Geachte heer, Naar aanleiding van uw review op klantevertellen.nl berichten wij u als volgt. Conform uw verzoek hebben wij de nodige vragen van u telefonisch beantwoord voor aankoop en ons inziens ook op de manier zoals u (u bent immers ook auto dealer) de communicatie tussen twee bedrijven mag en kunt verwachten. U vroeg ons of de auto een nette is, ons inziens verkeert de auto in een goede en nette staat. Vaak hebben wij dit soort auto’s op voorraad en gezien de leeftijd van de auto (10 jaar oud) kan er niet verwacht worden dat er een auto wordt aangetroffen die altijd in de garage heeft gestaan en uitermate goed is onderhouden. Deze stadsauto’s zijn eigenlijk niet te vinden in complete nieuwstaat. Het kan gebeuren dat er een ruitschakelaar of een airconditioning niet volledig en optimaal functioneert. Het bevreemdt ons daarnaast ten zeerste dat u aangeeft de auto zonder APK te hebben gekocht en dat dat u verbaast terwijl wij dit voor de koop met elkaar hebben besproken. Wij zijn van mening dat als twee autobedrijven onderling tot een verkoop komen het kopende autobedrijf niet de service mag en hoeft te verwachten die wij voor een particulier hanteren. Wij hebben hiervoor immers een handelsprijs afgesproken, op basis van zo mee. U stelt daarnaast dat u de auto niet zou hebben gekocht indien u deze zelf had bekeken. Dit raakt voor ons dan ook kant noch wal aangezien u de auto zelf bij ons heeft opgehaald. (weliswaar twee werknemers, maar wij gaan er vanuit dat als zij werkzaam zijn bij een autobedrijf ook de kunde hebben om de auto te dubbelchecken voordat deze daadwerkelijk mee wordt genomen). Hieraan is geenszins voldaan en ons treft dan ook geen enkele blaam. Wel zijn wij een autobedrijf dat zich erg focust op het afleveren van een goede auto. U had mij, voordat u deze review schreef, ook even kunnen bellen over dit misverstand. Dat hadden we dit op een normale en respectvolle manier met elkaar kunnen uitspreken. Indien u ons de kans niet gunt om dit als volwassen personen op te lossen dan zegt dat meer over u dan over ons. Als u mij op vrijdag direct had teruggebeld dan had u wat ons betreft de auto direct terug kunnen brengen en had u uw geld terug gekregen. Met vriendelijke groet, Garage van Gulik Team.
Beste Henk-Jan, Goed om te horen dat u tevreden bent met de aangekochte auto. Het betreft natuurlijk ook een hele mooie gebruikte Seat Ibiza met leuke opties. Wat betreft de opties en bouwjaar hebben wij dat na ons inzien al besproken voor verkoop, u heeft de auto uitgebreid kunnen bekijken en proefrijden. Zo zijn wij samen overeengekomen om de koopovereenkomst op te stellen en te tekenen. Wat betreft de aflevering klopt inderdaad, wij moesten op het laatste moment nog een deurtje poetsen dit niet omdat wij het niet gedaan hadden maar omdat het krasje er gewoon echt niet uit ging, wij hebben dit dus nogmaals geprobeerd te doen waar u bij was. Dit was voor ons natuurlijk ook zo omdat wij eigenlijk samen de aflevering zaterdag in gepland hadden maar dit voor u op het laatste moment niet uit kwam en we het snel vrijdag eind van de dag hebben gedaan. Uit eindelijk is het voor ons het belangrijkste dat de auto u goed bevalt. En wensen u natuurlijk veilige kilometers! Graag tot ziens. Mvg, Garage van Gulik Team.