slecht kwaliteit/installatie

Ik heb twee rolluiken en een zonnescherm gekocht bij deze winkel. In een periode van 6 maanden sinds het gekocht, heb een rolluik twee keer kapot worden, beide rolluiken veel lawaai maken en de zonnescherm een keer kapot worden. Slecht kwaliteit en slecht installatie. Nu ben ik al een week om de wacht voor een afspraak om de rolluik te gerepareerd.

• Advies & deskundigheid Matig
  • Kwaliteit & Afwerking Matig

Slecht maatwerk!

Er is niet goed ingemeten. Daardoor moest er geslepen worden in extra profielen. En nu is het dus een kabaal van jewelste, echt vreselijk. Binnen TWEE dagen al gemeld maar nu een week verder en opgelost? Nee nog steeds niet. M’n buren klagen er zelfs over. Ik gaf zon en scherm een tweede kans na het mislukken van t zonnescherm beneden ophangen. Uiteindelijk wel gelukt, maar met extra gaten in de muur. Zon en scherm voor ons echt nooit meer. Voor de rolluiken voor de voorkant zoeken wij wel een ander bedrijf!

• Kwaliteit & Afwerking Matig

Eerst Z&S in de showroom bezocht, en een eerste offerte gekregen. Daarna via de email goed contact gehad en verdere mogelijkheden besproken. Installatie is ook heel prettig en vakkundig uitgevoerd.

Snelle afwerking

We wachten nog op de het balkonscherm

• Kwaliteit & Afwerking Goed

Wat een prettige mensen, zowel in het kantoor als bij het installeren. Werd goed meegedacht om tot een juiste keuze te komen. Ze waren behulpzaam en vriendelijk. Veel kennis en kunde ook bij het installeren. Werkt allemaal prima. Een echt aanrader dus.

Snelle communicatie & snel geleverd

Ik kreeg heel snel reactie op mijn e-mail met een offerte aanvraag. Daarna snel getekend en toen binnen 5 weken werd het zonnescherm al geleverd en geplaatst. Zijn erg deskundige medewerkers!

• Kwaliteit & Afwerking Goed

Snel geplaatst en goede uitleg

Ik wacht nog af voor de doorkijk van buiten naar binnen

• Kwaliteit & Afwerking Goed

Ruime keuze in de showroom. Mannen met kennis en prettige benadering bij het plaatsen van de schermen.

• Kwaliteit & Afwerking Goed

Vanaf het begin tot het einde duidelijke informatie, op tijd geleverd. Keurig en netjes.

Snel en vakkundig

Prima prijs kwaliteit

Bij bestellen prima geadviseerd. Inmeten en plaatsen exact op t afgesproken momenten netjes geplaatst. Snelle levering van 3 rolluiken. En dat alles voor 'n concurrerende prijs. Nette communicatie.

Goeie service en spullen

Ik heb bij zon en scherm zonneschermen en rolluiken besteld. Dit hebben ze netjes gemaakt. Aardige servicemonteurs.

Probleemloos

Het hele proces is probleemloos verlopen. Werkt perfect en monteurs werten netjes.

mooi!

Prachtige spullen door jullie geplaatst. Een probleem: Van de 2 ramen waar de horen geplaatst zijn,, werkt de sluiting /slot van het raam niet meer. Graag nog eeen keer langs komen. Elly v.d. Berg Margaretha Havermansstraat 1 Zoetermeer. tel 06-41327073

Vakkundig, beleefd, heel tevreden

Aanbevolen

Grondig en efficiënt

Duurde maar een half uur en afgezien van een storing met de app is alles vlot verlopen en netjes achter gelaten. Top service!

Snel en netjes

Goed geholpen in de winkel, netjes opgehangen en schoon achter gelaten ! Top

Scherm is keurig geplaatst

Het rolscherm is vakkundig geplaatst door de vriendelijke mannen. Voor er geplaatst werd is er eerst nog even nagemeten. Evt vuil is keurig opgeruimd. We zijn er erg blij mee.

• Kwaliteit & Afwerking Goed

Ois en Sonny hebben vakkundig in overleg met mij oude scherm verwijderd en nieuw scherm er op gezet alles van buiten en binnen goed afgewerkt ook voor mij de oude schakelaar verwijderd netjes opgeruimd en meegenomen. Deze jongens kunt u rustig op pad sturen en wat ook belangrijk is Ze zijn vriendelijk en correct naar de klant toe Alles bij elkaar GOED

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Goed scherm en goede vaklui

Fijne verkoper en een goed scherm en goed gemonteerd

Amazing product!

Super easy to open/close and very nice style. We love it!

Snel en efficiënt

Vriendelijke jongemannen met kennis van zaken. Er werd hard doorgewerkt. Alles getest voordat ze weggingen. Het enige wat me verbaase was dat de panelen met zonnecellen anders werden geplaatst dan de "opmeter" had aangekondigd.

• Kwaliteit & Afwerking Goed

Aardige mannen. Alles werd netjes opgeruimd

• Kwaliteit & Afwerking Goed

heel netjes en snel oplossingsgericht

daar waar andere zaken zeiden dat het niet kon in mijn situatie vonden de mannen van Zon en Scherm een oplossing

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Goed contact en vlot gemonteerd

Het contact met de monteurs is prettig. Ze werken vlot en hadden alles snel gemonteerd. Mijn complimenten

Over Zon en Scherm

Zon en Scherm is dé grootste in binnen- en buitenzonwering. Wil je langer buiten genieten van je tuin of balkon? Een prettiger binnenklimaat creëren? Wij zorgen al jaren voor schaduw, beschutting, privacy en veiligheid bij woningen en bedrijven met onze binnen- en buitenzonweringsartikelen. Je kunt bij ons terecht voor alle A-merken raamdecoratie en buitenzonwering, zoals op maat gemaakte shutters, houten jaloezieën en zonneschermen maar ook terrasoverkappingen en nog veel meer! Je kunt bij ons je product naar eigen wens en stijl laten samenstellen en alles wordt vervolgens op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd.