Filters

10

Uitstekend geholpen

Zeer kundige en vriendelijke monteurs. Zeer behulpzaam bij het opstellen van de offerte. Ook de afhandeling bij het inplannen van de (snelle en op korte termijn) montage en het regelen van de btw-teruggave was uitstekend.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer professioneel en alles volgens afspraak

Wij hebben een goed advies van Remge gekregen, die ook de moeite na om langs te komen zodat onze panelen optimaal renderen. Ook het montageteam heeft alles netjes uitgevoerd en binnen 1 dag werkend opgeleverd.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede informatie door Remge en afspraak is afspraak

Duidelijke offerte en goede informatie door Remge, bij uitvoering goed professioneel team en alles in één dag opgeleverd top.

 • Aanbevelen? Ja
8

plezierig

werken netjes en correct.

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeer professioneel team, prima service!

Er is door een prettige verkoper duidelijk aangegeven wat er te koop is, en vervolgens door een prima installatie team op de beloofde data ( op zeer korte termijn ) geïnstalleerd.

 • Aanbevelen? Ja
1

Teleurstellend is nog een understatement...

Mijn ervaring met In2Solar is ronduit teleurstellend, lees: zeer negatief. De feiten: 1) plaatsingsdatum is 4x verschoven 2) toegezegde 410 wp panelen als 380 wp panelen gelegd 3) tweede hands omvormer als nieuw verkocht 4) chaotische installatie omvormer en aansluiting op slimme meter. Monteur ging op vrijdag om 17.00 uur naar huis terwijl alles open lag. Op zaterdag kwam er ondanks de toezegging dat het zou worden afgemaakt niemand opdagen. Er was ook niemand bereikbaar. 5) op zich niet relevant, maar wel tekenend: bij aankomst reden de panelenleggers direct een deuk in de auto van de buren. De financiele afwikkeling en communicatie met In2Solar hierover was ook een grote sof. Ik moest akkoord gaan met een kleine korting/compensatie, anders zouden de panelen worden weggehaald. Kort en goed: afdeling nachtmerrie. In2Solar neemt klanten niet serieus en lijkt enkel uit op het binnenhalen van orders. Bezint eer ge begint.

 • Aanbevelen? Nee
6

Gemengde gevoelens

Mijn ervaring met in2solar zijn een beetje dubbel. De panelen die op mijn dak geplaatst zouden worden konden bij nader inzien daar niet geplaatst worden. Dit had van te voren vastgesteld moeten worden. Hierna is er wel goed meebewogen om tot een oplossing te komen. De monteurs waren vriendelijk en werkten hard. Helaas is er tijdens de werkzaamheden een dakpan gebroken waardoor ik lekkage in mijn badkamer heb gehad. Dit is niet door de monteurs gemeld/opgemerkt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle en degelijke montage en prima advies

Nadat ik de afspraak heb gehad zijn ze nog langs geweest om het advies te controleren. Daarna volgde binnen enkele weken al de montage van het systeem.

 • Aanbevelen? Ja
1

Rommelige organisatie en planning.

Installatie is nog steeds niet volledig aangesloten. Bij instalatie op platte dak naar de buren 2 winkelhaken gemaakt in het epdm, dit is niet gemeld door de monteurs waardoor de buren 2 dagen met een forse lekkage hebben gezeten. Ook worden afgesproken starttijden door de monteurs niet gerespecteerd en als ze aankomen melden ze zich niet eerst maar klimmen gelijk het dak op waardoor ze in een voor het raam staan zonder dat je weet dat ze er zijn.

 • Aanbevelen? Nee
2

Zeer slechte communicatie

Plaatsen van panelen snel en professioneel. Het lage cijfer volledig toe te schrijven aan slechte communicatie. Slecht bereikbaar en niet terugkoppelen. Toch wel aanbevelen door snelle levering na akkoord offerte.

 • Aanbevelen? Ja
8

Fijne medewerkers

Goed gesprek voordat ik de beslissing nam. Aardige mannen die kwamen installeren en ook uitleg gaven. Wel jammer dat de factuur en deze beoordeling bij m'n reclame terecht kwamen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Van begin tot oplevering een fijne ervaring

Vanaf het eerste gesprek en offerte tot en met de oplevering een fijne ervaring. Alles netjes afgewerkt en goed opgeleverd. Nu maar hopen dat het een zonnige winter wordt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig !

Na het verkoopgesprek thuis (binnen 1 dag na tel.) door de enthousiaste verkoper Remge Diender heb ik andere offertes laten vallen. 12 zonnepanelen incl. materialen plus alles wat er bij hoort resulteerde in een offerte waarbij de noodzakelijk in mijn geval te vervangen groepenkast incl. de prijs was welke ik elders zou betalen. Plaatsing gebeurde nog 1 dag eerder dan afgesproken en het waren zeer vriendelijke en vakkundige installateurs. Complimenten voor het hele gebeuren.

 • Aanbevelen? Ja
7

Kwalitatief hoge afwerking en goed materiaal. Echter qua communicatie is verbetering mogelijk.

Door stagnatie in de aanlering zonnepanelen vanuit de groothandel en door bezettingsproblemen bij In2solar een valse start moeren maken. Wel alles ingezet door leverancier om zaken op te lossen. Maar helaas liet de communicatie daarbij wel wat te wensen over.

