Goede service, communicatie en mooi product
Met kennis van zaken en oplossingsgericht zijn wij door Zo’n en Scherm goed geholpen. Wij zijn heel tevreden met name ook door het meedenken en de goede en vakkundige adviezen. De afspraken worden goed nagekomen.
Deskundige medewerkers die probleem met rolluik goed wisten op te lossen.
Heel vakkundig geholpen vanaf aankoop tot en met plaatsen
Vriendelijk en vakkundig personeel.
Aardige medewerkers zowel op kantoor als buiten
Originele beoordeling
Aardige medewerkers zowel op kantoor als buiten Echter zijn de geleiders 40 cm langer dan het serre dak , esthetisch lelijk gezicht Op foto's in brochure zijn de geleiders gelijk aan het serre dak , zo hoort het ook Is hier verkeerd gemeten ?
We hebben meer als een jaar geleden gekozen voor Zon en Scherm in ons appartementen complex maar tot op de dag van vandaag is het bij verschillende bewoners nog steeds niet af!! Dit bedrijf laat stekken vallen van de boekhouding tot aan de planning toe.
Na de e mail van de hapering rolluik vrijwel direct een bericht terug. Binnen een week was het euvel verholpen. Super service hartelijk dank.
Na vanaf onze kant de afspraak voor het plaatsen van 2 uitvalschermen en een screen scherm 2 x moeten afzeggen, op 02-01-2025 alles keurig geplaats. Alles vanaf begin van de afspraak netjes nagekomen en al het personeel is vriendelijk en deskundig. Hebben goede informatie ontvangen en goed advies. Raden dan ook Zon en Wering positief aan. Wij zijn dan ook zeer tevreden. Mary en Ruud Scheffer
deze winter een zonnescherm besteld en geplaatst dit is prima verlopen.(nu alleen de zon nog)
Netjes afgeleverd en bevestigd
Netjes gemonteerd en afgewerkt. Prima!
Een redelijk scherm, maar niet heel netjes opgehangen. Beugels zitten scheef en het duurde erg lang om het oude scherm te verwijderen. Er moesten uiteindelijk 4 man komen. Ze begonnen om 13.00 en gingen pas om 19.00 weg. De Volant zat vast en daar is wel iemand voor gekomen om uitleg te geven. Dat was goed.
Van bedenken wat ik graag binnen voor de ramen wilde, tot het plaatsen ervan: geweldig. Afspraak aan huis voor advies en offerte. Heldere afspraken en netjes op de hoogte gehouden. En toen kwam Mounir alles plaatsen. Buitengewone service, vakkundige, geweldige en heel lieve monteur. Duidelijke uitleg over garantie. Geweldig mens. Zon en Scherm: Van A tot Z naar mijn zin, grote complimenten. Het uitzoeken, bestellen, levering, plaatsing, contact met planning en financiën, alles. AANRADER! meer dan vijf zonnetjes kan niet maar zijn zeker verdiend.
Beste Nicki, Hartelijk dank voor je mooie review! We zijn blij te horen dat het hele proces, van het uitzoeken van de producten tot de plaatsing, naar wens is verlopen. We waarderen de complimenten voor Mounir zeer. Het is fijn om te horen dat zijn vakmanschap en klantgerichte benadering je zo goed bevallen zijn. We zullen je feedback zeker met hem delen. Ook willen we je bedanken voor het positieve commentaar over onze service, communicatie en de afhandeling van je bestelling. Jouw tevredenheid is voor ons het belangrijkste, en we zijn blij dat we je verwachtingen hebben kunnen waarmaken. Nogmaals dank voor je vertrouwen en je aanbeveling. We wensen je veel plezier met je nieuwe raamdecoratie en hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Zon en Scherm.
Ik was zelf niet thuis en ga af op mijn vrouw die was heel tevreden
Beste Bram, Hartelijk dank voor je positieve feedback! We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om ons te laten weten dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Zon en Scherm.
Super goed !
Beste Marloes, Hartelijk dank voor je positieve feedback! We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om ons te laten weten dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Zon en Scherm.
Ik heb mijn plise-gordijnen gekocht in het filiaal Zoetermeer en geholpen door Jeroen Maas. Goed geholpen, klantvriendelijk en deskundig. Ook degene die kwam opmeten als degene die de gordijnen kwam ophalen waren erg goed, vriendelijk en vakkundig. Een aanrader voor iedereen!
