Filters

10

Supersnel, netjes en minimaal geluidsoverlast

In 4 uurtjes 2 dakramen geplaatst en afgewerkt. Het ziet er supernetjes uit. Het geeft een hele andere dimensie aan de zolder. Terwijl er op zolder hard gewerkt werd, kon ik beneden mijn werk telefonisch doen. Ik werd niet gestoord door lawaai, er was minimaal geluid van zolder af. Kortom prachtig afgewerkte ramen met tijdens de werkzaamheden nauwelijks overlast.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service!

Bij ons zijn 5 nieuwe dakramen geplaatst. Vlotte levering en uitstekend werk geleverd door vriendelijke werknemers.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte service en plaatsing

Prettig contact, snelle plaatsing van het dakraam.

 • Aanbevelen? Ja
9

Van offerte tot oplevering zeer goed

Verschillende offertes opgevraagd bij verschillende bedrijven. Van de een hoor je niets, de ander kon alleen Velux dakramen vervangen, maar wij hadden ook 2 (merkloze) klapramen op zolder die we wilden vervangen. Bij dakraamgarant eas dat geen enkel probleem en na goedkeuren van de offerte stonden we al snel op de planning. Binnen een halve dag waren alle ramen vervangen door 2 vriendelijke en kundige monteurs. Helaas paste de gewenste horren niet helemaal, ook dat was geen enkel probleem en zijn netjes verrekend. Tevreden met het resultaat en als ik iemand een bedrijf moet aanraden voor het plaatsen/vervangen van dakramen is het wat mij betreft dakraamgarant.

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal top

Na het melden van een lek raampje binnen twee weken een nieuw geplaatst!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima, zeer tevreden

Wat een goede keuze heb ik gemaakt om voor Dakraam Garant te kiezen. Mijn oude dakraam is door 2 vriendelijke monteurs, Nikay en Mark voor een mooi Velux dakraam, ik ben zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Primadeluxe!!

Dakraam op moeilijke plaats bleek voor de monteur geen enkel probleem. Mooi afgewerkt, ben er heel erg blij mee. Geen gedonder op het dak, alle werkzaamheden werden van binnenuit gedaan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snel en keurige levering en montage

Van bestelling tot montage is alles erg prettig en vlot verlopen. Zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top service

Wegens drukte werd op tijd gemeld dat de afgesproken dag en tijd niet kon worden gehaald. De volgende dag werd de vervanging van het dakraam alsnog uitgevoerd. De vervanging werd kundig uitgevoerd en de werkplek schoon opgeleverd. De monteur wees ons er nog op dat de dakbedekking van het platte dak waarop werd gewerkt snel vervangen moest worden. Het bedrijf heeft inmiddels drie dakramen naar volle tevredenheid vervangen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Kwaliteit en services

De jongens waren erg aardig en ons oude dakraam is er zorgvuldig eruit gehaald en verwijdert. We zijn erg blij met onze nieuwe kunstof dakraam van velux. Enige minpunt ze hadden wel even kunnen opruimen en stofzuigen dat was wel zo netjes geweest om bij een klant weg te gaan zonder zwarte voet sporen door het huis achter te laten.

 • Aanbevelen? Ja
9

Deze mensen vinden het leuk goed werk te verrichten

Soms zit het tegen en daar heb je als leverancier niet altijd invloed op. Hoe je ermee omgaat wel. Ik vind het top!

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer deskundig, meedenkend personeel en top werk!

Communicatie is vlot en ze denken graag met je mee. In mijn geval kwamen ze zelfs met 2 verschillende dakramen langs, om te kijken of een grotere evt. zou passen. Wat dus ook het geval was! :-) Uiteindelijk is de plaatsing ook zeer deskundig gebeurt. Een puntje van feedback is de communicatie; op de site wordt meerdere keren genoemd dat ze "netjes en zo schoon mogelijk werken". Dan neem ik aan dat materiaal weer meegenomen wordt. Achteraf blijkt dit extra te kosten (€ 45,-) en dan beperkt het zich alleen maar tot het verpakkingsmateriaal. Dingen zoals zaagrommel, dakpannen, etc. laten ze allemaal achter. Dus dat viel een beetje tegen, omdat ik anders had verwacht. Dit mag mijn inziens duidelijker gecommuniceerd worden. Evengoed, zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

erg tevreden

Mijn oude dak-tuimelraam van Velux moest vervangen worden. Deze klus hadden ze zo geklaard. Na plaatsing werd er nog aangeveegd en kreeg ik uitleg. Ik had ook een insectenhor besteld, maar die kon achteraf niet geplaatst worden, dit door de konstruktie van het dak. Konden zij niets aan doen verder. Zonder problemen werd de hor weer meegenomen en de offerte werd aangepast. Top service. Zeer vriendelijke en kundige monteurs.

