Filters

10

Very professional, from the beginning to the end!

After a few meeting with different companies, we decided for Elkekastopmaat.nl. Since the first meeting (with Marc), we had a good feeling. Very professional, and to the point, he guided us through our ideas and suggested us what he think was the best option. Based on that (and our own ideas), we made a draft of the design. They came to measure properly and suggested some minor and final changes, due to the proper measurements (for the in-built cabinets). Once the final design was accepted, the rest of the process was via e-mail, they let us know in which stage of the process we were. Installation day came and two in-built cabinets and 4 planks were assembled. The assemble team was very professional and neat. The process last just half day and we are very happy, with the cabinets and with the service, from beginning to the end!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super mooi

Super mooie kast en netjes gezet.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtig maatwerk, uitstekende service

Onze maatkast is geworden zoals we het voor ogen hadden! Vanaf het bezoek aan de showroom is steeds meegedacht en staan de wensen van de klant centraal. Handige tips worden ook gedeeld zodat het geheel nog mooier wordt. De kwaliteit is super, vooral ook heel fijn dat je een flesje met de verf erbij krijgt (om later evt stukjes bij te kunnen werken). Heel vriendelijke installateurs zetten de kast in elkaar en het resultaat is super!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed meedenken qua ontwerp en qua communicatie tussentijds .

Vanaf eerste idee werd goed meegedacht in varianten en mogelijkheden van onze kastenwand in de nieuwe bijkeuken. Tussentijdse aanpassingen werden adequaat verwerkt. Plaatsing verliep volgens plannning, paar onvolkomenheden zijn kort nadien naar tevredenheid opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Precies zoals de bedoeling is, is de plank op de goede hoogte geplaatst in de vitrinekast, zodat de afbeelding van de daarop geplaatste melkbus (erfstuk) beter te zien is.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch product en uitstekende service

Elkekastopmaat levert een top-product. Alles kan, de kwaliteit is top, de service en hulp bij ontwerp zijn uitstekend en - ook fijn - het is een 100% Hollands product. Aanrader !

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig werk geleverd

Goede kwaliteit materiaal.Nauwkeurig , netjes , denken met je mee, vriendelijk. Kortom geweldig. Hele goede ervaring met ze. En zeker aan te raden

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtig product, geweldige service

De ervaring begint al bij de intake waar we op een groot scherm onze kast tot leven zagen komen. In de periode daarna wordt je stap voor stap meegenomen tot het moment van levering en nazorg. De installateurs zijn kundig, vriendelijk en netjes. Wat ook vermeldenswaardig is is dat je pas nadat alles 100% opgeleverd is hoeft te betalen, geen eens een aanbetaling! Waar kom je dat nog tegen! Absoluut een voorbeeld.

 • Aanbevelen? Ja
9

Ons idee voor een maatwerk slaapkamerkast is volledig uitgekomen.

Eigenlijk vanaf het eerste gesprek met jullie afd. verkoop, via de orderafhandeling, planning tot aan de montage verliep bijna alles zonder problemen. Jammer dat er ergens in het proces iets niet goed verliep met het type deurscharnieren, maar dat is zonder problemen heel goed opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super traject en mooi resultaat!

Vanaf eerste moment tot aan de plaatsing èn daarna goed contact gehad. Altijd snelle en vriendelijke communicatie en de kwaliteit van de geleverde kasten is top.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Bij Elkekastopmaat hebben wij een prachtige ladekast laten maken na een hele fijne ontvangst in de showroom hebben wij een prachtige kast samen gesteld samen met Marc de kast is thuis heel mooi geplaatst door twee hele vriendelijke monteurs ik kan alleen maar dank jullie wel voor de mooie kast en de geweldige service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Bij Elkekastopmaat hebben wij een prachtige ladekast laten maken na een hele fijne ontvangst in de showroom hebben wij een prachtige kast samen gesteld samen met Marc de kast is thuis heel mooi geplaatst door twee hele vriendelijke monteurs ik kan alleen maar dank jullie wel voor de mooie kast en de geweldige service.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima bedrijf, doet precies wat ze beloven en leveren supermooie kasten.

