Ontzettend tevreden en ik zou deze partij zeker aanbevelen voor autoruitschade! Vriendelijk, eerlijk, servicegericht en professioneel.
Ik kon gelukkig snel, zeg maar direct, geholpen worden.. netjes en professioneel. En weer verder op pad.. heel fijn!!
zie hierboven
Afspraken zijn allemaal nagekomen en vervanging van ruit ziet er vakkundig uit.
Ontvangst door de eigenaar was prettig. Hij straalde ook veel kennis en ervaring uit. Goede afspraken kunnen maken over leenauto en ophalen van de auto. Vakkundig nieuwe ruit er in gezet.
Netjes en professioneel met een goede leen auto.
Snel, vriendelijk en goed opgelost. Ik raad Bas Autoglas zeker aan.
Fijne en duidelijke communicatie. Leenauto geregeld.
Flinke barst in de ruit van de auto. Natuurlijk net voor de vakantie, maar Bas Autoglas is flexibel, ruit werd besteld en nog voor mijn vakantie erin gezet. Echt top! Gratis leenauto,
Tijdens de eerste afspraak bleek de verkeerde ruit geleverd te zijn waardoor een tweede afspraak noodzakelijk was. Dit kan gebeuren. Over de kwaliteit van de medewerker zeer te spreken. Goede communicatie en vakkundig werk.
Prima geholpen door Alex. Zeer gastvrij en vakkundig de schade hersteld.
Hele vriendelijke man. Neemt rustig de tijd en legt ook nog eens uit wat ie doet. Ruit is heel netjes geplaatst!
moest wel halfuurtje wachten ,en kwaliteit gaat om dat het niet een ruit is van de volks wagen met embleem.
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor de tijd die u heeft genomen om een review achter te laten. Ik geef u graag mijn reactie. De ruit die is geplaatst is een originele ruit maar dan zonder logo. Als u een ruit met logo had willen hebben dan moet u dit vooraf aangeven. Wij moeten daarna toestemming vragen bij uw verzekeraar of leasemaatschappij voor akkoord. Met vriendelijke groet, Desiree, 123RUIT.nl hoofdkantoor
Perfect, snel en vriendelijk
Bas Autoglas is gewoon top. De centrale 123ruit is ronduit slecht. Geen directe telefonische terugkoppelig waardoor je in ongewisse blijft. Dus de centrale telefonie was zeer slecht en klant onvriendelijk.
Beste meneer/mevrouw Albert, Hartelijk bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Graag geef ik u mijn reactie. Wanneer u buiten onze kantoortijden belt, komt u bij onze externe centrale terecht. Ik zie dat u inderdaad naar deze centrale door bent geschakeld. Ik ga uw review met hen bespreken ter verbetering van de dienstverlening. Bedankt dat u dit door heeft gegeven. Met vriendelijke groet, Desiree, 123RUIT.nl hoofdkantoor
Wat een top gozer die Alex. Hij kwam speciaal voor ons om 20 uur naar de zaak. Ruit zit er super strak in. Klantvriendelijkheid een dikke 10
Hele goede en snelle service. ✅
Prima afgeleverd
Snel, vriendelijk, goede ervaring
Goede service van een zeer vriendelijke man. Alles goed uitgelegd. T
Alex is een vriendelijke man die snel en professioneel reageert op vragen en goed meedenkt met klanten. Ik zou bas Autoglas zeker aanbevelen!
Snel, vakkundig, klantgericht… elke keer weer! Lekker bakkie koffie en Twentse gezelligheid… terwijl deze hardwerkende Hengelose ondernemer alles voor je oplost! Dank dank dank! Tot de volgende keer… weer hierheen!
Snel geholpen, netjes gerepareerd
Goed en snel gerepareerd.