Mooi site die net niet helemaal goed werkt
De site ziet er netjes uit. Afleggen van het examen ging prima en kreeg snel reactie (zelfs om 11 uur in de avond nog!) op mijn vragen. Klantenservice is uitmunten te noemen.
Als ik op de site kom (chrome, edge & brave) kan ik niet zomaar inloggen. De site blijft hangen. Enige manier waarop de site werkend is, is wanneer ik een private browsing tabblad open. Mijn vermoeden is dat één van de plugins niet lekker gaat op deze site. Geen idee welke, zelfs als ze allemaal uit staan lukt het niet om in te loggen.
Bij het proefexamen kon ik mijn antwoorden niet in zien. Navraag en binnen 10 minuten kon dit wel (vinkje stond fout).
Let op! De prijzen die op de site staan zijn excl. btw. Waarschijnlijk zijn het vooral bedrijven die hier aankopen doen, maar het is toch rouw op je dak als je bij het afrekenen ineens hoger uit komt dan je dacht.
Voor je het echte examen start krijg je nog een pdf met alle kennis. Mooi document die ik zeker gebruik voor de toekomst.
Na het examen heb je direct een resultaat en kan je de antwoorden door kijken. Wat bij mij wel het geval was, is dat ik niet zag welke fouten ik had gemaakt. Dit bleek te komen doordat ik bij een meerkeuze vraag 2 van de 3 goede antwoorden had gekozen. Het ontbrekende antwoord kreeg ik niet te zien. Navraag gedaan en jawel, binnen 1 uur antwoord (om 11 uur in de avond) met wat ik fout had gedaan.
Nu wachten op mijn certificaat. En zorgen dat ik het toe ga passen in mijn professionele leven.