Bij het ontwerp werd er goed geluisterd naar onze wensen. De kastenbouwers hebben rustig en netjes en met veel zorg aan de kasten gewerkt, zodat we nu kasten hebben zoals we ze bedoeld hadden. Supermooi geworden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een mooi product afgeleverd

Goede begeleiding bij het ontwerpen van het garderobe meubel en het maken en plaatsen is naar volle tevredenheid geschied.

 • Aanbevelen? Ja
8

Uitstekende afhandeling van aflevering en montage kast op maat.

Levering op tijd en deskundig montage wandkast uitgevoerd. Helaas was er geen rekening gehouden met toegang voor de elektriciteitskabels voor de TV in het midden van de kast! Dat is gelukkig ter plekke door de uitvoerders opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
10

No-nonsense het wordt geregeld!

No-nonsense het wordt geregeld!

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel tevreden!

Wij zijn erg tevreden over de service. Van het intekenen tot en met de aflevering zijn we netjes geholpen en genieten nu elke dag van de ruimte die de kast heeft.

 • Aanbevelen? Ja
10

De kastenwand is een mooie aanvulling op de gehele verbouwing van de kantoorruimte.

De expertise van de medewerkers van Elke Kast op maat stopt niet bij de te maken kast die besproken wordt. De ervaring om andere ruimtes optimaal te benutten hebben wij zeker gebruikt van gemaakt. Van een simpel archief is dmv aanpassingen een mooie vergaderplek geworden. Hartelijk dank voor het meedenken.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig!

In het voortraject heel goed geholpen door Marc. Hij dacht mee hoe we zo praktisch mogelijk de hele ruimte gebruikten. Bij plaatsen werd een onderdeel gelijk hersteld omdat het beschadigd was. Kast heeft een mooie uitstraling en ziet er super uit!

 • Aanbevelen? Ja
9

Deskundig & professioneel bedrijf

Afspraak is afspraak.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima werk en kwaliteit geleverd

Alles is goed geregeld, werknemers zijn prima die bij ons de kast hebben geplaatst

 • Aanbevelen? Ja
10

Degelijk vakwerk en alles volgens afspraak

Dit gaat over onze tweede bestelling. We hadden al eerder een inloopkast laten maken en omdat dat prima was besloten we een andere ruimte ook in te richten met kasten voor de wasmachine, een kast voor gereedschappen en een voor schoonmaakspullen. We zijn wederom tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prachtig afgewerkte en geplaatste kasten en meubels

Wij zijn erg tevreden over de flexibiliteit en het vakmanschap van Elkekastopmaat. Er werd niet gezeurd toen we significante aanpassingen aan het eerdere ontwerp wilden doen. In feite kan en kon alles. Ook qua kleuren was de keuze reuze. De communicatie over het ontwerp en de plaatsing was zeer professioneel. Ook de monteurs waren zeer deskundig, flexibel en vriendelijk Men dacht erg goed mee. Misschien wel te goed en daarom hebben we toch een minder positieve opmerking. De schuifdeur tussen de kleedkamer en de slaapkamer is niet geleverd met melkglas maar met helder glas. Deze deur was juist bedoeld voor privacy. Dat moet een communicatie misverstand zijn geweest.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakwerk

Super goed geholpen in de zaak! Deskundig en vriendelijk, er wordt goed meegedacht en niets opgedrongen. Zoiets maak je tegenwoordig niet mee mee. Betalen nadat alles perfect opgeleverd is. Erg blij met kledingkast op maat met push to open wat erg fijn werkt en de ombouw tbv wasmachine en droger.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer goed.

Elkekastopmaat dacht goed mee met onze wensen, kwam met creatieve oplossingen en was flexibel in de implementatie en uitvoering. De installatiemonteurs waren creatief, flexibel en werkte schoon. Kortom, prettig bedrijf om zaken mee te doen. Zeker een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja

Over Elkekastopmaat.nl

U hebt vast wel een paar plekken in huis die perfect geschikt zijn om extra bergruimte te creëren, maar waar geen enkele standaardkast precies in past. Door één of meer kasten op maat te laten inbouwen, maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Tegelijkertijd kiest u dan voor een oplossing die uw huis direct meerwaarde geeft. Want maatwerk inbouwkasten zijn niet alleen praktisch, ze zijn ook veel mooier dan een ‘losse’ kast. Bovendien bepaalt u helemaal zelf welke indeling u wilt, en welke materialen er voor kastwanden, legplanken en deuren zullen worden gebruikt.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.