Wij zijn heel erg goed geholpen. Hele goeie service.
Altijd zeer vriendelijk hulp en veel aandacht, top service!
Eran is een man met een oog voor wat de klant wil en nodig heeft. Eerlijk en oprecht. Waren er maar meer van dit soort ondernemers.
Goed geholpen door medewerkers
Altijd goed advies en vriendelijk en de koffie staat klaar!
Ik ben goed ontvangen en geholpen ben tevreden.
De lenzen zijn goed. Zou wel eens soort kaart willen omdat ik al heel lang gebruik ervan maak. Korting op een van de kleren dat ik koop
De mensen van EyeCare A'dam Sloten zijn erg vriendelijk en deskundig ook heel fijn voor kinderen! Echt superservice.
De mensen denken met je mee en geven goed advies.
Zeer deskundig en vriendelijk geholpen.
Staan altijd voor je klaar
Fijne medewerking. Zijn geïnteresseerd en denken graag mee. Geven eerlijk hun mening en laten je vrij in je keus. Vriendelijk en gemeend. Fijne winkel, wil niets anders!
We komen er al jaren, vanaf opening. Hele fijne zaak. Altijd goed geholpen. Weten wat ze doen.
Een feestje om op deze manier een bril te kopen!!
Ik kom al jaren - naar volle tevredenheid - bij eyecare Sloten. Altijd prima service, goede adviezen, etc
Ik kom er al jaren voor mijn lenzen, bril en zonnebril (ook op sterkte). Zowel ik als mijn familie leden worden zeer kundig, snel maar ook zeer correct geholpen. Service met een grote S. Uniek, zeker in Amsterdam!
Prima vriendelijk en vakkundig
Persoonlijk gerichte service, ze weten wie je bent en wat je wensen zijn. Ik kom er al jaren.
deskundige hulp, goede service
deskundig en vriendelijk personeel en fraaie collectie
het personeel denkt met je mee, en komt met oplossingen. bijzonder vind ik, het refill- apparaat voor de brilschoonmaakvloeistof. Zo een goede en zero waste aanpak!
Geweldig en vriendelijk ontvangen en zeer deskundig geholpen.
Vriendelijke en deskundige heren die meedenken en met goede voorstellen komen. Geven je ruim materiaal mee (daglenzen in mijn geval) om eens rustig te kijken of het wat voor mij zou zijn. Winkel ziet er netjes uit en communicatie verloopt makkelijk via elk gewenste vorm (e-mail, sms, telefonisch en face to face). Ik ben erg blij met deze opticien.
Heel vriendelijk en deskundig geholpen.
Zeer klantgericht, meedenkend, eerlijk en professioneel
Wij zijn zeer benieuwd naar jouw ervaringen met onze winkel. Met de resultaten kunnen wij de kwaliteit van onze producten en dienstverlening blijven verbeteren. Jouw mening is voor ons dan ook zeer waardevol!