Filters

10

Top afhandeling, snel en gemakkelijk

Schade gehad aan de badkamerdeur. Melden ging gemakkelijk. Er werd een partij voorgedragen die alles bij ons heeft gemaakt. Ik heb niet eens iets hoeven voorschieten. Top gedaan!

  • Aanbevelen? Ja
9

Prima dienstverlening. Snel en adequaat

Ongeluk zit in een klein hoekje. Schade aangemeld en snel afgewikkeld. Iedereen tevreden! Complimenten Van der Fluit

  • Aanbevelen? Ja
6

Gemiddeld

Ik vond dat ik er zelf teveel achteraan moest gaan, voordat het eindelijk geaccepteerd werd, en dat had ik nooit bij Nefkens meegemaakt. Die waren veel persoonlijker en regelde het vanuit hun kant sneller. Nu vindt ik het allemaal wat onpersoonlijker

  • Aanbevelen? Nee
6

Niet afgehandeld

Niet afgehandeld sorry

  • Aanbevelen? Ja
8

Schade juist en snel afgehandeld.

Zo als het te verwachten was.

  • Aanbevelen? Ja
9

Super snel en correct afgehandeld.

Goed en duidelijk contact en snelle afhandeling.

  • Aanbevelen? Ja
9

goed

De schade aan mijn auto was binnen zeer korte tijd gerepareerd en afgehandeld. Ben zeer tevreden over de afhandeling.

  • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Alles keurig overgeschreven van andere collega’s. Correcte informatie met ‘een’ contactpersoon d.w.z. een zeer goede persoonlijke benadering.

  • Aanbevelen? Ja
6

Diefstal in een woonzorgcentrum blijkt alleen gedenkt bij braak

Achteraf had de verzekeraar me hier mogelijk bij aanvang kunnen attenderen, want bij alle zorgwonen lopen er diverse mensen in en uit en is het zoek raken slecht te traceren en zeker niet eenvoudig aan diefstal met braak te verbinden. Verzekering dus maar opgezegd. Het verzorgingstehuis had eenzelfde verzekering in haar pakket bleek achteraf. Dat had ik zelf kunnen checken indertijd.

  • Aanbevelen? Ja

Over Van der Fluit

Hét juiste advies over verzekeringen, hypotheken en pensioen krijgt u bij Van der Fluit Assurantiën. Al meer dan 50 jaar een begrip in ’s-Hertogenbosch en omstreken. Onze specialisten kunnen u begeleiden met het maken van de juiste keuzes voor een schadeverzekering, hypotheek, bedrijfspensioen of werknemers- of bedrijfsverzekeringen. Via persoonlijk contact helpen wij u met uw vraag of probleem, bedenken samen de beste oplossing en regelen dit vervolgens tot in de puntjes. Op deze manier bieden wij maatwerk en zijn een toegevoegde waarde voor zowel ondernemers als particuliere klanten.

Over CVBi

Het Centraal Verzekerings Bedrijf is een samenwerkingsverband van onafhankelijke verzekeringsadviseurs. Samen zorgen zij voor een landelijke dekking in verzekeringsadviseurs. Via deze verzekeringsadviseurs ontvangt u meer informatie over de verschillen tussen bepaalde verzekeringsproducten in de markt. Samen bepaalt u de voor u juiste en verstandige keuze. Daarnaast adviseren zij in het up-to-date houden van uw polissen en staan zij u bij in geval van schade. Het Centraal Verzekerings Bedrijf is een handelsnaam van Stichting Centraal Verzekerings Bedrijf Intermediair.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd