adembenemend

Tandemsprong met op voorhand hele duidelijke instructies. Een ervaren parachutist instructrice die je goed op je gemak stelde. Een cameraman die wel van een geintje houdt en dan met z'n allen de lucht in. Wat een gave ervaring om van 13000ft uit een vliegtuig te stappen en na enkele minuten weer zachtjes te landen! iedereen zou dit een keer beleeft moeten hebben.

Het kan met één woord.......GEWELDIG!

Kan nog steeds niet anders zeggen dan GEWELDIG!

Zo blij dat ik dit gedaan heb!

Wat een fijne locatie! Super vriendelijke en ervaren medewerkers, die met veel enthousiasme, deze sowieso al onvergetelijke ervaring, nog leuker hebben gemaakt! Ook een hele enthousiaste en vrolijke cameraspringer (Pete?) die hele mooie scherpe beelden heeft gemaakt (als je twijfelt, zeker doen!) en wat was ik blij met de springer waar ik aan vast zat. Ik was best bang, maar door deze relaxte gast vond ik m'n rust en kreeg ik het vertrouwen. Ik werd zo blij in de lucht! Wat een adembenemend mooi uitzicht, de rust, de kick, alles! We komen volgend jaar weer terug, zowel voor het prachtige eiland als de sprong! (oja, die hoodies die ze daar verkopen, kan ik ook aanraden!)

Onvergetelijke ervaring dankzij professionele begeleiding!

Voor mijn eerste skydive ooit koos ik Texel uit als locatie! Geen foute beslissing want het zich is werkelijk adembenemend! De professionele begeleiding van Paracentrum Texel zorgde voor een zorgeloze sprong en het nodige vertrouwen. Ervaren instructeurs en een enthousiaste sfeer maakten het tot een onvergetelijke ervaring! Bedankt aan alle medewerkers. Keep up the good work!

Echt super vet!

De sprong zelf is natuurlijk super vet! Maar ook de begeleiding die je krijgt, de uitleg en degene waarmee je springt waren helemaal geweldig. Iedereen is super aardig en legt goed uit wat je ongeveer kan verwachten. Echt super tevreden en blij!

Als je met je benen bungelt boven texel. Dan zie je texel onder je en dat is mooi om te zien. Dan val je met 200 km per uur naar beneden de vrije val, en dat is een geweldig gevoel. En na 30 sec gaat de parachute open en heb je een geweldig mooi uitzicht over texel en je ziet ook een deel van Den Helder mooi om te zien. Als je weer veilig op de grond bent dan denk je ook bij je zelf wauw wat is parachutespringen gaaf zeg

Het was de meest fantastische ervaring van mijn leven!

No words needed, behalve dat niemand mij dit meer afneemt!

Het was geweldig het personeel was super leuk en aardig en de sprong opzich was fantastisch zeker voor herhaling vatbaar! Tot de volgende keer!

Voortreffelijk

Was een hele ervaring om dit mee te maken. Kregen goede instructie's en uitleg. Goede paravliegers.

Hele mooie sprong gemaakt . Heel goede uitleg voor dat je springen gaat .en hele lieve beglijding. In een woord fantastisch.

ParaCentrum Texel: Letterlijk én figuurlijk en TopCentrum!

We moesten gisteren lang wachten vanwege vertraging veroorzaakt door de oefeningen van de Luchtmacht, maar we hebben ons geen moment verveeld. Dat kwam door de fijne ontvangst, de goede uitleg, het kijken naar het vertrek van de verschillende vluchten, de landing en de verhalen van de mensen die ons voorgingen, de super instructeurs, de fijne mensen waar we mee waren gekomen en het mooie weer. In één woord, een geweldige. beleving!

Extreem geweldig!!

Nergens mee te vergelijken!! Samen met dochter op haar 22ste verjaardag gesprongen en het was asociaal geweldig!! Maarten bedankt voor de fantastische sprong met heel wat extra manoeuvres!!

Geweldig!

Wat een geweldige ervaring! Leuk personeel die voor iedereen klaar staat. Leuke duospringers die je meenemen in de sprong. En natuurlijk de geweldige sprong zelf! Je krijgt het gevoel wat je niet kunt beschrijving. Zo gaaf!! Bedankt Paracentrum Texel!

Een van de coolste dingen die ik ooit gedaan heb

Ik heb een prachtige dag gehad bij paracentrumtexel. We kregen als groep van 30 man de blokhut toegewezen waar de catering ook prima voor elkaar was. De broodjes en de soep waren heerlijk en er was genoeg koffie, thee en frisdrank voor iedereen. Ook het personeel was erg vriendelijk en duidelijke over hoe alles werkte en wat je tijdens de sprong moest doen.

Mega Super Gaaf

Het sneeuwde in de ochtend, maar gelukkig kregen wij een mail dat het bijzonder koud zou worden. Hierdoor konden wij ons hier goed mee aankleden. Toen ging het gebeuren. Dmv een team van zeer ervaren springers heb ik geen één moment van angst gevoeld. Wat was dit mega gaaf zeg! Toen gingen we de lucht in. Hoger en hoger! En toen ging de deur open. Eén voor één sprongen we het vliegtuig uit. Mijn cameravrouw hing al buiten het vliegtuig en kon daardoor mijn vrije val goed filmen. Toen was het mijn beurt. Eerst een flinke vrije val en daarna een mooie tocht aan de parachute. Ik mocht ook even zelf sturen. Ook het landen ging zeer soepel. Als je je houdt aan wat er van tevoren tegen je wordt gezegd, kan er niks mis gaan en heb je totaal geen harde landing. Al met al een super ervaring. Hou er wel rekening mee dat je oren dicht kunnen gaan door de drukverschillen. Thanks Harvey, it was a real epic awesome experience ;)

Het Is Daar Super Geweldig

het is sowieso erg geweldig om het te doen

Fantastisch!!

Erg vriendelijk en enthousiaste medewerkers die mijn onvergetelijke ervaring mede hebben gemaakt. Mooie locatie, zelfs het wachten op je vlucht is leuk omdat het voor de drop zone is!!

Een super beleving om nooit te vergeten!

Een fantastische sprong gemaakt, van te voren gewaarschuwd dat het heel erg koud zou zijn, dus extra laagjes kleding aangetrokken. Mooi helder weer, dus een fantastisch uitzicht. Vriendelijke behulpzame crew.

wow wat gaaf

Voor de verjaardag van mijn vriendin heb ik haar een sprong cadeau gedaan. En uiteraard kon ik het niet laten om ook zelf te springen! Het was in 1 woord geweldig!!! Wij komen zeker nog een keer terug!

Waanzinnig!

Afgelopen weekend een tandemsprong gemaakt bij Paracentrum Texel. Een fantastische ervaring en super goede begeleiding. De instructie is helder en m'n tandem-mattie was een fanatische begeleider.

Fantastisch

Fantastische ervaring. De spanning die je voelt om voor de eerste keer van 4km hoogte in het niets te springen is intens maar de ontlading daarna is fantastisch. De camerabeelden zijn aan te raden, zorgt ervoor dat je het kan blijven herbeleven en een prachtige herinnering hebt vast gelegd.

Het is echt een aanrader!

Was erg leuk en goed georganiseerd. Begrijp elijk dat je moet wachten maar dat is het enige jammere eraan. Verder een top ervaring!

Het wachten waard

Vooraf keurig de benodigde informatie gekregen. Na gebeld te zijn om eerder te komen en ingecheckt te zijn, werd er al gezegd dat er vertraging van een uur/anderhalf uur zou zijn. Dat is prima, omdat ze met minder personeel moesten werken. Helaas duurde het nog veel langer dan dat. Een kleine tegenvaller. Uiteindelijk opgeroepen en toen de instructie die snel en strak werd afgewerkt. Ik kreeg een relaxte en fijne instructeur aangewezen. En daarna.... wat een ervaring! Een vrije val van 60 seconden en zelf mogen sturen! Topervaring

Mindblowing!

Such a great experience from start to landing!

Een geweldige ervaring met enthousiaste mensen

Op een prachtige dag naar het paracentrum gegaan om onze 1e tandem sprong te maken. Ontvangen door een enthousiaste groep mensen die je goed begeleiden. Op naar 13.000 voet. Ik had verwacht dat het een mooie ervaring zou zijn. Nooit verwacht dat het zo mooi zou zijn, wij komen nog een keer!

Postweg 128

1795JS De cocksdorp

+31 (0)222 311464

Over PARACENTRUM TEXEL

Of je nu wilt leren parachutespringen, een tandem parachutesprong wil maken of een al gebrevetteerde sportspringer bent, Paracentrum Texel heeft alles in huis om je sprong(en) tot een succes te maken. Het paracentrum is sinds 1969 de mooiste locatie van Nederland om een parachutesprong te maken. Bij ons werken full-time professionele instructeurs die leven ván en voor het springen.