Laden reviews...
Snel
23 September 2023
Jan Molenaar
Alkmaar
Huiselijke sfeer, je voelt je welkom. Personeel is erg vriendelijk en neemt de tijd voor je. Service is ook heel erg goed. Zou mijn volgende RAM hier ook kopen. Maar eerst deze oprijden en nog even sparen!
22 September 2023
Frank Stuip
Tiel
Vriendelijk ontvangst met een bakje koffie n de prachtige showroom, perfecte service en klant gericht, laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk !! Zeer tevreden!! Een dikke 10
1 September 2023
Gilles
Enkhuizen
Staan direct klaar! Top bedrijf!!!
29 August 2023
Jan Heezen
Waalre
Altijd vriendelijk, snel en zorgzaam geholpen.
28 August 2023
Hülya
Rotterdam
Veel RAM modellen op voorraad in vele kleuren en uitvoeringen! En afgelopen week weer geweest voor een kleine (3e beurt) en weer voor gaas gegaan! Nu wachten op de 2500 PowerWagon!!!!
13 August 2023
Zeer vriendelijke mensen
4 August 2023
hans
rosmalen
No nonsens bedrijf, Vriendelijk en kundig personeel, RAM knuffelaars ;-) RogerRoger
2 August 2023
Rogiër
Oirschot
geweldige levertijd voor onderdelen ongekend! bedankt voor snelle reactie en top geregeld
20 July 2023
Jeroen
houten
Voordat ik mijn eerste RAM kocht eerst meermaals langsgeweest. Je merkt dat de mensen hun passie graag delen. Vriendelijk, behulpzaam en oog voor de klant. Super leuk geholpen en een prachtige RAM afgeleverd!
18 July 2023
Marco
Capelle aan den IJssel
Het bedrijf komt zijn afspraken goed na en lossen de problemen snel op, mijn ervaring met millbrooks zijn daarom dan ook positief
13 July 2023
Hans
Koog a/d zaan
Prima afspraak mee te maken en goeie service!
29 June 2023
Jan heezen
Waalre
Telefonisch contact gehad over een bepaald onderdeel wat ik wilde bestellen. Eerste instantie een prijs doorgekregen wat een stuk lager was dan de daadwerkelijke prijs. (Vergissing van hun) Kreeg het toch mee voor de lage prijs! Super dat ze dit hebben gedaan! Ook de communicatie en afhandeling gaat snel en correct! Ze hebben hun zaken goed voor elkaar daar in Nuland
22 June 2023
Jeroen
Tilburg
Ik wilde wachten op de auto, was geen probleem. Lekkere koffie gehad.
14 June 2023
Harm Romijnders
Oss
Een goed team dat zeer persoonlijk is, open naar de klant en goed meedenkend. Gewoon Top.
9 June 2023
correct zoals t hoort
1 June 2023
christ
oosterhout
Goed inruilprijs en veel keuze in auto's. Professionelen ondersteuning voor je auto.
30 May 2023
Wouters
Reusel
Sinds de aankoop van mijn DODGE bij Millbrook's tot de dag van vandaag altijd goed geholpen geweest. Hele vriendelijke personeel die jou graag helpt en goed voor je pick-up zorgt. De showroom ziet er schiterrend uit en altijd hele mooie pickups op voorraad!!!!
24 May 2023
Angel
Hilversum
Een bedrijf wat werkelijk meedenkt met zijn klanten. Afspraak is afspraak en de opvolging is uitstekend
15 May 2023
Ricardi Holding B.V.
Zaandijk
Zeer goede service
15 May 2023
Ralph
Achtmaal
Zeer vriendelijke mensen die de tijd nemen en weten waar ze het over hebben en ook met je meedenken. Wij hebben hier een RAM gekocht op koningsdag en zijn zeer tevreden met de klantvriendelijkheid en eigenlijk alles wat je wenst als je een nieuwe auto koopt. Echt een top bedrijf.
8 May 2023
Ron
Vianen
” We gaan door totdat het goed is” wordt volledig waargemaakt door Millbrook’s! Vakkundig bedrijf met veel kennis van het product, en een eerlijke en open manier van zaken doen. De sfeer is informeel en huiselijk, zeer prettig! Wat mij betreft het adres voor een USA car.
26 April 2023
Rudi