Zeer goed geholpen
Ondanks dat ik zijn collega had als advocaat , heeft Justus mij ook super goed geholpen .tijdens de zaak nam hij ook mijn verhaal . Denkt aan het belang van iedereen !
Al bij meerdere zaken geholpen door deze advocaat. Zeer professioneel en deskundig Alles word duidelijk uit gelegd. En altijd snel op locatie wanneer dit nodig is Geen vraag is te gek En de communicatie is zeer goed Zeker een aanrader deze advocaat En verdiend ook zeker 5 sterren Kan niet meer zeggen als bedankt voor de goede service
Goede ervaring opgebouwd , communicatie was goed , advies was zeer goed , kort om zeer tevreden.
Goed bereikbaar en super vriendelijk Een van de beste die je kan hebben . Geld ook voor Justus
marie jose beukers is een goed articulerende vrouw altijd goeie ervaring met deze advocate marie jose je bent een topper dank voor de jaren lange hulp die je doet
Hele goeie advocaat vriendelijk oprecht Behulpzaam. Zoekt alles goed uit tot op de bodem. Snel werkend. Luisterend oor. Zeker verstand van zaken hoe en wat. Thanks
Ik heb alles duidelijk mee gekregen tot op details ik werd van alles op de hoogte gehouden ik heb een goeie ervaring en bij deze advocaten tot de VOLGENDE
Super aardige advocaat, een hart van goud. Ze gaat 100% voor de vrijspraak.
Goede luisteraar, krachtig, bekend met wat ze doet, gedreven, blijft vechten zover dat kan binnen dat wat ze doet, goede bronnen om haar heen.. fijn in het contact en wind er geen doekjes omheen
Marie-josè heeft mijn zoon geweldig bij gestaan in zijn zaak.ze is goed te bereiken vriendelijk,duidelijk en zeer fijn in de omgang.een zeer fijn advocaten kantoor wat ik ook zeker aanraadt bij ieder die een advocaat nodig heeft.
Fijne advocate Hebben ons al meerdere malen goed geholpen Snelle reactie terug , staan voor je klaar Heel blij mee !!
Meerdere keren mvr beukers gehad als advocaat en altijd tevreden geweest!
Vooraf wil ik even zeggen dat ik dyslectisch ben en dat af en toe de woorden die ik schrijf een beetje anders over kunnen komen dan dat ik het bedoel. Mr Justin. Vriendelijke man kan heel goed luisteren. Had geen vooroordelen wilde alleen maar graag met mij samen meewerken om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen en daar ben ik heel erg dankbaar voor. Mr Justin. Zijn werk perfect gedaan en ik was en ben heel tevreden geweest met vriendelijke dank van sanjay Oomen en van maak er MOOIE DAG VAN Walterje Sanjay Oomen Groetjes Sanjay oomen
Hij heeft mij goed verdedigd in mijn zaak
Super ze geeft 110 procent voor je
Goed geholpen meerdere malen contact gehad en goed verdedigt tijdens de zitting
Zie boven. Zo frequent is ons contact niet geweest. De momenten heb ik als uiterst prettig en professioneel ervaren.
Prettig communicatie en denkt graag met je mee, opgeven is voor Marie-Jose geen optie!
Vakkundig , relaxed en goed in zijn vak
advocaat marie-josé heeft ons bij gestaan en ik kan zeggen dat deze advocaat haar vak erg goed verstaat! ook haar betrokkenheid, is zeer kundig en zeker menselijk en voelt goed! vertrouwen , duidelijk en altijd bereikbaar voor vragen!we hopen natuurlijk haar niet meer nodig te hebben, maar mocht je ooit in een situatie te recht komen zit je zeker goed en word je goed bijgestaan dat weet ik zeker!
Ze heeft ons goed geholpen
Bardzo dobra adwokat
Ze was super fijn om mee tepraten ze steunde mij met alles en deed er alles aan om mij te helpen had geen betere kunnen wensen
Zeer goed geholpen en probeert er alles uit te halen en is goed in het vak wat je doet