Laden reviews...
37 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten roemen een vriendelijke en correcte aanpak met heldere informatie. De afspraken worden nagekomen en er is aandacht voor de klant. De service wordt als professioneel en betrouwbaar ervaren, met aandacht voor prijs en kwaliteit.
Prima begeleid naar de keuze van een fantastische mercedes gla 200. Hans, bedankt voor alles!
21 December 2023
F.M.
Apeldoorn
Een goede auto gekocht met prima afspraken. Lekkere koffie.
3 November 2023
G.
Onna
Enorme fijn bedrijf, denken goed mee. Goede service. Ook onze zoekopdracht heeft Autobedrijf Jansen naar volle tevredenheid voor ons uitgevoerd. Complimenten.
H.
Nieuwleusen
Altijd vriendelijk
Beveelt niet aan
J.T.
Dedemsvaart
Goed geholpen, het is daar heel gemoedelijk. Personeel is ook heel vriendelijk..
H.
Zwolle
Flexibel en behulpzaam, prima service.
Marcus
Drenthe
auto's voor onderhoud; * leenauto staat geregeld niet gereed en verkeerd formaat, maar wordt altijd wel ad hoc opgelost * leenauto tank; bijna altijd bijna leeg * geregeld auto niet volgens afspraak gereed en daarbij niet met berijder afgebeld/op de hoogte gehouden
Bakker Materieel
Meppel
Zijn super vriendelijke mensen Goede service Staan altijd voor je klaar onder een genot van een bakkie koffie
H.J. schuphof
Meppel
waar men de klant persoonlijk kent en een uitstekende service.
wim de Buck
Hoogeveen
Mijn ervaring met autobedrijf Jansen is goed. ik heb de laatste jaren er al meerdere keren een Mercedes gekocht.
Roy
Lelystad
Uitstekend geholpen. Vriendelijk,goede service.
Rita
Vriezenveen
HSD Ecoscreen BV heeft een hele goed ervaring met Autobedrijf Jansen. We voelen ons hier alsof je bij familie op bezoek komt. Er is tijd voor een praatje met een bakje koffie . Zowel de verkoop als de service en onderhoud afdelingen zijn zeer goed bereikbaar. Ieder persoon op zijn werkplek is zeer kundig. (Weten waar ze over praten) zijn er specifieke vragen dan worden deze altijd beantwoord. Wij zullen dan ook iedereen het Autobedrijf Jansen aanbevelen. Zeer betrouwbaar en meedenkend, Een gezond familiebedrijf. (no nonsens) mentaliteit.
JHGE Holding
Genemuiden
Men neemt de tijd voor zijn klanten. Pluspunt is zeker het persoonlijke contact. Klant is nog echt koning en geen nummertje zoals bij de officiële Mercedes dealers. Service is ook zeer goed te noemen. We zijn vol vertrouwen en rijden met een zeer goed gevoel de showroom uit in onze gebruikte Mercedes-Benz.
Bianca
Raalte
Update op navigatie geplaatst snel en goed ! Bedankt Hans !
14 August 2023
S. Herbert
Bergentheim
Goed bedrijf waar men met je meedenkt en ook niet moeilijk doet als er iets gerepareerd moet worden een geweldig goede service, wij voelen ons er vertrouwd
11 August 2023
J.joling
Emmen
Met Hans altijd fijn contact. Denkt mee in het vinden van een goede mobiliteitsoplossing.
11 August 2023
Jasper
Dedemsvaart
Bij binnenkomst gelijk een vriendelijk woord, niet gelijk aangevallen worden maar je tijd even kunnen nemen alvorens er eeen medewerker komt. Vriendelijk, open en het gevoel hebben dat het mensen zijn die luisteren naar jou wensen.
8 August 2023
A.C.
Hoogezand
Mijn prachtige Mercedes E klasse hier gekocht. Hartelijk ontvangen in een fraaie showroom. Na een proefrit waren we er snel uit: deze wordt het. Een week later de auto opgehaald. Alles van tevoren prima geregeld. Wat een mooi familiebedrijf bedrijf waar nog echt een ziel in zit.
Jaap
Alphen aan den Rijn
altijd hulpzaam, goede service
R. van Spijker
Dedemsvaart
Geen bla bla, rechtuit rechtaan, geweldig!
H.H.
Aduard
Goede afhandelingen
Henk Klompenmaker
Zwolle
Voor de derde keer een Mercedes gekocht bij Jansen. Goede service en komen afspraken na. Dan kom je terug, vertrouwt en kwaliteit. Personeel zeer kundig en vriendelijk.
E.R.
Leeuwarden
Autobedrijf Jansen had een Iveco bus in de verkoop, waarin wij geïnteresseerd waren. Via de telefoon een beschrijving van de status van de bus gekregen. Ook telefonisch de inruilwaarde van de eigen bus bepaald, waarna we besloten om naar Balkbrug te gaan. Bus voldeed volledig aan de beschrijving, waarna besloten werd tot aankoop over te gaan. Er van uit gaande dat er meteen afgerekend zou moeten worden, waren we zeer verbaasd te horen dat we de bus mee konden nemen en maar via de bank moesten betalen. Een bedrijf wat nog vertrouwen in klanten heeft. Zeer zeker een aanrader!
Multigaz BV
Damwoude
goede service
J.P.
balkbrug
Zeer goed geholpen,, in mijn hele carrière Kwa auto's kopen bij bedrijven is dit zeker een aanrader bij mij staat deze garage van Janssen op nummer 1 voor mij
patrick koopman
Obdam