Top!
Geduldigheid
Ik heb zelf al een keer mijn theorie examen afgelegd, en spijtig genoeg niet geslaagd. Ik heb in de theorielessen veel dingen bijgeleerd waar ik hoogstwaarschijnlijk wel iets aan gehad zou hebben in mijn theorie examen.
Mijn zoon heeft degelijke lessen gehad van instructeurs die hem op een goede en veilige manier hebben voorbereid om zelfstandig op weg te kunnen in het verkeer.
THEORIE LESSEN: Instructeur Toon Van De Putte kent zijn les zeer goed. Een heel interessante uitleg met voorbeelden uit de praktijk wat de theorie nog duidelijker maakt. Mooi klaslokaal met Koffie en warme chocomelk tijdens de pauzes. Een zeer leuke en boeiende ervaring.
Ik had een aangepaste auto nodig, geregeld in de kerstvakantie en 10 u afgehandeld binnen de week ! Top begeleider Marc ! Duidelijk en zeer behulpzaam.
My experience with the instructors that I followed the lessons and took the driving test was very good. Namely Toon, Hein, Rudy and Viviane . They all gave me very important tips that helped me pass the driving test practical. I am very grateful to all of them. Thank you Sabine for getting me dates for the driving tests in such short period of time. You are the best.
De instructeurs zijn geduld
Je leert heel veel bij van Otto het zijn ook zeer leuke mensen ze weten alles van op de weg tot de auto ze helpen je heel goed.
Otto werd me aanbevolen door meerdere collega's en ik heb geen spijt dat ik hier les heb gevolgd. De instructeurs zijn vriendelijk, staan altijd open voor vragen en zorgen voor een uitgebreid aanbod aan verkeerssituaties. De wagens waarmee je mag rijden zijn ook uitgerust met de nieuwste snufjes waardoor rijden nog plezanter wordt.
Goede ervaring met lesgeven- communicatie top !
Heel correct, rustig, flexibel
Ik zocht een rijschool op maat en die heb ik gevonden ze hebben me veel bijgeleerd gerust gesteld zijn ook heel vriendelijk en begripvol eindelijk heb ik dankzij hun mijn rijbewijs gehaald Bedankt rijschool otto .
Ik ben zelf een persoon met autisme en faalangst. Zelf leren rijden door mijn ouders lukte niet dus ben op zoek gegaan naar een rijschool en vond Otto in Mol. Deze koos ik omdat ze ervaring hebben met leerlingen met faalangst en autisme. Ik kreeg instructeur Werner als leraar. Een zeer kalme man die je alles goed uitlegt en je het vertrouwen geeft dat je nodig hebt. Hij biedt zelfs aan om mentale oefeningen te leren zodat je kalmer bent op de weg en uiteindelijk op je examen. Ben door zijn goede begeleiding en tips dan ook van de eerste keer geslaagd. Zeker een aanrader voor leerlingen die geen zelfvertrouwen hebben en paniekerig zijn. Iedereen kan leren rijden! Zeker met Werner.
Zeer professionele rijschool
Zeer goede begeleiding
Dirk is echt een top mens
Ik ben tevreden
Leeraar van dinsdag en woensdag vod ik heel goed bedankt
Fijne eerlijke samenwerking
Met Begeleiding en Info en praktijk en theorie lessen. Toppers
Leren rijden met aangepaste auto Alles netjes en makkelijk geregeld.
Onlangs voltooide ik mijn 20 uur rijlessen bij Otto Rijschool in Mol. Ik had me geen betere begeleider kunnen wensen dan Werner. Wat begon als een ervaring vol angst voor autorijden, groeide dankzij zijn geduldige en deskundige begeleiding uit tot een gevoel van zelfvertrouwen en zelfs plezier achter het stuur. Werner wist altijd rust en vertrouwen uit te stralen, zelfs op momenten dat ik zelf twijfelde. Zijn duidelijke uitleg en kalme aanpak hielpen me stap voor stap om mijn angsten te overwinnen, van rijden in druk verkeer tot het leren parkeren. Dankzij hem durf ik nu met een glimlach achter het stuur te zitten. Ik zou hem dan ook aan iedereen aanraden die op zoek is naar een rijinstructeur met oog voor persoonlijke begeleiding. Nogmaals, bedankt Werner, voor de uitstekende ondersteuning en de fijne gesprekken onderweg!
Een hele fijne begeleiding