Had nog geen ervaring met aankoop eerste brillen zowel gewone als zonnebril ,veel dingen wist ik niet ,en oordeelde snel,maar werd op mijn gemak gesteld en verteld hoe het zit ,gewen proces etc . Kortom zeer proffesioneel geholpen
Behulpzaam en professionele uitstraling. De prijzen in de winkel liggen, zeker voor een student als ik, betrekkelijk hoog wanneer vergeleken met de concurrentie. Ik hoop dit in de toekomst wel terug te zien in de service, mocht er onverhoopt iets met de bril aan de hand zijn. Bonuspuntje: goede koffie
Onze dochter van 5 jaar heeft een bril uitgezocht, ze vond het super spannend maar dat was snel over door de vrolijke en professionele opticien! Ook na een klein ongelukje met de bril werden we keurig geholpen!!
Vandaag voor het eerst naar deze winkel geweest na slechte ervaring in Den Helder. Wat een verademing, ik kreeg echt het idee/ gevoel dat men klantgericht aant werkdaar is. Nog los van de koffie ect, besteedt men prima aandacht aan “de ogen”.
Tijd, aandacht en vakkundigheid voor oogmeting en het uitzoeken van een bril: niet te overtreffen!
Goede service, altijd vriendelijk, word goed geholpen. Complete bril best prijzig
Mijn hele familie gaat naar Eyecare Schagen. Vriendelijk en kundig personeel. Ruime keuze uit monturen. Goed en eerlijk advies. Goede service.
Afgelopen Kerstvakantie voor het eerst kennisgemaakt met de brillenzaak: EyeCare. Bij binnenkomst voel je je gelijk welkom. Je wordt met alle aandacht geholpen tot de bril die het best bij jou past. Ze hebben veel ervaring en kennis van de brillen zelf, maar ook van hoe ze voegen op je neus of staan in je gezicht. Met al en al een hele fijne winkel om je bril uit te zoeken.
De zorg, aan mij, en eerder ook aan mijn echtgenote, heeft mij doen beseffen dat persoonlijke benadering en gedegen vakkennis het toch altijd zal winnen.
Wij werden erg vriendelijk te woord gestaan en het briladvies was heel goed afgestemd op voorkeur en wat er past qua model en kleur.
Vriendelijke en deskundige hulp in een zeer prettige winkel
Ik kwam voor een oogonderzoek voor doorverwijzen naar de oogarts, ben goed geholpen, alles duidelijk uitgelegd.
Zorgvuldige oogmeting en oog controle. Je wordt hartelijk ontvangen en goed voorgelicht. Daardoor kan je een goede keuze maken. Ook de service aan de bril is prima in orde !
prima ervaring bij het kopen van een bril, alle tijd en vriendelijke service. ik koop al 10 jaar brillen, altijd goed. Mijn man al 15 JAAR
Klantvriendelijk en mensen en super vriendelijk.
Ik ben al vele jaren klant, altijd prima geholpen. Wel jammer dat mevr. Keppel weg is, vond ik altijd een heel aardige vrouw en heel vakkundig.
Deskundig en zorgvuldig
Mijn nieuwe brillenglazen maken mijn zicht zoveel beter, ik ben weer helemaal blij
Er wordt ruim de tijd genomen om tot een goed resultaat te komen. Niets is ze te veel en het is uiteindelijk toch gelukt om tot een goede brilkeuze te komen. Bovendien heerst er een fijne sfeer.
Oogmeting: deskundig, duidelijk en ook voor een leek te begrijpen! Aanschaf bril: klant kan rustig kiezen en desgewenst advies krijgen. Glazen: de beste glazen voor klant, waarbij heel nauwkeurig de puntjes op de (i) worden gezet. Na aanschaf: klant altijd welkom voor probleempjes later en meestal gratis, als uitvloeisel van de Eycare-service!
Probleem heel serieus genomen.
Deze keer ben ik geholpen door Eva. Goed en professioneel advies. Zeer tevreden dus
Er wordt tijd goed geluisterd en meegedacht in oplossingen. Mijn kijkprobleem krijgt alle aandacht.
Professionele controle in een perfecte sfeer met een enorme keuze aan monturen
Ik kon direct komen toen mijn bril stuk was en er werd goed meegedacht met een oplossing.
Wij zijn zeer benieuwd naar jouw ervaringen met onze winkel. Met de resultaten kunnen wij de kwaliteit van onze producten en dienstverlening blijven verbeteren. Jouw mening is voor ons dan ook zeer waardevol!