Beste Cor, Bedankt voor je positieve beoordeling! We zijn ontzettend blij te horen dat je tevreden bent met de producten en dat onze medewerkers aan je verwachtingen hebben voldaan. Mocht je nog vragen hebben of verdere hulp nodig hebben, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Nogmaals bedankt voor je steun en vertrouwen in Zon en Scherm. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Zon en Scherm.
Het is een mooi product dat eenvoud met stijl combineert en dat voor een redelijke prijs. De firma denkt mee en is oplossingsgericht. Wat mij zwaar tegenviel was het gebrek aan interne afstemming; er moest daarom 2x ingemeten worden. Desondanks hadden de monteurs geen montage instructies mee gekregen, ter plekke bleken creatieve oplossingen nodig. Als opdrachtgever kost dat je best veel tijd en aandacht.
Beste La, We waarderen het dat je zowel de positieve als de verbeterpunten hebt benoemd. We zijn blij te horen dat je tevreden bent over de montage, maar het spijt ons dat de interne communicatie niet aan je verwachtingen heeft voldaan. We waarderen je feedback en doen er alles aan om onze producten en diensten te verbeteren Met vriendelijke groet, Zon en Scherm.
Mooie rolluiken geplaatst. Communicatie en plaatsing gingen uitstekend. Ben er erg blij mee.
Beste L, Hartelijk dank voor je positieve feedback! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de rolluiken en de service! Met vriendelijke groet, Zon en Scherm.
Dit is geen jaargetijde een zonnescherm te beoordelen. Stel u vragen nog maar eens al we het een en ander hebben kunnen beoordelen.
Beste Wim, Bedankt voor je review. Ik heb geprobeerd contact met je op te nemen over jouw ervaring, maar helaas is dit niet gelukt Als je verdere vragen hebt of als er nog iets is dat we voor je kunnen doen, neem dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Zon en Scherm.
Goed geholpen in de zaak, duidelijke uitleg en zeer gekwalificeerd personeel. Netjes afgehandeld.
Beste Don, Bedankt voor je positieve beoordeling! We zijn ontzettend blij te horen dat je tevreden bent met de service en dat onze medewerkers aan je verwachtingen hebben voldaan. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijk groet, Zon en Scherm.
Kan ik aanraden
Beste Jan, Hartelijk dank voor je positieve feedback! We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om ons te laten weten dat je tevreden bent. Met vriendelijk groet, Zon en Scherm
Na keuze en bestellen afspraak gemaakt voor installatie. Prima gegaan en keurig achter gelaten. Top.
Beste Sjaak, Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de service. Met vriendelijk groet, Zon en Scherm
Met het zonnescherm zelf en de montage is niks mis. Maar met de verkoper duidelijk afgesproken dat het zonnescherm aangesloten moet kunnen worden op mijn 'huiscomputer' dmv een 4-aderige draad. Verkoper heeft dat niet opgepakt. Later heb ik hem eraan herinnert, maar de verkoper ontkent in alle toonaarden. Er werdt nog net niet gezegd dat ik een leugenaar ben. Hun oplossing? Koop maar een aanvullend apparaat voor 140 euro. Dat terwijl je net een scherm van ruim 3000 euro hebt laten installeren. Zorg er dus voor dat je ALLE AFSPRAKEN op papier zet met deze partij. Hun vertrouwen in de klant is net als hun geheugen; heel gering.
Snelle reactie op aanvraag, snelle planning, keurig volgens afspraak door vriendelijke medewerker geplaatst. En klein hiccupje zeer snel en zonder extra kosten voor ons verholpen. Top. Altijd heerlijk donker en koel bij ons.
Bredeweg 11 G
2742KT Waddinxveen
Zon en Scherm is dé grootste in binnen- en buitenzonwering. Wil je langer buiten genieten van je tuin of balkon? Een prettiger binnenklimaat creëren? Wij zorgen al jaren voor schaduw, beschutting, privacy en veiligheid bij woningen en bedrijven met onze binnen- en buitenzonweringsartikelen. Je kunt bij ons terecht voor alle A-merken raamdecoratie en buitenzonwering, zoals op maat gemaakte shutters, houten jaloezieën en zonneschermen maar ook terrasoverkappingen en nog veel meer! Je kunt bij ons je product naar eigen wens en stijl laten samenstellen en alles wordt vervolgens op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd.