Fijn Product. Ik slaap er lekker door en krijg er geen kater van.

Ik heb even gewacht met het schrijven van een review. Nu ik de olie een maand gebruik, kan ik er wel iets over schrijven. Ik ben altijd nieuwsgierig naar manieren om wiet op een gezonde manier in mijn levensstijl te integreren en zo mijn levenskwaliteit te verbeteren. Daarom heb ik geëxperimenteerd met verschillende methoden. Vaak stopte ik snel, omdat ik niet afhankelijk wil worden. Soms vind ik het fijn om een high te krijgen, maar vaak wordt het te veel en raak ik spaced-out, waardoor ik mijn gedachten niet meer goed kan ordenen. Bij dit product merk ik echter dat als ik licht doseer, bijvoorbeeld twee druppels, ik heerlijk doorslaap en uitgerust wakker word. Ook heb ik geen kater (een lichte depressie de volgende dag). Als ik meer druppels neem, beland ik wel in de space, maar nog steeds zonder kater, ook niet de dagen erna. En daar ben ik blij mee. Dus ja, Happy CBD doet zijn naam eer aan. Wat de kwaliteit betreft, wil ik nog onderzoek doen. Ik ben vooral nieuwsgierig naar hoe deze olie wordt bereid en welke bijproducten worden gebruikt. Als ik weet dat er geen rotzooi wordt toegevoegd, zal ik deze CBD-olie zeker aanraden. Natuurlijk blijf ik ermee experimenteren. Nu ga ik het een maand niet gebruiken en kijken wat het me brengt. In de toekomst wil ik het dan als supplement gebruiken, maar dan in lage dosering.

• Welk product heb je gebruikt? Pijnstillend | HHC olie - 10%
  • Hoeveel druppels heb je gebruikt? 2 soms 4
  • Hoe heeft het je geholpen? Ja

Snelle levering

Snel bezorgd. Nu tweede week bezig met de olie kan nog niet veel zeggen hierover.We gaan nog even door.

• Welk product heb je gebruikt? Happy CBD dogs
  • Hoeveel druppels heb je gebruikt? 3 keer per dag 2
  • Hoe heeft het je geholpen? Nog niet

Top spul

Mijn hond is sinds haar 1e levensjaar gediagnosticeerd met heupdysplasie en artrose. We wilden niet direct starten met zware pijnstillers, dus zodoende gestart met CBD olie. We merken daadwerkelijk verschil, met het gebruik van de olie beweegt ze soepeler en laat geen pijnklachten zien.

• Welk product heb je gebruikt? CBD olie voor honden
  • Hoeveel druppels heb je gebruikt? 5 per dag
  • Hoe heeft het je geholpen? goed!

CBD hond

Dit is echt een aanrader, mijn hond heeft een driedubbele nekhernia en staat al bijna 1 jaar op pijnstillers voor zenuwpijn. Hij krijgt nu anderhalve week de olie en ondanks dat ie een aantal weken terug nog twee keer een enorme terugval heeft gehad, heb ik nu alweer de helft van de pijnstillers afgebouwd en gaat ie als een speer met de druppels……. En dit zonder er high van te worden

• Welk product heb je gebruikt? CBD hond
  • Hoeveel druppels heb je gebruikt? 2 druppels ochtend, 2 druppels tussen de middag en 2 druppels in de avond
  • Hoe heeft het je geholpen? Hij is soepel en beweegt zonder beperkingen

Mooi product!

Ik heb voor het eerst de CBN olie en ik merk dat het iets anders doet dan de cbd olie in positieve zin. Ik word er ontspannen en angstvrij van, ik slaap er goed op en ik krijg er meer energie van dan van de cbd olie.

• Welk product heb je gebruikt? cbn
  • Hoeveel druppels heb je gebruikt? 4 per keer
  • Hoe heeft het je geholpen? Slaap, angstvrij, energiek

Happy

Mijn catootje is een hele rustige hond Een beetje te rustig. Sinds ze happy cbd 2% krijgt is ze heel hard veranderd

• Welk product heb je gebruikt? Happy cbd 2%
  • Hoeveel druppels heb je gebruikt? 3
  • Hoe heeft het je geholpen? Fantastisch

ik slaap er goed op

De druppels met HCC helpen mij goed bij slapen. Het is even zoeken naar de hoeveelheid, in principe heb ik maar weinig ( 2 druppels) nodig om er goed op te kunnen slapen.

• Welk product heb je gebruikt? CBD-HCC
  • Hoeveel druppels heb je gebruikt? 2
  • Hoe heeft het je geholpen? goed

Zo fijn om na een tijd eindelijk met verminderde pijn te kunnen wandelen

Het heeft inderdaad even geduurd voor er iets van effect was maar daarna was het geweldig om terug te kunnen wandelen zonder pijn. Ik hoop dat het me ook gaat helpen om beter te slapen maar nu al zeer tevreden

• Welk product heb je gebruikt? Balanced body 6%
  • Hoeveel druppels heb je gebruikt? Vanaf de derde week 4 druppels
  • Hoe heeft het je geholpen? Voor een groot deel

Ik heb totaal geen verschil gemerkt in het gedrag van mijn hond

Ik had gehoopt dat mijn hond iets rustiger zou worden bij het gebruik van jullie cbd druppels. Sorry voor de lage score maar het deed echt niets

• Welk product heb je gebruikt? cbd
  • Hoeveel druppels heb je gebruikt? eerst 2 a d 3 later meer
  • Hoe heeft het je geholpen? niet

Uitstekende kwaliteit, snelle en vriendelijke service

De CBD-oliën en andere producten van Happy CBD zijn van uitstekende kwaliteit. Ik heb er persoonlijk veel baat bij. Fijn is ook dat er verschillende types en sterktes zijn, waardoor je de olie kan kiezen die voor jou geschikt is voor een optimaal effect. Ook de service is goed: snelle levering en bij vragen, krijg je altijd adequaat en snel antwoord.

• Welk product heb je gebruikt? CBD olie
  • Hoeveel druppels heb je gebruikt? 4
  • Hoe heeft het je geholpen? uitstekend

Happy CBD 4% krijgt mijn hond nu een paar maanden. Ik merk dat zij een stuk rustiger is naar andere honden, ook in andere omgeving en bij de dierenarts.

• Welk product heb je gebruikt? Happy CBD
  • Hoeveel druppels heb je gebruikt? 2 x 10 voor mijn hond
  • Hoe heeft het je geholpen? Tevreden

Geweldig!

Mn eerste potje cbd olie bijna leeg en wat een top spul is dit! Ik ervaar zoveel meer rust en finnere nachtrust hierdoor! Zeker een aanrader en zeker weten bestel meer!

• Welk product heb je gebruikt? CBD olie 6%
  • Hoeveel druppels heb je gebruikt? 2/4
  • Hoe heeft het je geholpen? Diepere slaap, meer ontspanning

Het werkt

snelle levering en een product wat voor mij goed werkt

• Welk product heb je gebruikt? HHC
  • Hoeveel druppels heb je gebruikt? 3
  • Hoe heeft het je geholpen? slaap goed

Prima product en snelle levering

Prima product en snelle levering

• Welk product heb je gebruikt? CDB voor honden
  • Hoeveel druppels heb je gebruikt? 1x per dag 6 druppels
  • Hoe heeft het je geholpen? Prima, is er rustiger door geworden

Zeer tevreden!

Duppeltjes voor mijn hond met artrose gekocht en werken perfect! We hebben terug een vrolijker hondje en zelfs de extra pijnstilling hoeft niet meer! Service is ook geweldig zeer vriendelijk en snel!

• Hoe heeft het je geholpen? N.v.t.

Prima product dat zichtbaar helpt!

Zowel mijn vrouw als onze hond hebben er baat bij! Producten worden geleverd met duidelijk handleiding!

• Hoe heeft het je geholpen? Tegen pijn

snelle levering

Top producten hier ben er goed mee geholpen

Zeer tevreden.

