Gaat zorgvuldig met de spullen om. Alles wordt weer op de juiste plek gezet.
Dat is wat je zou en mag verwachten van verhuizen door professionals. Vanaf het begin was het contact al heel goed en deskundig. Verhuizen blijft altijd "een beetje" stress, maar van Reenen weet de stress gelukkig te verminderen. De schouw verliep netjes, waardoor we meteen wisten wat het tijdspad was, en uiteraard de kosten bekend waren. Dan weet je waar je aan toe bent. Verhuizen zelf was een genot. Vriendelijk en kundig personeel (waar vind je ze nog....?) heeft eerst de spullen uit huis gehaald, en overgebracht naar de opslag van van Reenen. En vervolgens werd op de afgesproken datum alles weer keurig netjes afgeleverd op het nieuwe adres vanuit de opslag. Aanrader!
Dit is onze 5e verhuizing en de 1e door een verhuizer!(naar tijdelijke woning). In het verleden altijd door een bus te huren en met familie. Over een jaar weer een verhuizing naar ons definitieve woning (appartement). Zal met de verhuizers de (nodige) afspraken maken dat bepaalde dozen rechtop moeten blijven en niet zoals nu gebeurt is, op z’n kant zijn gezet zodat de inhoud (van laatjes) kompleet door elkaar in de doos ligt! Ervaring:verhuizen is niet goed voor je meubels! En nog wat kleine puntjes.
De jongens zijn uit het goede hout gesneden en werken goed en nauwkeurig. Zijn niet vies van een grapje, en dat houd de sfeer gemoedelijk.
Keurig op tijd Geen aanmerkingen.
Alles ging naar wens
Alles perfect verlopen. Keurige en zeer vriendelijke mensen. Eerst alle spullen opgehaald bij oude adres en week in opslag geweest, daarna naar nieuwe adres gebracht.
Er is heel goed nagedacht over de data van verhuizing. Ook was iedereen op de afgesproken tijd aanwezig. Maar er zijn wel dingen beschadigd.
Prima verhuisbedrijf, denkt met je mee.
Een fijne ervaring ontspannen sfeer en professioneel verhuizen!! Dank!
Prettige communicatie. De verhuizing is perfect verlopen. Alle afspraken goed nagekomen. Zal ik zeker doorgeven aan andere mensen.
Snel en prima geregeld. Opslag huisraad was prima.
Zowel de voorbereidingen, het inpakken en ophalen en in de opslag doen van onze inboedel evenals het weer uitpakken op ons nieuwe adres is goed verlopen. Snel, vakkundig en vriendelijk personeel.
Het was allemaal top geregeld, alles ging goed, iedereen was vriendelijk en het verliep volgens plan.
Bedankt!
Mijn ervaring met van Reenen is uitstekend, alles liep perfect. Goede communicatie, fijne verhuizers en harde werkers.
Alweer een topervaring gehad met het opslaan van een deel van onze meubels. De mensen die het werk doen, zijn altijd netjes, beleefd en gezellig. Harde werkers ook. Wat me verder opvalt, is dat de chauffeurs van Van Reenen altijd correct rijden, nooit gehaast of lomp. Compliment voor allen dus!
Gezellig hartwerkende vaklieden.
Heel vlot en vriendelijk personeel!
Punctueel, hulpvaardig, meedenkend, klantgericht
Dit was mijn derde verhuizing in ong. 3 jaar tijd met dit bedrijf. De eerste twee keer is het prima bevallen maar deze keer viel het tegen. Het duurde allemaal erg lang, het paste niet allemaal in de vrachtwagen waardoor ze nog een tweede keer moesten rijden, ondanks dat ik zat plastic had klaargelegd om het in te pakken en het er nog met de verhuizers over gehad heb, zaten er vlekken op mijn stoffen bed (die er gelukkig met Biotex weer uit gingen), de plint (aan de achterkant) van mijn IKEA kast is stukgemaakt, er zat een deuk in de muur bij de trap in het oude huis, en het hoofdeinde van mijn elektrisch verstelbare bed ging niet meer omhoog (maar dat is vanochtend gelukkig verholpen met hulp van Swiss Sense). De vorige twee keren had ik geen enkele van dit soort klachten/schade.
Goedemiddag, Dank voor uw review. Wij hebben geen melding van u ontvangen omtrent genoemde klachten. Daardoor hebben wij ook geen mogelijkheid gehad deze op te lossen en/of op te pakken. Mocht u hier verder over in gesprek willen gaan vernemen wij dat graag via mail of telefoon. Met vriendelijke groet, van Reenen verhuizingen.
Helemaal top in en met alles
Vriendelijk geduldig en sympathiek personeel.
Na 51 jaar verhuizen, zelf ontspullen en dan alles mogen toevertrouwd aan jonge mensen die in grote zorg met je spullen omgaan. Ze hebben ook uitermate waardevolle spullen zeer zorgvuldig ingepakt. Alles kwam veilig over zelfs toen ze gebruik maakten van een meegebrachte buitenlift die tot ons balkon op de vierde verdieping reikte. Compliment voor het team dat elkaar betrokken aanvulde,
Prettige behandeling van zowel de verhuizers als vanuit et kkantoor
Koningsbergenweg 7
3771NS Barneveld
Uw bedrijf of uw gezin verhuist naar een andere plek ergens op de wereld of om de hoek? Van Reenen Verhuizingen neemt u veel werk uit handen. We pakken het in, nemen het mee en we zorgen er voor dat al uw spulletjes netjes en compleet op de juiste bestemming terecht komen. En als u wilt, helpen we ook met het uitpakken van de verhuisdozen. Zo zijn we en zo doen we. Onze ervaren en erkende verhuizers hebben alle expertise en hulpmiddelen in huis om uw eigendom van en op de meest lastige plekken in uw woning te krijgen. We doen dat op een creatieve en zorgvuldige wijze. En met enthousiasme en plezier, want verhuizingen zijn ons vak en onze passie. We kunnen uw spullen ook tijdelijk opslaan, indien nodig. We hebben daarvoor een prachtig distributiecentrum tot onze beschikking in Barneveld, het geografische middelpunt van Nederland. Kortom, Van Reenen Verhuizingen biedt u een meer dan compleet pakket aan verhuisfaciliteiten.