Vrij relaxed dag!
Goede afspraken gemaakt, keurig p tijd geholpen
In mijn beleving stond er veel druk op de verhuizers ivm nog een verhuizing. Er zijn wel een aantal(kleine) beschadigingen. De montage van de kasten kon zeker secuurder.
Vlotte service, zorgvuldig verhuisd en accuraat gewerkt.
Gemaakte afspraken zijn volledig nagekomen.
Nette mensen en snelle overgang van mijn oude naar mijn nieuwe huis
De verhuisdag verliep op rolletjes. Belangrijk daarbij was dat de twee over te zetten kasten de dag vóór de verhuizing werden gedemonteerd en op de nieuwe locatie gemonteerd. De communicatie vóór en tijdens de verhuizing verliep uitstekend. Van Dijk Verhuizingen is een absolute aanrader!
Verhuizing is goed en volgens plan gegaan.
Fijn verhuisbedrijf zowel kantoor als uitvoerend team.
Persoonlijke benadering. Betrouwbaar, zorgvuldig en zeer vriendelijk.
Alle afspraken over de verhuizing zijn correct uitgevoerd. De medewerkers waren zeer vriendelijk bij het uitvoeren van de klus. Alles is goed overgekomen van het ene naar het andere adres.
We zijn erg tevreden. Goede prijs-kwaliteitverhouding, prettige verhuizers. Er ontstond helaas een kleine schade tijdens de verhuizing en dat is heel snel en coulant opgelost. Kortom, prima ervaring.
Geleverde diensten volgens afspraak
Na 5 x zelf verhuisd te zijn besloten wij om het nu uit te besteden en kozen voor van Dijk. Wat was dat een goede keuze zeg!! Vooraf de contacten waren professioneel en super klantvriendelijk. We kregen genoeg dozen en inpakpapier En de verhuizing zelf verliep snel, soepel en super relaxed, de mannen hebben keihard gewerkt, alles ook gedemonteerd en gemonteerd, en waren beleefd, vriendelijk en heel vrolijk. Kortom……. Helemaal goed!!!!
Onze verhuizing is prima verlopen, vakkundig en secuur zowel het inpakken bij de oude woning als de volgende dag op het nieuwe adres. Daar zat het weer niet mee maar toch zorgvuldig blijven werken. Wij zijn zeer tevreden en kunnen van Dijk van harte aanbevelen. Hard werkende jongens!
Het was nu ongeveer de 8 ste keer dat ik van jullie diensten gebruik heb gemaakt, hieruit blijkt dat ik uiterst tevreden ben
We hadden C. van Dijk Verhuizingen ingeschakeld voor de verhuizing van onze grote meubelen. Ze hebben voldaan aan alle van tevoren afgesproken werkzaamheden. Binnen de afgesproken tijd is de verhuizing afgewikkeld door zeer professionele prettige medewerkers.
Erg chaotisch en onduidelijk in de organisatie en coördinatie. Vieze en kapotte dozen. Verhuizers waren erg aardig en behulpzaam. Er zijn een paar beschadigingen ontstaan in beide huizen.
Goede prijs kwaliteit verhouding. Ontzettend aardig personeel die heel klantvriendelijk goed hun werk uitvoeren.
Op 27 augustus zijn wij verhuisd door van Dijk. Ervaren verhuizers die zuinig omspringen met je spullen. Goed op elkaar ingespeeld.
Was al de tweede keer dat Van Dijk ons heeft verhuisd. Goede service, fijne mensen. Van begin tot eind correct en servicegericht geholpen. De werkelijke verhuizing heeft 6 uur geduurd. We waren om 14 uur over en ingericht. En de prijs was ook prima! Was een stuk lager dan de overige offertes. Mochten we ooit nog een keer gaan verhuizen, dan laten we dat zeker weten doen door Van Dijk!
Ruim op tijd en niets was teveel voor deze 3 kanjer.Alles netjes gedemonteerd en op nieuwe adres gemonteerd.Gaan secure om met de meubels.
Goed gewerkt
Verhuizing is goed verlopen, echter wordt er te slordig omgegaan met de meubels e.d.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.