Snelle correcte levering. Goed inzicht wanneer de levering plaatsvindt.

• Welk product heb je gebruikt? HHC
  • Hoeveel druppels heb je gebruikt? 3/4 pd
  • Hoe heeft het je geholpen? Werkt prima. Minder pijn en slaapt er goed op.

Happy CBD doet wat ze beloven

Snelle levering fijne site en een goed product wat mij helpt

• Welk product heb je gebruikt? Body balance
  • Hoeveel druppels heb je gebruikt? Nu vier flesjes gebruikt
  • Hoe heeft het je geholpen? Goed slaap beter en heb minder last van mijn longen

Mijn hond voelt zich beter bij dan met de medicatie van de dierenarts.

• Hoe heeft het je geholpen? N.v.t.

Met die rust in mijn bovenkamer kan ik beter in het nu staan; YES!

Door het gebruik van Marvelous Mind 12% is de onrust in mijn hoofd afgenomen. Gedachten blijven rustiger en meer opvolgorde.

• Welk product heb je gebruikt? Marvelous Mind 12%
  • Hoeveel druppels heb je gebruikt? 2x 4 druppels daags
  • Hoe heeft het je geholpen? Goed

Prima!!

Mijn ervaring is prima, de producten zijn fijn en ook de service is geweldig. Ik had vorige week geen complete zending en dit was binnen 1 dag opgelost

• Welk product heb je gebruikt? Hhc
  • Hoeveel druppels heb je gebruikt? 3/4 voor de nacht
  • Hoe heeft het je geholpen? Minder last van mijn neurologische klachten en ik slaap beter

vol verwachting

Tot op heden geen ervaring met cbd of hcc, en ik ben vol verwachting

• Welk product heb je gebruikt? HCC 5%
  • Hoeveel druppels heb je gebruikt? 4
  • Hoe heeft het je geholpen? N.v.t.

Werkt erg goed voor mijn hondje

Kalmer tijdens wandelingen ivm geurtjes van teefjes en tijdens vuurwerk momenten

• Welk product heb je gebruikt? Cbd dog 4%
  • Hoeveel druppels heb je gebruikt? Max 3 per dag
  • Hoe heeft het je geholpen? Zeker weten

CBN

Heeft positief effect op mijn slaap, maar ook geen groot wondermiddel.

• Welk product heb je gebruikt? CBN
  • Hoeveel druppels heb je gebruikt? 3 keer 3 per dag
  • Hoe heeft het je geholpen? redelijk

Jupiter 71

2684LV Poeldijk

Over Happy CBD

Onze naam zegt het al: bij Happy CBD staan ‘Happy’ en vooral ‘Happy customers’ centraal. We geloven in de kracht van een goed product en zeker ook in uitblinkende service. We begeleiden je dan ook graag in iedere fase van je ‘CBD-ontdekkingsreis’. Naast een topproduct, ontvang je van ons persoonlijke tips en tricks om het optimale uit je leven met CBD-olie te halen. Dankzij ons handige logboek vind jij nóg sneller je juiste dosering. Happy zijn met een product dat bij je past, daar gaat het om. We werken uitsluitend met hoogwaardige full spectrum CBD-olie. Deze olie bevat een volledig profiel van alle cannabinoïden. Onze CBD-olie wordt verrijkt met extra terpenen. Terpenen zijn organische, aromatische stofjes die van nature in duizenden plantensoorten voorkomen. De onderlinge werking ervan versterkt elkaar, waardoor je optimaal van de werkzame stoffen in de CBD druppels profiteert. Ook na je bestelling staan we te popelen om je te ondersteunen op een manier die voor jou goed voelt. We denken met je mee en geven je proactieve tips om het maximale uit je CBD-olie te halen. Wij leveren altijd snel en checken zorgvuldig al onze batches. Met je bestelling bij Happy CBD maak je trouwens niet alleen jezelf happy. Voor elke bestelling die we binnenkrijgen, steunen wij een goed doel. Echt geluk is geluk dat je kunt delen! Life is good, be happy!