Snelle accurate behandeling

Maar…., moeilijk per fiets bereikbaar. Kunnen jullie daar iets aan doen?

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor je bezoek en het achterlaten van deze mooie beoordeling! Jouw feedback is heel waardevol voor ons. Wellicht dat je de volgende keer gebruikt kunt maken van onze haal en breng service in overleg met ons. De volgende keer staan we graag weer voor je klaar! Groet, Broekhuis Ford Zeist

De onderhoudsbeurt is goed begeleid en toegelicht voor wat betreft de bijzondere werkzaamheden. Ben tevreden over de gang van zaken.

Reactie van het bedrijf

Bedankt Peter, voor je mooie beoordeling. Wij zijn blij te zien dat alles naar volle tevredenheid is geregeld. Graag tot de volgende keer. Groet, Broekhuis Ford Zeist

goed geinformeerd over wat er moet gebeuren en welke alternatieven er waren

keurig op de hoogte gehouden alternatieve mogelijkheden doorgenomen en keurig op tijd retour

Reactie van het bedrijf

Bedankt Ton, voor het delen van je positieve ervaring. Wat fijn dat je zo goed geholpen bent. De volgende keer staan we weer voor je klaar. Groet, Broekhuis Ford Zeist

Goede en mooie showroom

De showroom is schoon en overzichtelijk. De verkoper herkende ons van 1,5 jaar geleden waardoor hij al vertrouwd overkwam. We werden wel wat overdonderd door het aanbod van de verkoper voor ‘n nieuwe Ford Puma Titanium nadat wij ‘n proefrit hadden gemaakt in de Puma ST, waardoor wij mogelijk achteraf te snel de beslissing hadden genomen om de Titanium aan te schaffen, maar dat zal de praktijk uit gaan wijzen als wij mogelijk opties missen die de ST wel heeft. Onze bedoeling was om ‘n Ford Puma Van ongeveer 1 jaar oud kopen.

Totale service.

Alle opmerkingen worden serieus genomen, opgelost en gecommuniceerd . Rapportage is overzichtelijk en compleet. Ze nemen zelf het initiatief om na te bellen en te vragen of alles in orde was . Petje af .

Reactie van het bedrijf

Bedankt dat je tijd hebt genomen om onze service te beoordelen. Wat fijn dat je zo goed geholpen bent. Graag tot de volgende keer. Groet, Broekhuis Ford Zeist

Gezellig

Leuk

Reactie van het bedrijf

Bedankt dat je tijd hebt genomen om onze service te beoordelen. Dit waarderen wij enorm. Graag tot de volgende keer. Groet, Broekhuis Ford Zeist

Super goed bedrijf

Onze ervaring is zeer goed met Broekhuis. Zeer aardige jongen Daan genaamd die ons superleuk geholpen heeft. We moeten er wel 40 km voor rijden maar dan heb je ook wat Zeer goed en betrouwbaar bedrijf.

Reactie van het bedrijf

Bedankt Ben, voor je mooie beoordeling. Daar doen we het voor. De volgende keer staan we weer voor je klaar. Groet, Broekhuis Ford Zeist

Tevreden maar niet super enthousiast

Mijn algemene ervaring is dat ik tevreden ben maar er zijn ook zeker verbeterpunten in mijn optiek. De verkoper heeft ons goed geholpen maar sommige dingen moesten wel meerdere malen aangegeven of gevraagd worden. De aflevering wat in mijn optiek een feestje moet zijn kwam een beetje gehaast over. Misschien ben ik van de oude stempel en gebeurt dat tegenwoordig niet meer maar je verwacht er meer van. We hebben een jaar geleden een auto voor mijn vrouw gekocht , die de helft kost, bij een Japans merk en daar werd door de verkoper elk knopje en optie uitgebreid uitgelegd hoe het werkte en een bosje bloemen en presentje als dank voor de aanschaf ipv voorrijden met de opmerking veel plezier ermee en de sleutel ligt er in. Maar nogmaals over het algemeen tevreden en alles wat we gevraagd hebben is ook gedaan

Reactie van het bedrijf

Bedankt dat je tijd hebt genomen om onze service te beoordelen. Jouw feedback is heel waardevol voor ons, bedankt hiervoor! Veilige kilometers en veel rijplezier gewenst. Groet, Broekhuis Ford Zeist

Je wordt als klant goed geholpen.

Je wordt vriendelijk en vakkundig geholpen, nemen alle tijd voor je.

Reactie van het bedrijf

Bedankt dat je tijd hebt genomen om onze service te beoordelen. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. De volgende keer staan we weer voor je klaar. Groet, Broekhuis Ford Zeist

O

Vriendelijk en deskundig personeel

Alles klopte. 100% tevreden

Alle richtlijnen voor een tevreden klant zijn goed doorgekomen en uitgevoerd.

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor je bezoek en het achterlaten van deze mooie beoordeling! Wat fijn dat je zo goed geholpen bent. De volgende keer staan we weer voor je klaar. Groet, Broekhuis Ford Zeist

Uitstekend service.

Perfect geholpen, auto afgeleverd in uitstekend staat, personeel heel vriendelijk. Ik ben al jaren lang een klant van ford.

Prima communicatie en duidelijkheid

Er is altijd transparantie voor de kosten en werkzaamheden. Zeker nu met aanvulling met het filmpje van monteur die de werkzaamheden bij de auto uitlegt

Reactie van het bedrijf

Bedankt dat je tijd hebt genomen om onze service te beoordelen. Wat fijn dat je zo goed geholpen bent. De volgende keer staan we weer voor je klaar. Groet, Broekhuis Ford Zeist

Snel en correct geholpen

Ik liet een lampje vervangen. Het koste niets. Verbaasde mij. Maar wel echte service

Heel netjes en correct.

Gewoon. Klasse ontvangst, geleende fiets en op hoogte houden van de stand van zaken. Alleen rekening wat hoog. Verder alles oké.

Optimale klantervaring

Toonbeeld hoe een klant geinformeerd wordt en geadviseerd over het onderhoud van een auto.

Broekhuis Ford Zeist is een in alle opzichten uitstekende garage.

Sinds 20 jaar koop ik auto,s bij Broekhuis Ford Zeist en laat die auto's daar ook onderhouden. Alles bij elkaar genomen ben ik daarover zeer tevreden, Sterker nog, ik ben nog nooit zo lange tijd klant geweest bij dezelfde garage. Mijn tevredenheid omvat alle aspecten van het garagebedrijf: kwaliteit van de geleverde (nieuwe) auto's, klantvriendelijkheid, wachttijden, kwaliteit van het onderhoud, servicebereidheid.

Auto na onderhoud weer als nieuw

Fijn dat Broekhuis de auto weer tip top schoonmaakt bij een onderhoudsbeurt. Heel fijn om weer een in een glimmende bolide te stappen!

zaken naar tevredenheid uitgevoerd

geen negatieve zaken te melden

ik ben zeer tevreden over het verrichte onderhoud

verrichte onderhoud is uitstekend gedaan, wensen van de klant zijn in acht genomen, uitleg na het onderhoud is duidelijk faciliteiten zijn goed bv erop kunnen wachten mogelijkheid leenauto

Zeer vriendelijk ontvangst en goede benadering en gesprek

Fijne benadering en gesprek. Wij voelden ons goed begrepen en de verkoper nam alle tijd voor een goed gesprek.

Perfect bedrijf

Afspraak gemaakt en alles perfect nagekomen

Al jaren tevreden

Al meerdere jaren kom ik bij Broekhuis Zeist en al vanaf het begin zeer tevreden. Dit mede omdat deze dealer voor mij vertrouwen uitstraalt. Ze behoren weliswaar niet bij de prijsvechters, maar zijn ook niet duurder dan dat je elders een merkbeurt laat uitvoeren. Pluspunten; Klantgerichte en vriendelijke benadering. Goede uitleg na onderhoud. Afgelopen weken een mooie “nieuwe” occasion gekocht. Ook het verkoop proces was van A tot Z goed geregeld. Alle vragen worden zeer snel beantwoord door vriendelijke verkoper. Service punten (nav proefrit) ook snel opgepakt. Al met al ben ik meer dan tevreden.

zeer klantvriendelijk en deskundig personeel.

goede uitleg bij onderhoud van het voertuig wat er aan mankeert, en wat er vervangen of gerepareerd moet worden.

Amateuristisch

Auto aangeschaft, afgesproken dat de auto bij aflevering één beurt zou krijgen. Bij aflevering staat er niet bij, wat er precies is gebeurd. Ook was de auto bij aflevering niet APK gekeurd. Nu moeten we maar hopen dat de olie is ververst en de rem olie is ververst. Daarnaast zouden er beschadigingen bij gewerkt worden, echter die plekjes zijn naar behandeling er niet echt op vooruit gegaan

Over Broekhuis Ford Zeist