 • Aanbevelen? Ja
9

Gewoonweg heel goed.

Binnen enkele dagen na ons verzoek kwam vertegenwoordiger van de onderneming op bezoek. Het offerte traject verliep top en uitleg was mij volkomen duidelijk. De plaatsing binnen 4 weken na akkoord op de offerte bleek uit de verhalen van derden ook top. De plaatsing op zich ging goed. Al met al een zeer tevreden klant.

 • Aanbevelen? Ja
10

Van offerte tot uitvoering bijzonder professioneel

Positief, In2solar geeft passend en eerlijk advies. Wij raden In2solar zeker aan. Na opdracht de zonnepanelen binnen twee weken zeer vakkundig gemonteerd en ingebruikname genomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

3 weken nadat Dominic de offerte had gemaakt bij ons aan de keukentafel, waren we ineens electriciteits leverancier geworden. Om 08:00 uur stonen er 2 mannen op de stoep om 10 zonnepanelen te installeren op ons dak en aan te sluiten in de meterkast. Om 13:00 uur waren ze klaar. Prima gewerkt. Ik kan in2 Solar iedereen aanbevelen. Oh en niet onbelangrijk behalve de zeer goede service was de prijs ook bijzonder concurerend.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vlotte en keurige installatie!!

Na een vakkundig advies gesprek en keuze gemaakt over welke installatie het beste zou passen. Gezien op huidige en toekomst situatie. Ze waren ook goed op de hoogte met alle technische en politieke ontwikkelingen. Binnen een redelijke termijn de installie ingeplanned en panelen zijn keurig geplaatst. Ook kabel werk en meterkast aanpassing prima uitgevoerd. Fijn om zo goed geholpen te worden.

 • Aanbevelen? Ja
2

Ik heb de order geannuleerd omdat In2Solar tot 3 keer toe afgesproken installatiedatum niet nakomt

In2Solar stuurt ons één dag voor de afgesproken leverdatum van de eerder bestelde installatie een nieuwe offerte, omdat naar hun zeggen de beoogde panelen niet tijdig geleverd zijn. Reeds tweemaal eerder kwamen zij een afgesproken leverdatum niet na en meldden zij dat pas aan de vooravond van de beoogde levering. Eerst omdat de omvormer niet beschikbaar was en later omdat er een personeelstekort was. Die tweede keer waren dus klaarblijkelijk wel alle materialen beschikbaar. Die zijn daarna hoogstwaarschijnlijk aan een andere klant geleverd zonder daarover met ons te overleggen. Drie keer is scheepsrecht; order geannuleerd

 • Aanbevelen? Nee
7

gemengde emoties

Nadat alles was opgemeten, kwamen we in een fase terecht waarin niet alles helemaal verliep zoals je zou verwachten. Na enkele weken van kleine frustraties is de installatie goed en netjes gedaan en nadat ikzelf 2 x naar Enphase heb gebeld loopt het nu als een geoliede machine. We hadden graag nog een eindgesprek gehad, wat er nooit is geweest. Aftersale mag, maar is misschien nu al beter. Enphase is 100% top en een grote aanrader. Wat betreft In2solar ben ik gematigd optimistisch en tevreden. Wel raad ik ze aan als installateur van panelen, omdat ze met name gaan voor hoge standaard en kwaliteit.

 • Aanbevelen? Ja
6

Werking panelen tov beloofde resultaat is goed

Uitleg en offerte was goed. Communicatie tav planning en plaatsen panelen verliep stroef . Communicatie binnen jullie eigen organisatie behoeft de nodige aandacht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Topkwaliteit, super service, klantvriendelijk

Een professioneel bedrijf dat meedenkt en goede adviezen geeft. Zowel bij kennismaking als montage en levering zeer klantvriendelijk en er word meegedacht aan een goede, mooie, duurzame oplossing op maat gemaakt. De oplevering is zeer accuraat, kwalitatief hoogstaand en ook hier wordt meegedacht wanneer en hoe plaatsen we de zonnepanelen. Kortom een mooi, servicegericht en persoonlijk bedrijf welke topkwaliteit levert in alle opzichten. Super tevreden en blij met het eindresultaat!

 • Aanbevelen? Ja
6

Communicatie kan beter

Een van de dure micro-omvormers brak al na een maand. We hebben weken lang gebeld en gemaild en hoewel er wel beloftes gemaakt werden, gebeurde er niks. Toen er eindelijk serviceafspraken ingepland werden, kwamen ze vaak - zonder bericht - niet opdagen. Uiteindelijk is het wel gerepareerd maar de communicatie moet echt beter.

 • Aanbevelen? Nee
6

Reageren en leveren snel.

Binnen een dag een gesprek en snel offerte en levering. Alleen de afwerking en service is een punt van aandacht, en is nog veel te winnen voor dit bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
3

redelijk

montage moeilijk contact lastig afhandeling slecht

 • Aanbevelen? Nee

Over In2Solar

Wij bieden je financieel rendement op zonne-energie. Vanuit In2Solar werken wij met een passie voor zonne-energie. Daarbij willen wij de toepassing van zonne-energie door middel van zonnepanelen zo toegankelijk mogelijk maken met optimale garantie en zekerheid op kwaliteit, opbrengst en dus rendement

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd