Laden reviews...
172 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de recensies blijkt een sterke focus op snelheid, heldere uitleg en vriendelijke begeleiding. Klanten waarderen de betrouwbaarheid, de inzet van de professionals en de korte doorlooptijden van taxaties en rapporten. De ervaringen geven aan dat het traject goed gepland en transparant is, met duidelijke communicatie gedurende het hele proces.
Snel,korte lijntjes en snel alles online uitgewerkt
Toine Luijten
3 June 2026
Ricardo
Dongen
Heldere, transparante en persoonlijke communicatie. Snel schakelen door de taxateur, wat ons zeer goed uitkwam. Ik zal A en T Vastgoed zeker aanbevelen.
2 June 2026
Theo
Zaltbommel
Positieve persoonlijke benadering.
1 June 2026
Annelies van Rosmalen
Gorinchem
Via mijn hypotheekadviseur terecht gekomen bij A&T. Gelijk een hele prettige ervaring, het portaal werkt goed en de snelheid van de taxatie (wat voor mij belangrijk was i.v.m. het koopproces van mijn woning) zijn zeer prettig om te ervaren.
1 June 2026
Florian Ross
Sint-Oedenrode
Direct gebeld, met duidelijke vragen over wat wel/niet nodig was. Er wordt actief meegedacht en iedereen die ik heb gesproken ontzettend vriendelijk en betrokken.
31 May 2026
Romy
Den Bosch
De taxateur heeft mij fantastisch geholpen. Hij kon enorm snel schakelen, wat erg fijn was in mijn proces. Er werd vooraf heel duidelijk uitgelegd wat er precies moest gebeuren en wat ik kon verwachten. Ook de algehele communicatie was helder en transparant. Ik ben zeer tevreden en kan deze taxateur zeker aanbevelen!
29 May 2026
LU
's Hertogenbosch
Snelle en duidelijke communicatie, vlot een afspraak kunnen maken en alle afspraken zijn perfect nagekomen. Heel fijn om zo samen te werken!
Robin van Pelt
27 May 2026
Kim
Breda
Alles liep volgens afspraak, alles snel geregeld en vriendelijk. dat waardeer ik enorm, die sociale persoonlijke aanpak.
Maurice Korenhof
26 May 2026
Josephina
Wernhout
Mooi op de afgesproken tijdstip, vriendelijk en snel
25 May 2026
Harald
Oss
Zeer tevreden over B. Bongers als taxateur. Vanaf het eerste contactmoment erg behulpzaam en snel met vakkundige service. Onze woning is vlot en vakkundig getaxeerd. Mede dankzij het snelle handelen met het NWWI is mijn complete dossier nu op tijd bij de bank voor de verkoop. Hartelijk dank voor de geweldige service, zeer aanbevolen!
S. Ren
Oss
Sander was vriendelijke, efficient, duidelijk in zijn uitleg en behulpzaam.
Sander van Moorsel
Gersom
Eindhoven
Vanuit de hypotheek adviseur kreeg ik A&T aanbevolen. Belde op vrijdag middag en binnen anderhalve week had ik het taxatie rapport al. Ik heb een ervaring dat ze kundig en snel te werk gaan.
Thijs
Tilburg
Het was makkelijk geregeld en we werden heel vriendelijk geholpen.
Sander van Moorsel
20 May 2026
Scott
Best
De afspraak werd snel gemaakt en nageleefd naar alle tevredenheid.
N.v.t.
15 May 2026
David
Rijen
Joost is een zeer nauwkeurige taxateur en vriendelijk in de omgang. Je wordt op de hoogte gehouden (als je er zelf niet bij kan zijn) en achteraf gebeld om de taxatie nog te bespreken. Daarnaast ook snelle levering van het rapport, meer dan tevreden. Zeker een aanrader!
12 May 2026
Mark Haaksema
's-Hertogenbosch
Op een ontspannen wijze zijn we samen met de taxateur door onze tuin en huis gelopen en hebben veel kunnen aan hem kunnen vertellen over onze ervaringen en het woongenot waar we dus nu nog wonen 1
7 May 2026
ankie
leerdam
Taxateur met open houding die in korte tijd verrassend veel details over de woning opneemt en beoordeelt. Zeer volledig rapport, binnen 3 dagen geleverd. Overall: prima taxatie.
7 May 2026
Joost Van rooy
Boxtel
Ik heb een super goede ervaring gehad met A&T vastgoed. Ik moest op korte termijn een taxatie rapport hebben, waarbij Rick (en de rest van de organisatie) mij goed heeft geholpen. A&T Vastgoed schakelt super snel, communiceert professioneel, en denkt echt met je mee in het hele proces. Daarnaast waren de afspraken duidelijk en werd alles netjes nagekomen. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte taxateur
5 May 2026
Luuk
Waalwijk
Klantvriendelijk en meedenkend! En supersnel. Zeker een aanrader.
Robin van Pelt
1 May 2026
Martijn
Breda
Fijn, snel en duidelijk contact voor de taxatie. Naast vakbekwaamheid een leuk mens om even in huis te hebben.
30 April 2026
Rick
Vught
Via via ben ik bij A & T terecht gekomen. Rik Luijten kwam keurig volgens afspraak mijn huis taxeren. Omdat Rik nog jong is, vroeg ik naar zijn ervaring. Enthousiast vertelde hij dat hij alles van zijn vader heeft geleerd en dat hij nu zelf 3 maanden alleen op pad is. Hij wist precies de dingen te vragen die ik verwacht had, dus het bezoek ging heel vlot. Rik is nog een keer terug geweest om zijn digitale foto's kwijt waren geraakt. Geen probleem voor mij. Keurig daarna volgens verwachting het taxatierapport ontvangen.
28 April 2026
Michiel
Kaatsheuvel
Onlangs heeft AT Vastgoed de taxatie van mijn woning verzorgd en ik ben hier erg tevreden over. Het hele proces verliep supersnel en zonder gedoe. Rik heeft uitstekend geschakeld met de adviseur en had alles snel en op de juiste manier opgepakt. De communicatie was helder, de samenwerking vlot, en het resultaat werd tijdig opgeleverd. Ik zou AT Vastgoed zeker aanbevelen!
24 April 2026
Benjamin
Tilburg
Het taxatierapport is zeer snel afgeleverd op een adequate wijze. Al met al dus zeer tevreden over de service!
24 April 2026
Teun
Rosmalen
Bram is een vriendelijke ervaren taxateur! Duidelijke communicatie en snel geleverd. Fijne samenwerking. Dank daarvoor, succes!
23 April 2026
Sissy
Vlijmen
Victor betrekt de nieuwe bewoners in de bouwkundige controle van het huis . Dit doet hij op een uiterst vriendelijke manier
Viktor Smits
21 April 2026