Snel, vakkundig, netjes

Op maandag gebeld, binnen 1 uur offerte en concrete afspraak voor reparatie op vrijdag. Reparateurs hebben kennis van zaken en werken zeer netjes.

Goed snel en degelijk

Prima ervaring. Snel offerte en afspraak. Vakkundige lui. Loopt weer als een trein.

Zeer kundige vakmensen

Snelle reactie op mijn vragen. Offerte zelfde dag in huis. Werk kundig en netjes uitgevoerd.

Heel hord

Snelle reactie en offerte . Werk ook heel goed gedaan

Heel goed Persies op tijd En zeer goed gewerkt

Het bedrijf kon niet alles repareren maar heeft mij verlost van de tocht door de deur waar ik blij mee ben. Verder kreeg ik op al mijn vragen antwoord,en is de afspraak nagekomen.

Prima werk afgeleverd!

Perfecte reparatie, ik ben zeer tevreden!

Vriendelijke en goede service!

Goede en snelle service. Onze schuifpui werkt weer optimaal!

Snel ter plekke en goede kwaliteit afgeleverd!

Prettig, aardige monteurs, alles ging prima en volgens afspraak

heel goed

De opdracht werd naar behoren uitgevoerd

Alles top opgelost

Alles netjes opgelost en volgens afspraak. Nette service.

Prima werk geleverd.

De werkzaam heden zijn door 2 werknemers van 123 Schuifpuien.nl vakkundig gedaan. Er werd uitleg gegeven hoe het werk aangepakt zou worden. Vervolgens is de reparatie van de pui soepel verlopen. De pui schuift nu weer zoals het hoort.

Snel antwoord via mail, snel een afspraak kunnen maken. Gedaan wat er was beloofd. Netjes en snel.

Zeer deskundig en op zoek naar de beste oplossing.

Na goed bekijken van het probleem en goede uitleg is het gelukt, zonder verwachtte schade tot de beste oplossing te komen. Heel vakkundig en dienstverlenend.

Onze 30 jaar oude schuifpui loopt weer als een zonnetje!

Snel een offerte en vakkundig schuifpui gemaakt

Goede service tegen redelijke prijs

Super tevreden!

Meteen dezelfde dag langs gekomen en mijn pui gemaakt, waar ik al bang was dat er een hele nieuwe in moest. Heel blij mee!

Mijn schuifpui gaat weer als een tierelier

2 mannen kwamen voor mijn schuifpui,heel vriendelijk en werken heel netjes Nieuwe lagers en strip en rubbers,top gedaan Een AANRADER

Vakmensen!!!

Schuifpui sloot slecht en kwam met een klap naar beneden. Monteurs hebben het loopwerk, sluitmechanisme en de rails vervangen. Tevens een nieuwe hefboom met kerntrekbeveiliging om de pui te openen en te sluiten Incl een nieuwe cilinder geplaatst. Schuifpui gaat weer soepel en geruisloos open en dicht. Super blij mee! Zeker een aanrader!!!

De schuifpui liep niet meer goed en de monteurs hebben dit op een zeer bekwame en prettige manier van doen opgelost door nieuwe wieltjes onder het schuif gedeelte te monteren en nu alles weer keurig achter te laten. Het is weer een genot om de schuifpui te gebruiken.

Mijn zeer oude schuifdeur loopt weer als een zonnetje!

Alles is naar wens verlopen.

Vakkundige werkers

Volgens de reparateurs was ik te laat met het laten repareren, maar ze hebben het vakkundig opgelost en de schuifpui loopt weer als een trein.

Schuifpui weer als nieuw

Onze schuifpui was er slecht aan toe maar is vakkundig gerenoveerd door de monteurs van 123schuifpuien. Erg tevreden en blij dat de pui nu weer werkt als een nieuwe.

Vaklui!

Zeer goede service. Onderstel wielen vervangen, schuifpui afgesteld en loopt weer als een zonnetje. Aanrader! En nog gezellig ook :)

Echte vakmanschap

Hele vriendelijke mensen, snel en vakkundig!