Filters

9

professioneel, betrokken, ontzorgt

Vincent heeft voor ons een uitstekende uitvaart verzorgt. Betrokken, flexibel in handelen en doen

 • Aanbevelen? Ja
10

We zijn heen tevreden over vincent hij heeft ons overal heel goed bij geholpen

Alles was heel goed geregeld we zijn allemaal heel tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

Een hartverwarmende ervaring

Ik wil graag mijn dank uitspreken naar Vincent, hij heeft alles tot in de puntjes verzorgd. Zijn warmte en zorg, zelfs de nazorg, zal mij en mijn familie altijd bijblijven. Dank Vincent je was onze houvast bij het overlijden van onze zus.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect.

Wanneer een dierbare plotseling komt te overlijden en je als nabestaande alles moet gaan regelen, is Vincent er om je volledig te ontzorgen. Alles was top geregeld, en we hebben desondanks omstandigheden een mooi en waardig afscheid kunnen geven. Vincent, bedankt voor alles!

 • Aanbevelen? Ja
10

Gewoon goed!

Onze ervaring met Vincent vonden wij erg prettig. Geen vraag was te gek en alles was naar wens, alles tip top voor mekaar!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn en goed begeleid

Onze dochter is overleden in Portugal (door een misdrijf) en omdat ik verzekerd ben bij monuta kregen wij een hele lieve en zorgzame begrafenisondernemer Vincent wooldrik tot onze dienst. Hij heeft ons heel goed begeleid en overal mee geholpen .We konden hem altijd appen als we ergens mee zaten en stond iedereen goed te woord.De uitvaart was zeer goed geregeld hij kwam met nog een mooi verhaal heel toepasselijk over onze dochter. bij de uitvaart Mocht ik iemand aanbevelen dan zeer zeker Vincent Wooldrik. Ons heeft hij heel goed begeleid in /en bij deze hele moeilijke tijd

 • Aanbevelen? Ja
9

prima

alles is prima verlopen kan eigenlijk niet beter

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

M8jn ervaring met monuts tot nu toe 3 x is geweldig. Goed verzorgd, ruimte voor je eigen ideeën en wensen. Heel nauw contact tijdens en goede nazorg. Kortom in een woord geweldig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel fijn, Leefde mee en prachtig geregeld

Ik heb een hele fijne ervaring met Vincent gehad. We hebben alles naar de wens van Chiel mijn zoon kunnen doen. Vincent heeft heel goed naar onze wensen geluisterd en ik ben hem daar heel dankbaar voor.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima geregeld

Voor het overlijden van mijn partner een goed gesprek gehad over de mogelijkheden en tijdens het proces goed begeleid door Vincent. Was altijd bereikbaar en heeft ons goed geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
9

het was hele goede begeleiding

mijn ervaring met monuta was heel fijn kan het iedereen aan raden

 • Aanbevelen? Ja
10

Een hele fijne persoonlijkheid

Vincent was voor ons een rots in de branding tijdens deze hele moeilijke tijd. Hij heeft ons deze periode heel goed begeleid, we zijn blij dat hij het was die ons in alles bijstond, we konden hem als het nodig was dag en nacht bereiken. Wij hebben hem leren kennen als een persoonlijkheid die echt liefde heeft voor zijn vak, niets was hem te veel. Bedankt Vincent dat je er voor ons was

 • Aanbevelen? Ja
10

Liefdevol ontzorgd

Ondanks groot verdriet om het verlies van onze ma Mevr J Mulder Spang was Vincent een lichtpunt in een donkere week. Hij was meelevend, zeer betrokken, oog voor detail en konden met alle vragen op elk tijdstip van de dag terecht! We voelden ons zeer gesteund en geholpen. Mvg Brian en Jeanine

 • Aanbevelen? Ja
9

Bedankt!

Vincent de uitvaartbegeleider heeft ons goed geholpen om onze moeder een mooie uitvaart te geven. In deze moeilijke tijd werd er met ons mee gedacht en we kregen ook de tijd om keuzes te maken, erg fijn! Zelfs daarna konden wij onze beslissing nog wijzigen. Vincent deed alles wat mogelijk was om onze wensen te realiseren met de Corona regels. Nogmaals bedankt voor alles!

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldige lieve man

Wij waren ontzettend blij met Vincent. Heel vriendelijk en dacht met alles mee. We hebben ook met hem gelachen. En hij dacht in oplossingen waarbij hij mijn man rustig kon krijgen haha. Ik zou hem de volgende keer zo weer bij willen hebben. Respect

 • Aanbevelen? Ja
8

Monuta heeft geregeld wat er geregeld moest worden zodat wij ons konden richten op afscheid nemen.

Wij hebben afscheid kunnen nemen op de manier waarop we dat wilden

 • Aanbevelen? Ja
10

Super menselijk.....

02-03-2021 helaas mijn vrouw /oma moeten wegbrengen op haar laatste reis we hebben vincent leren kennen in deze periode een warmer mens als hy is er niet....alles tot in de puntjes geregeld niks teveel de dienst 1000% appjes,belletjes,zelfs s nachts als t moet ...hy is meer als 200% mens ...vr.groet fam.snel almelo

 • Aanbevelen? Ja
10

Correct en menselijk en erg zorgvuldig

Reeds omschreven. Had alles keurig geregeld. En niets was teveel moeite.

 • Aanbevelen? Ja

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd