Goed georganiseerd bedrijf met de focus op het leveren van een onvergetelijke ervaring.

Ik heb Paracentrum Texel ervaren als een goed georganiseerd bedrijf dat de focus heeft op het leveren van een onvergetelijke ervaring. Er werken kundige professionals die goed met mensen om kunnen gaan. Ik had een tandemsprong geboekt met foto's/video's van de sprong erbij en deze waren van topkwaliteit en snel geleverd. Zeker aan te bevelen dus!

Overweldigend

Een vogel die een duikvlucht neemt. Daarna volledige rust. Zwart witter kan het haast niet. Luchtballon helikopter enz. Volgens mij evenaart dit de vogel. Ben blij dit gedaan te hebben. Zag er vorig jaar wel heel anders voor mij uit maar ook door Corona. Dank jullie wel. Blij met de film die gemaakt is. Trots op mij daardoor.

Geweldig voor herhaling vatbaar

We werden goed geholpen bij de service balie daarna een geweldige team die voor ons klaar stonden waardoor de ervaring nog inukker werd

fantastisch

veilig, goed op de hoogte gehouden, vriendelijk,

Het was geweldig….

Zeer goed ontvangst en zeer professioneel personeel

Sfeer is daar ook en je werd op je gemak gesteld

FANTASTISCH

6 september '21 mijn 1e sprong gemaakt. Wat een ervaring. Samen met de jongens van paracentrum texel gesprongen. Een zeer lieve/goede begeleiding. Er was maar 1 opdracht... Genieten. Dat heb ik gedaan. Bedankt allemaal voor deze waanzinnige ervaring.

Geweldig!!

Hele toffe ervaring gehad bij Paracentrum Texel. Na het aanmelden heerlijk van het weer genoten en gekeken naar de andere springers en de rondvluchten. Daarna instructies gehad om vervolgens een fantastische tandemsprong te maken, waarbij ik ook zelf mocht sturen! Voor mij zeker voor herhaling vatbaar!

It was a great experience.

It was great, exciting and I'm just happy to be able to have done it.

• Would you recommend us? Yes

Heel erg vet!

Duidelijke uitleg door de instructeur. Vriendelijk personeel. Bucket list dingetje wel!

Super gave ervaring

De hoogste hoogte gesprongen, was echt mega gaaf! Het uitzicht was prachtig en mensen zijn heel vriendelijk. De foto's had ik dezelfde avond al binnen en waren echt super mooi gemaakt. Ik ga zeker nog een keer springen!!!!

Geweldig!!

Voor de eerste keer gesprongen en zeker niet de laatste! De instructeurs zijn super vriendelijk, rustgevend en professioneel. De rest van het personeel, waaronder de cameraman, zorgden voor een topsfeer. De locatie was natuurlijk ook niet verkeerd, zeker een aanrader! Top ervaring!

Geweldige ervaring

Moet je meegemaakt hebben, wat een kick.

Onvergetelijk

Nice.

Een ervaring die iedereen op zijn bucket list zou moeten zetten!

Geweldig om gedaan te hebben. Lijkt ontzettend eng maar eigenlijk is het alleen maar super genieten. Deze hebben we toch maar weer in de pocket Een ervaring die iedereen op zijn bucket list zou moeten zetten!

Het was echt een hele mooie ervaring.

Ivm de bewolking in de ochtend/middag kon mijn sprong om 13.00 helaas niet doorgaan op dit tijdstip. Later trok de bewolking weg en werd ik netjes gebeld dat ik kon gaan springen. Vriendelijk personeel. Helpen goed, leggen alles goed uit. De sprong zelf was helemaal vet.

Geweldig!!

Super leuke mensen die er werken, en een geweldige dag gehad.. Bedankt

Super vette ervaring!

Ontzettend zenuwachtig vanaf het moment dat we gebeld werden om te gaan springen. De begeleiding is top! Ze kalmeren, instrueren en zeggen vooral te genieten. Vanaf het moment dat je het vliegtuig verlaat is het alleen nog maar genieten! Dit gaan we sowieso nog een keer doen!

het is moeilijk te beschrijven hoe geweldig de ervaring was.

een geweldige ervaring die ik nooit zal vergeten!

Niet te evenaren ervaring!

Wat een fenomenale ervaring! De enthousiaste ontvangst, de zorgvuldige begeleiding, het vliegtuigje en dan ... de sprong. De ondergaande zon, de zee onder je voeten. De stilte. Alles blijft achter in de lucht. Al je zorgen, al je gedachten. Een top ervaring, mede dankzij top mensen!

Top sprong, alleen jammer dat we 3 uur moesten wachten......

Vol spanning op mijn fietsje richting het centrum. Op tijd aangekomen, en op tijd aangemeld. Door de draaideur heen en wachten tot je opgeroepen wordt. Na een half uur wachten, sprak ik iemand die al een uur stond te wachten. Hij gaf aan pas om half 7 te mogen gaan springen, dus dat werd voor mij half 8! Oftewel aanmelden om 16.40 uur en opgeroepen worden om 19.30 uur. Dit moet je via via horen, niemand van de medewerkers zegt hoe de situatie ervoor staat. En als je het al vraagt, geen verontschuldiging en geen uitleg. Echt niet grappig! Aantal verbeterpunten zeker aanwezig. Geef aan hoe de toestand ervoor staat, dat geeft meer waardering. Gelukkig heeft de sprong iets goedgemaakt, maar de communicatie is vreselijk.

Wauw... wat een geweldige sprong, zo gaaf!! wat een geweldig team.

Maandag 30-08-2021 Samen met mijn bonus dochter Lois, die wij voor haar 18e verjaardag een tandemsprong cadeau hebben gegeven omdat deze geweldige puber al jaren roept dat ze in haar leven van alles wil doen als het maar stoer, super vet, gevaarlijk of spannend is!! Dochterlief was helemaal stil, verbijstert en aangeslagen toen wij haar het cadeau overhandigde, angst en stress was het enige wat nog zichtbaar was bij onze lieve puber, dat was toch wel zielig om te zien, toen heb ik ook een tandemsprong bijgeboekt voor de support. JAAA om 14.00 kregen we het verlossende belletje: HET GAAT DOOR!!! Bij de balie vriendelijk ontvangen, daarna zit je in een sneltrein en voor je het weet staat de cameraman je te interviewen en zit je in het vliegtuig en maakt Daniël (instructeur) je vast en zie je de eerste prachtige vergezichten van Texel, wij hadden het 'geluk' dat we ver boven de bewolking zaten waardoor we op het wolkendek keken. Aangekomen op 13000 foot (4000 meter). Lois mag eerst, nog even snel een boks en veel plezier toegewenst (kwam niet binnen) en 8 tellen later verdween ze in de deuropening. Nu was het mij beurt, de acrobatische cameraman hangt buiten aan de deur te bengelen (geweldig !!!), ondertussen schuift de instructeur je naar de opening, nog voor je een schietgebedje kan doen zijn we al uit het vliegtuig gesprongen en gaan we met 200km richting de wolken/aarde, wat een spectaculaire lange vrijeval, de cameraman vliegt,/valt met ons mee en maakt spectaculaire actie foto's, zelfs even de handen van de cameraman aangetikt, zo gaaf !!! De parachute gaat open en we gaan snel door de wolken heen, wat geweldig om dit te ervaren en als toetje mag ik ook nog even met de parachute sturen, de landing was zo zacht, echt super. Wij hebben onwijs genoten van deze tandemsprong, Lois wilde gelijk weer!! Ik wil jullie allemaal bedanken voor deze geweldige dag. Wat hebben jullie een geweldig, vrolijk en behulpzaam team medewerkers. Groetjes Norbert en Lois

Weergaloos

Mijn eerste tandem-sprong wat een prachtige ervaring. De begeleiding is professioneel. Vanaf de, online, inschrijving tot de landing liep alles gesmeerd en samen met de mooie locatie zorgt dit voor een onvergetelijk moment.

Fantastisch!

Iets wat je sowieso een keer moet mee maken! Iets wat ze nooit meer van je af kunnen pakken. En een geweldig gevoel zodra je uit het vliegtuig komt. Iets om nooit meer te kunnen vergeten!

Onwijs

Onwijs gaaf. Enigste minpunt was dat er een paar bij liepen of ze er weinig zin in hadden (personeel)

Postweg 128

1795JS De cocksdorp

+31 (0)222 311464

Over PARACENTRUM TEXEL

Of je nu wilt leren parachutespringen, een tandem parachutesprong wil maken of een al gebrevetteerde sportspringer bent, Paracentrum Texel heeft alles in huis om je sprong(en) tot een succes te maken. Het paracentrum is sinds 1969 de mooiste locatie van Nederland om een parachutesprong te maken. Bij ons werken full-time professionele instructeurs die leven ván en voor het springen.