maar hebben u tot op heden helaas nog niet kunnen bereiken.
Mocht u in de gelegenheid zijn, zou u dan contact met ons op willen nemen? Dit kan via: [email protected] of 0229-276600.
Team Broekhuis Zwaag
Ben netjes ontvangen door het loket. Werd goed ingelicht over de werkzaamheden.
16 October 2025
Roy
Zwaag
Beste Roy,
Bedankt voor uw positieve review.
Wat fijn dat u zo goed geholpen bent.
Graag tot de volgende keer!
Team Broekhuis Zwaag
De klant staat hier centraaal, je wordt met respect behandeld. Vakmanschap,en service zijn hier een begrip en vormen de kern van van de verwachting die volledig door het team wordt waargemaakt.
3 October 2025
H van Popta
Den Helder
Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Het doet ons plezier te lezen dat uw verwachtingen volledig zijn waargemaakt en dat u onze service, vakmanschap en klantgerichtheid zo waardeert.
Wij hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.
Aardige verkoopadviseurs
23 September 2025
Nico boum
Enkhuizen
Beste Nico,
Bedankt voor uw beoordeling!
Team Broekhuis Zwaag
Super snel en vriendelijk geholpen Hele mooie Tiguan gekocht. En een top service ervaren bij Martin Lind
8 September 2025
colin
Schagen
Beste Colin,
Hartelijk dank voor uw mooie woorden en uw vertrouwen! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en uw nieuwe Tiguan. Wij wensen u heel veel rijplezier en staan uiteraard altijd voor u klaar.
Team Broekhuis Zwaag
Martin Lind heeft actief meegezocht en meegedacht bij het zoeken naar de voor mij geschikte auto. Ook heeft hij gezorgd dat wij met deze auto op vakantie konden gaan, door te regelen dat er snel een trekhaak onder kon worden gezet, en dat ik voor de vakantie mijn kenteken kreeg. Hulde !
3 September 2025
Tjacoline
De Rijp
Beste Tjacoline,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de service van onze collega Martin. Wij vinden het belangrijk om actief mee te denken met onze klanten en zijn blij dat wij u hebben kunnen helpen bij het vinden van de juiste auto én dat alles op tijd geregeld was voor uw vakantie.
Wij wensen u veel rijplezier en veilige kilometers toe.
Team Broekhuis Zwaag
goede service, we werden op de hoogte gehouden wanneer de auto aan zou komen. Goede uitleg e.d.
23 August 2025
Marjolijn Visser
Twisk
Beste Marjolijn,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u onze service als vriendelijk en deskundig heeft ervaren en dat u goed op de hoogte bent gehouden. We wensen u veel rijplezier!
Team Broekhuis Zwaag
Bij aflevering van onze Tiguan bestonden verschillen, die bij nader inzien op een goede wijze zijn opgelost. Wij rijden nu in een bijna nieuwe Tiguan met veel plezier! Vertrouwen in Broekhuis Zwaag prima!
1 August 2025
Harry Pex
Zeewolde
Beste Harry,
Bedankt voor uw review. Naar aanleiding van uw bericht hebben we contact met u opgenomen en zijn we gezamenlijk tot een oplossing gekomen.
We waarderen het dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld. Feedback zoals deze helpt ons om onze dienstverlening verder te verbeteren.
Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.
Team Broekhuis Zwaag
Goed geholpen, fijn contact gehad met de verkoper en de onderhoudsbeurt werd snel geregeld voor onze vakantie en vervolgens werd de auto keurig afgeleverd op ons huisadres
28 July 2025
Trudy
Lisse
Beste Trudy,
Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden. Wat fijn om te horen dat het contact prettig verliep en dat alles rondom de onderhoudsbeurt en aflevering naar wens is verlopen. We wensen u veel plezierige en veilige kilometers toe, ook tijdens uw vakantie. Graag tot een volgende keer.
Team Broekhuis Zwaag
skoda fabia altijd goed onderhouden, nu over gestapt naar seat.
16 July 2025
evalina
hoorn
Beste Evalina,
Hartelijk dank voor uw positieve reactie en het vertrouwen dat u in Skoda heeft gesteld. Het is fijn om te horen dat uw Skoda Fabia altijd goed is onderhouden. Wij wensen u veel plezier en veilige kilometers met uw nieuwe Seat.
Team Broekhuis Zwaag
Met verkoper Martin Lint uit Zwaag goed advies gekregen en de auto T-Cross werd snel geleverd. De oplevering was echt super, Martin heeft eerst een stukje gereden en zeer goede uitleg gegeven. Ook de volgende dag kreeg ik een mailtje of alles naar wens was en dat we voor vragen bij hem terecht kunnen. Wij zijn zeer tevreden Bedankt
14 July 2025
Fred - Margaret
Ursem
Beste Fred en Margaret,
Bedankt voor de mooie woorden! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat jullie tevreden zijn met de service van Martin. Veel rijplezier met de T-Cross, en bij vragen staan we uiteraard voor jullie klaar.
Team Broekhuis Zwaag
Vriendelijke verkopers, niet te opdringend. Als ze geen antwoord op vragen hadden gaven ze dat aan en kwamen daar later op terug. Alle afspraken nagekomen en levering volgens afspraak. Zeer tevreden met onze VW Tyron
25 June 2025
Arie
Hoorn
Beste Arie,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service, de manier van communiceren en de aflevering van uw VW Tyron. We wensen u veel plezier met uw nieuwe auto en staan graag weer voor u klaar!
De Marowijne 53
1689 AR Zwaag