Filters

9

Fijne rijschool

Jean is altijd rustig en aardig. Hij kletst van alles en nog wat waardoor er een ontspannen sfeer hangt in de auto. Bij Jean kan je op je eigen tempo rijlessen. Ik zou iedereen aanraden om hun rijlessen hier te doen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

dankjewel

9

Beetje streng, maar dit zorgde er wel voor dat ik ben geslaagd.

Is duidelijk en eerlijk over wat je wel en niet kan en zorgt ervoor dat je oefent op zwakke punten. Ik vind Jean dus een goede instructeur.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

dankjewel

10

Top leraar

Een heel veilig en vertrouwd gevoel. Legt super goed en fijn uit. Ben blij dat ik bij Jean ben gaan lessen bedankt Zou het iedereen aanraden

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

dankjewel

10

Super!

Super goeie ervaring Jean neemt echt de tijd voor je en heeft veel geduld ik heb zelf last van faalangst en daar heeft hij me heel erg bij geholpen

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige gezellige rijschool

Hele fijne rijschool Jean is een aardige kletsende rijinstructeur. Alle rijlessen en zelfs het examen als zeer prettig ervaren. Als ik weer zou moeten lessen is het zekers te weten bij jean.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijne rijschool!!

Hele fijne sfeer tijdens de lessen, altijd een gezellige rit en goede feedback!

 • Aanbevelen? Ja
9

De eerste stap

Na een aantal jaren niet meer te hebben gereden bij Rijschool Jean weer vertrouwen in mezelf gekregen. Door niet meer te rijden, was ik erg onzeker geworden en werd de drempel om in de auto te gaan rijden steeds hoger. Na de eerste stap om Jean te bellen nam hij mij vol aanmoediging de weg op. De eerste les was zelfs gratis en daarna in enkele lessen kreeg ik zelf ook vertrouwen. Nu een paar maanden later rij ik zelfs met plezier! Dank Jean, het was ook heel gezellig in de auto!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool, relaxte lessen!

Jean geeft op een hele relaxte en ontspannen manier rijles. Hij laat je zelf het meeste doen en stuurt bij waar nodig. Je kunt merken dat hij ervaring heeft en kundig is. Stelt je op je gemak en denkt in alles mee. Er kwam onverwachts een paar maanden eerder een plek vrij bij het CBR om af te rijden en Jean heeft toen alles op alles gezet om ervoor te zorgen dat ik op korte termijn klaar was om af te rijden. Ik heb genoten van de lessen en zin om nu lekker met de auto op pad te gaan. In één woord: top!

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel vriendelijk duidelijk professioneel.

Alles word rustig, duidelijk uitgelegd. Mocht er nog vragen zijn dan worden ze ook 100x rustig uitgelegd. Ik vond het een hele fijne ervaring en natuurlijk heb ik het ook afgesloten met mijn rijbewijs.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne rustige instructeur

Jean geeft op een fijne rustige manier les en kijkt samen met jou wat je nodig hebt aan lessen. Zowel mijn B rijbewijs als E achter B gehaald bij Jean. Als je opzoek bent naar iemand die samen met jou kijkt wat je nodig hebt, die je rustig stap voor stap overal doorheen helpt en ook nog heel gezellig is zou ik zeker een proefles bij Jean nemen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Wauw wat een service en goede begeleiding

Ik heb mijn e rijbewijs in Nijmegen gedaan omdat dat de enige plek nog was voor de vakantie, na rondbellen was Jean degene die me gelijk wilde helpen. Goede voorbereiding gekregen, rijlessen waren duidelijk en rustig en. En in 1x geslaagd! Marieke

 • Aanbevelen? Ja
9

Een fijne en gezellige rijschool!

Jean is een vriendelijke rijinstructeur en legt alles duidelijk uit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Altijd een gezellige, kalme sfeer

Ik heb een super fijne ervaring gehad bij Jean. Hij liet me zelf nadenken over de fouten die ik maakte, en hoe ik ze moest herstellen. Hij gaf duidelijke uitleg en er was altijd een gezellige sfeer in de auto. Ik ben hem heel dankbaar voor de tijd die hij in me heeft gestoken en zou hem zeker aanraden!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Rustig, eerlijk, ervaren & gezellig

Jean is een rustig gestructureerde instructeur die open staat voor vragen en feedback. Hij is non stop bezig met het begeleiden en laten groeien van zijn studenten. Zelfs met rijangsten en faalangst is niks hem te gek. Jean ik heb heel erg genoten van onze gezellige ritten samen , je bent een top instructeur!

 • Aanbevelen? Ja
10

Samen op een kalme en gezellige manier naar een doel gewerkt.