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel vlot en keurig geregeld!

Twee ramen laten vervangen, heel vlot een afspraak kunnen maken en en supersnelle en vakkundige montage!

 • Aanbevelen? Ja
9

FIjne service en nette installatie

Gister een nieuw dakraam laten plaatsen. De heren belden netjes over de verwachtte aankomsttijd, nemen tijd om te overleggen waar het raam moet komen en wat mogelijk is en gana vervolgens aan de slag om in 1.5 uur een nieuw dakraam te plaatsen. Na het plaatsen keurig even uitleg over het gebruik van het raam en ze veegden alles nog even aan. Kortom: een top ervaring met een vakkundige paatsing van een dakraam.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Vandaag een dakraam laten plaatsen door dakraam garant. Samen gekeken waar het raam geplaatst kon worden. Heel netjes afgewerkt. En alles netjes achter gelaten (moest alleen even stofzuigen,.wat normaal is). Nadat het klaar was, goede uitleg gehad. 2 hele vriendelijke nette mannen. Een echte aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Nette en vakkundige instsllatie

Voor het vernieuwen van 2 stuks 36 jaar oude GGL5 project Velux dakramen, Dakraam Garant uitgekozen met name door de goede recenties. De recenties majen ze waar@ De monteurs zouden om 8:00 uur aanwezig zijn en belden om 7:45 uur dat ze een kwartiertje later zouden zijn in verband met verkeers drukte. Erg netjes en professioneel. De monteurs zijn aardige jongens die hun vak verstaan en met plezier hun werk doen. De oude vensters zijn voorzichtig en vakkundid verwijderd en de rommel is keurig opgeruimd. De nieuwe ramen zijn netjes naar binnen gehesen en keurig gemonteerd, evenals de verduisteringsgordijnen en de rolhorren. Ik kan geen enkel minpuntje aangeven en raadt Dakraam Garant aan iedereen aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Dakramen zitten mooi en planning is perfect

Keurige montage, flexibel in de planning, afspraken keurig nagekomen, top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Nette offerte ontvangen en goed contact met de verkoopafdeling. De uitvoering is gedaan door twee nette monteurs en een fantastisch resultaat. Twee dakramen in nog geen 3 uur geplaatst. Zeer tevreden!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles van a tot z perfect!

Van offerte, uitvoering en facturatie: alles was perfect. Snelheid, Betrouwbaarheid en kwaliteit zijn woorden die passen. Het dakraam zelf is prachtig en geeft veel licht. Erg blij mee!

 • Aanbevelen? Ja
10

De heren Mac & Niekael zijn voor de firma DakraamGarant de juiste personen op de juiste plaats.

Allereerst, De heren Marc & Niekael van de firma DakraamGarant zijn door hun kennis van het verleden aangevuld met de wetenschap van het heden zeer deskundig, klantgericht vriendelijk en buitengewoon accuraat bij het plaatsen van onze nieuwe Velux kunststof Dakraam inclusief de verduistering rolgordijn. Het eind resultaat van de uitgevoerde werkzaamheden zijn op de juiste wijze en naar onze volle tevredenheid gerealiseerd en zeggen hierbij nogmaals, hartelijk dank voor de wijze van jullie zeer gewaardeerde vakmanschap.

 • Aanbevelen? Ja
9

duidelijke communicatie en goede installatie

Prettige ervaring. Snelle reactie, duidelijke afspraken vooraf, en installatie goed en snel gedaan. Monteur erg vriendelijk en had de klus snel en vakkundig geklaard.

 • Aanbevelen? Ja
8

Duidelijke offerte en snel werkafspraken kunnen maken

Heerlijk nieuw dakraam ! Eventueel beetje aanvegen als het klaar is.....

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima werk geleverd

De mannen van dakraamgarant hebben zeer professioneel werk afgeleverd, mijn complementen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Netjes en mooi

Dakramen netjes en mooi geplaatst! Zeer tevreden

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd