top
Prima geholpen zowel met keuze in montuur als de meting en strekte advies. Wel iedere keer een ander die mij hielp.
goede,duidelijke informatie over het product,minder blij met het resultaat.d.i.m het gewicht van de glazen,nu drukken de neusvleugels diep in de huid,ook met zachte neusvleugels.
Niks op aan te merken. Vriendelijk. Bekwaam personeel.
Dit is de winkel voor de aanschaf van je bril!
Bij EyeCare reserveren ze alle tijd voor je om tot de juiste keuze te komen voor een perfecte bril!
Komen er al jaren, altijd goed en plezierig behandeld.
uitstekend.
We komen er al meer dan 20 jaar. De benadering is persoonlijk, vriendelijk én professioneel.
Mijn ervaring met contactlenzen ( controle ) is prima, er wordt echt tijd genomen voor de klant.
Er wordt alle tijd genomen om je goed van dienst te zijn. Je kunt hier vrijwel altijd binnenlopen. Vriendelijk personeel.
Goed als altijd
Ik ben professioneel maar ook eerlijk geholpen
Toen het testresultaat niet conform de verwachting was herhaalde hij het onderzoek enkele dagen later en kreeg een juist uitkomst
Meer dan 12 jaar positieve ervaring met Brilservice / EyeCare Gorinchem. Per twee jaar: - 2 multifocale bril - 2 multifocale zonnebril - computer bril
Heel fijn geholpen met een deskundige oogmeting en de aankoop van mijn mooie bril
In alle opzichten uitstekend geholpen. Personeel is professioneel en klantvriendelijk. Reeds vele jaren klant.
Mijn vrouw en ik zijn al tientallen jaren naar volle tevredenheid klant.
Hele fijne ervaring . Zeer geduldig , professioneel en vriendelijk personeel . Service is ook geweldig.
Heb daar me lenzen gekocht. Eerste waren niet goed maar na,paar aanpassingen wel. Goede service
Goede service en kwaliteit.
Altijd op een leuke en vriendelijke manier geholpen. Deze keer voor mijn nieuwe bril en lenzen door Yvette. Hele leuke meid die meedenkt.
Je wordt er prettig geholpen, men heeft geduld en krijgt ook goed advies wat bij jou als klant het beste past.
de medewerkers weten waar ze over praten. ze geven een goed advies en helpen bij eventuele uitdagingen en problemen
Na een afspraak volgens de voorschriften deskundig alle testen afgenomen en daarna een nieuw montuur gekozen met een prima advies
Wij zijn zeer benieuwd naar jouw ervaringen met onze winkel. Met de resultaten kunnen wij de kwaliteit van onze producten en dienstverlening blijven verbeteren. Jouw mening is voor ons dan ook zeer waardevol!