Een multiriem is zeker niet goedkoop, gelukkig dat hij slechts 1 x per 6 jaar vervangen moet worden. Bedankt voor de mooie beoordeling en fijn dat u zo tevreden bent, worden we blij van!
Hier kan iedereen wat mee, mooie beoordeling, bedankt Jaap!
Als altijd weer bedankt!
Wat een mooie beoordeling! Bedankt en ook voor de leuke attentie :-) Zo lang al klant en naar volle tevredenheid, daar blijven we het voor doen!
Tuurlijk denken we graag mee Frank, bedankt voor de mooie beoordeling!
Hartelijk dank voor de mooie score!
Bedankt voor altijd weer de trip vanuit Heerhugowaard naar Schagen en natuurlijk de mooie maximale score!
Bedankt weer voor deze mooie beoordeling!
Mooie beoordeling Peter, bedankt en nogmaals heel veel fijne kilometers met de prachtige auto!
Kort maar krachtig, bedankt, voor de mooie score maar ook omdat u altijd uit 's-Graveland naar Schagen komt, heel bijzonder!
Wat een mooie beoordeling, we hadden elkaar natuurlijk al even gesproken en daar sprak ook alleen maar tevredenheid uit maar fijn dat u ook nog even de moeite heeft genomen de review in te vullen. Het mooiste is nog dat wij er werkelijk alles aan doen u een goede ervaring te geven dat is wel gelukt zo! Nogmaals veel fijne kilometers en tot de gratis zomercheck!
Top geregeld weer en bedankt voor de 10!
Fijn dat u zo tevreden bent. Hartelijk dank en de volgende keer gaan we voor de 9 of 10!
Hartelijk dank voor uw beoordeling, we proberen altijd zo helder mogelijk te communiceren met het juiste advies, fijn om te lezen dat ook u dat zo waardeert!
Prachtige uitgebreide beoordeling krijgen we van u, hartelijk dank en nog vele fijne kilometers gewenst!
We hebben het graag gedaan, bedankt voor de mooie beoordeling!
Wat een prachtige review Debbie, bedankt en nogmaals veel fijne kilometers gewenst in je prachtige auto!
Mooie beoordeling hoor, we krijgen er rode wangen van ;-) Bedankt en graag tot de volgende keer!
Mooi beoordeling Marcel, bedankt en fijn dat je nog steeds zo tevreden over ons bent!
Super bedankt voor de mooie score Saskia, zo beginnen we altijd graag de nieuwe week!
Wat fijn dat u er zo over denkt, we doen ons best en dit dan, ook op deze manier, terug zien is waar we het allemaal voor doen. Ontzettend bedankt en nogmaals veel fijne kilometers gewenst!
Wat fijn om te lezen dat u zo blij bent met de auto én ons ook aanbeveelt! Bedankt voor deze mooie review en nog veel fijne kilometers met de prachtige auto, als we nog iets voor u kunnen doen horen we het graag.
Wat fijn dat alles naar wens is verlopen, bedankt voor de mooie review!
Kort, krachtig en heel duidelijk! Bedankt voor de mooie beoordeling en graag tot een volgende keer!
Bedankt Aldwin voor deze mooie beoordeling mét de maximale score! Daar doen we het voor en worden we blij van. Nogmaals veel plezier met de prachtige auto!
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.