wordt altijd goed en prettig geholpen.

tot nu toe heb ik alleen telefonisch contact met U gehad. volgende week als het goed is kom ik op bezoek om de auto op te halen.

Nog niet eerder zo'n manier service gehad

Via internet afspraak gemaakt, ging erg makkelijk. Maar ik heb dit nog niet eerder meegemaakt dat je foto's van de auto ontvangt via de mail, terwijl die in garage een beurt krijgt. Ook een kopie van de onderdelen die in deze beurt werden vervangen, plus de kosten hiervan. Ook foto's van de uitslag bepaalde testen en weet je vooraf wat de standaardbeurt gaat kosten. (Ook al schrok ik wel hiervan ). Ik begrijp ook wel dat alles duurder is geworden, maar toch ! Kreeg ook een Broekhuispas voor gratis kleine reparaties zoals lekke band, lampje vervangen and. Personeel was vriendelijk en behulpzaam.

Reactie van het bedrijf

Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring. Jouw feedback is heel waardevol voor ons. De volgende keer staan we weer voor je klaar! Groet, Broekhuis Enschede

positief

Er is altijd tijd voor een vraag en/of uitleg

Reactie van het bedrijf

Bedankt dat je tijd hebt genomen om onze service te beoordelen. Wat fijn dat je zo goed geholpen bent. De volgende keer staan we weer voor je klaar. Groet, Broekhuis Enschede

Ik word altijd snel en vriendelijk geholpen. Uitstekende service

Beurt naar volle tevredenheid uitgevoerd. Goed vooroverleg en duidelijke afspraken. Gewezen op aanvullende en wenselijke “handelingen” Slotconclusie: ZEER TEVREDEN !

Ontzettend goede service

Wordt zeer goed ontvangen en uitstekend geholpen

prima geholpen

Ik heb bij Broekhuis Enschede een auto gekocht en 2 auto's ingeruild. De inruilprijzen werd ik niet heel blij van. Verder werd ik echter wel netjes te woord gestaan.

Prima vriendelijke behandeling en service.

Prima vriendelijke behandeling en service.

Uit stekend.

Ik vind dat de prijzen van dé materialen vrij prijzig zijn Maar de afhandeling uit stekend.

Vriendelijk geholpen

Goed geïnformeerd en vriendelijk geholpen.

Altijd goed geholpen

Erg prettig en vriendelijk en meedenkende medewerkers.

Goede service auto goed nagekeken en ook de nodige uitleg op mijn vragen.

Fijne service, mooie auto en goed gevoel

Paar weken terug via Internet een mooie auto gespot. Afspraak gemaakt en proefrit gereden. Goede afhandeling van zaken en auto gewoon thuis bezorgd. Perfecte service en prima afgeleverd! We gaan zeker van genieten van deze mooie 208 !!!

Nette en korrekte afhandeling van onze service beurt.

Zeer goed.

Goede ervaring met het bedrijf.

De prettige ontvangst en goede service. Tevens de vooraf gegeven prijsopgave en het telefonisch doorgegeven extra werkzaamheden.

Supergoed gedaan

Prima communicatie over mijn jaarbeurt met goede adviezen.

ziet en netjes uit

alles is correct uitgevoerd. Vriendelijk personeel.

Netjes behandeld

Alles middels een offerte keurig afgewerkt en de auto tiptop afgeleverd

Top service

Occasion gekocht, keurig netjes opgeleverd. De auto zag er top uit en we rijden heerlijk rond in onze Peugeot 208.

Uitstekende service

Probleemloos afspraak voor een beurt online gemaakt. Vriendelijke ontvangst bij de receptie. De beurt is goed uitgevoerd.

Zie onderstaande.

Prettige samenwerking tussen de adviseur omtrent de verkoop auto, de aankoop nieuwe auto.

Hele fijne garage, laagdrempelig en gemoedelijk!

Ik kom er al jaren en wordt altijd goed en vriendelijk geholpen en goed geadviseerd. Ga zo door!!

Prima zoals al jaren

Het was weer prima. Ik geef een negen want het is niet mijn vak dus moeten ze zelf bedenken wat nog beter kan.

Geweldig mooie auto en zeer fijn geholpen.

Via internet auto gevonden. Gebeld-gekeken-gereden-gekocht. Alles snel en netjes geregeld door Broekhuis. Nu de auto een week in gebruik en we genieten er elke dag van. Broekhuis Enschede en natuurlijk de verkoop afdeling met 1 woord GEWELDIG.

Over Broekhuis Peugeot/Opel Enschede