Verfrissende service. Meedenkende medewerkers, snelheid van service is hoog doch mensgericht. Men neemt de tijd voor jou als persoon en denkt mee en luistert goed naar de wensen. Perfect!
A very good attention, they were always attentive to my comfort, in addition they made the necessary measurements for my glasses. Very good predisposition considering that I don't speak Dutch and English is not my mother tongue.
Was gewend naar modieuse wimkels te gaan, waardoor prijs erg hoog werd. Gaandeweg veranderde vaak gaande keuze, aankoop en afhaalproces. Niet hier: van begin tot eind heel prettige begeleiding
Medewerkers nemen de tijd voor een goed advies.
Deskundig en eerlijk advies.
Ik heb een werkbril (leesbril) en een multifocale bril aangeschaft. De oogmeting was enorm uitgebreid. Nog nooit elders zo meegemaakt. HEt voelde meteen goed. De keuze van monturen was degelijk. Ik houd van apart en groot. Het assortiment mag wel wat meer uitgebreid, maar ik heb uiteindelijk 2 prachtige monturen uitgekozen. Ben er heel blij mee. De glazen kijken ook super rustig. Echte kwaliteitsglazen.
Een buitengewoon kundige optometrist, blij met zowel mijn nieuwe contactlenzen als mijn nieuwe bril. Ook een doorverwijzing naar de oogarts, snel en goed geregeld.
Zeer klantvriendelijke en ervaren medewerkers. Deskundig advies en prettige winkel.
Mijn ervaring met deze winkel was onprettig. Het indoen van de lenzen verliep niet lekker en de medewerkster had al weer andere afspraak. Ook gaf ze duidelijk te kennen dat ze niet begreep waarom het mij niet lukte. Zeer klant onvriendelijk.
Met veel vakkennis en geduld door (ik dacht Manuela) geholpen. Precies waar het precies moest zijn. En niet tevreden als het niet helemaal duidelijk was.
De fundus foto is snel en vakkundig gemaakt en doorgestuurd naar de huisarts
Hele vriendelijke medewerkers die echt de tijd voor je nemen en waar ik een prettig persoonlijk contact mee ervaarde. De sfeer is gewoon heel goed en ik ben geweldig geholpen met het zoeken naar een nieuw montuur. Ook voor de oogmeting werd echt goed de tijd genomen. Alles even zorgvuldig. Kortweg TOP!!
Maryama heeft mij zeer goed geadviseerd bij de keuze van mijn Lindberg bril en de glazen. De oogmeting was ook zeer professioneel uitgevoerd.
Nog bedankt voor het badje voor mijn zonnebril ziet er weer harstikke goed uit
klantvriendelijke en professionele behandeling
Mijn ogen worden deskundig gemeten en ook gecontroleerd. De collectie brillen is prachtig en ook voor mijn lenzen kom ik hier graag.
Mijn vrouw en ik zijn bij deze vaste klant geworden. En zijn 3 brillen op sterkte “ rijker” geworden Van de medewerkers is de kalmte en hun manier van doen zo dat je je op je gemak gaat voelen. De persoonlijke benadering is uitstekend.
Mervrouw Fernandez ken ik van Pearl. Ik heb haar getraceerd en zodoende kwam ik bij Eyecare in de Rijnstraat in Amsterdam terecht. Maar ook de andere medewerkers zijn klantvriendelijk en service gericht.
Ze nemen de tijd voor je wat ik heel belangrijk vind
Je wordt goed geholpen en het personeel streeft perfectie na dat straalt ook de inrichting van de winkel uit. Want goed zien is een belangrijke zaak, dit is voor iedereen zo. Mijn ervaring met deze winkel is meer dan goed.
Hier weten ze wat service betekent. Het is ze nooit teveel moeite om mijn bril wat strakker te zetten en ze geven uitmuntend advies. Ik heb zowel lenzen als bril van ze en ben over beide zeer tevreden. Er is ook veel kennis in huis. Ik ga nooit meer naar een ander.
Kundig advies, mooie keuze uit collectie en zeer goede service.
-Direct correcte expertise en voorstel. -Wensen klant worden beluisteren. -Snel en conform klantverwachtingen aflevering. We raden deze winlel aan.
Goed advies Juiste keuze Goede service om goed te stellen.
Mooi verbouwde winkel met een goede service en veel kennis. Een echter aanrader!
Wij zijn zeer benieuwd naar jouw ervaringen met onze winkel. Met de resultaten kunnen wij de kwaliteit van onze producten en dienstverlening blijven verbeteren. Jouw mening is voor ons dan ook zeer waardevol!