Heel gewoon: GOED, humor, goed samenwerkend team, gezellig en humor. Onze complimenten !!
Het was een hele goede ervaring met de verhuizing. Fijne communicatie en open mind naar de klant toe. De verhuismannen waren toppers. Geheel professioneel ontzorgd voor een een verhuizing na 30 jaar wonen. Heel fijn.
De afspraak wordt perfect nagekomen. Fijne mensen met begrip
Alles was prima geregeld
Fijn bedrijf om je eigendommen te behandelen.
Deze enquete komt een stap te vroeg. Spullen staan in de opslag.
Heel fijn om van Dijk te laten verhuizen, professioneel denken met je mee.
Aanrader dit bedrijf
Vriendelijk, meedenkend, hardwerkend!
Goede communicatie, reageren op alles oplossingsgericht, werken snel, met humor. We zijn echt ontzorgd.
Vriendelijk en deskundig personeel. Doen heel voorzichtig met de spullen en met je nieuwe huis. Informatie vooraf ook heel duidelijk. Alleen jammer dat je zo heel kort van tevoren het tijdstip hoort waarop ze komen.
De medewerkers van van Dijk zijn accuraat en flexibel. Fijn om met van Dijk Verhuizingen als partners te werken
Fijn bedrijf. Doen wat ze beloven. Goede communicatie. Het beste zijn de verhuizers. Prima kerels!
De mannen waren heel vriendelijk en meedenkend. Werkten flink door. Fijn!
Paar zaken zijn beschadigd; afgebroken pootje... gelijmd en dat was het... T viel mee, maar goed, kapot is kapot.
Onze verhuizing is superfijn geregeld, toppers
Goede offerte en uitstekende verhuizing. Alles op tijd, snel en vakkundig. En bovenal: met prettig personeel! Volgende keer weer met Van Dijk!
Soepele verhuizing, snel en vakkundig!
Deze mensen weten wat ze doen. Je ervaart dat zij veel ervaring hebben opgebouwd. We hoefden niets anders te doen dan zorgen voor de koffie& lekkers. Het was een snelle en geoliede machine. Een aanrader!
Met name het demonteren en weer monteren van divers meubilair ging snel en netjes. (Aanrader)
Meubelen werden met zorg ingepakt en goed getransponeerd naar de vrachtwagen bij aankomst op het nieuwe adres werd alles op de aangegeven plaatsen neergezet.
Meer dan tevreden over de verhuizing
Mijn ervaring was “SUPER” prettig!
Rustige vaklieden. Gingen voorzichtig met mijn spullen om. Zochten naar oplossingen. Kortom zeer tevreden
Industrieweg 64
2651BD Berkel en Rodenrijs