Jean zorgde ervoor dat er altijd een rustige en gezellige sfeer in de auto was. Hierdoor voelde ik me erg op mijn gemak achter het stuur. Hij geeft duidelijk aan waar je nog op moet letten en doet dit op een kalme en aardige manier. Het was ook erg persoonlijk waardoor ik het gevoel had dat we echt samen naar een doel werkte: Rijbewijs B in één keer halen. En dat is gelukt! Ik zou Jean zeker aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ontspannen, professioneel, met aandacht en vol humor

Rijschool Jean is een geweldige rijschool. Snelle reactie toen ik informeerde met doortastend doorplannen voor lessen en examen. Jean is een gezellige instructeur, maar zeker ook echt iemand die continu aandacht heeft voor zijn vak. Goede instructies, rustig en alle ruimte om te leren. Kortom, een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeker een aanrader!

Ik heb hier eigenlijk weinig over te zeggen. Hier wordt gewoon gelijk gekeken wat gaat er minder en beter. Je krijgt hier voldoende de tijd om het te snappen zonder dat de rij instructeur het opgeeft. Zelfs hier heb ik een handje hulp gekregen voor mijn theorie (dit zat overigens niet in het pakket) Zeker een aanrader dus!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne rijschool. Gedreven instructeur met passie voor wat hij doet

Jean heeft mij prettig geholpen bij het behalen van mijn E achter B aanhanger rijbewijs. Duidelijke instructies. Geduldige en empathische begeleiding. Dank je wel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Het enige jammere is dat ik Jean niet meer zal zien nu ik geslaagd ben!

Een erg relaxed en vertouwd sfeertje in de auto. Op een rustige en veilige manier leer je autorijden. Jean is erg flexibel met rijlessen inplannen en waar je opgehaald of afgezet wil worden. Bovenal was het erg gezellig in de auto. Ik ben door en met Jean (op de achterbank) in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs B!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne begeleiding en een goede instructeur met humor!

Voor de verlenging van mijn rijbewijs moest ik een remproef doen ivm chronische aandoening van benen. Heb een paar rijlessen genomen bij Jean en ben vandaag geslaagd voor de proef! Hulde aan de instructeur die mij heel positief en met humor heeft bijgestaan! Dank daarvoor!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Ik had één rijles omdat ik fileparkeren moeilijk vond. Jean was vriendelijk, behulpzaam en deskundig....ik heb nu het vertrouwen om te blijven oefenen en het gaat stukken beter! Bedankt Jean :)

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed en prettige aandacht.

Jean ziet je niveau en geeft daarop de juiste instructies. Aanhanger rijbewijs in 1x gehaald.

 • Aanbevelen? Ja
10

In een woord: Top rijschool / leraar.

Na ruim 30 jaar geleden mijn B rijbewijs te hebben gehaald, werd het tijd voor mijn aanhanger (E) rijbewijs te halen. De keus was snel gevallen op deze rijschool. Na 1 proefles te hebben gedaan, een degelijk advies gekregen voor een vier lessen pakket. Deze lessen heb ik vandaag gehad en aansluitend mijn rijexamen gedaan. Gelijk mijn E rijbewijs gehaald :) Jean super bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Weer het vertrouwen terug!

Ik had mijn rijbewijs al, maar de angst om te rijden werd steeds groter en uiteindelijk deed ik het niet meer. Na 5 jaar toch de enorme drempel over gegaan en bij Rijschool Jean uitgekomen vanwege specialisatie in rijangst. Vanaf het moment dat ik achter het stuur ging zitten gaf Jean mij een veilig gevoel en na een paar lessen begon ik het vertrouwen alweer terug te krijgen. Zelfs nog les gehad in mijn eigen auto, heel fijn dat dat kon! Nu weer zelf aan het rijden, heel blij dat ik de juiste rijschool hiervoor heb gekozen. Dank Jean!

 • Aanbevelen? Ja
8

prima

mijn rijbewijs heb ik al vanaf mijn 19.. ben inmiddels bijna 59 nooit heb ik het rijden leuk gevonden, en zat liever naast de bestuurder. ik denk dat ik in al die jaren 20 keer heb gereden. doordat mijn omstandigheden anders werden, heb ik nu een kleine auto gekocht.. ja en dan.. bang, angst .. onzeker faalangst enz enz . toen hoorde ik over jean.. dus maar lessen genomen.( denk n stuk of 10 ) jean heeft vanaf het begin vertrouwen in mij gehad ! 100 x gezegd ! mieke je kunt het.. heel langzaam begin ik daar ook in te geloven.. probeer steeds verder weg te gaan.. rij op de tom tom.. heeft jean mij ook geleerd. kijk goed op de borden.. kijk verder vooruit.. en het belangrijkse.. ik moet mezelf gaan vertrouwen.. en als jean zegt dat ik goed rijd.. ja dan ga je dat ook geloven. ik ben er nog niet, maar ik en zeker jean zijn er zeker van dat het helemaal goed komt. hij is trots op mij ! heb heel fijn les van hem gehad. hij heeft veel geduld met mij gehad. en nogmaals... hij vertrouwd mij.. jean bedankt voor jou geduld ! kim ook bedankt

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.