Een ervaring die je niet kunt uitleggen!

Deze ervaring is lastig te delen met anderen, want je moet het echt ervaring! Door de professionaliteit van het hele team werd mijn angst volledig weg genomen. Vanaf het moment dat we uit het vliegtuig sprongen begint het genieten direct. Wauw!

Zeer goed en hele prachtige dag

Ik vond het een prachtige dag voor het springen en zeer goed voor mekaar

Super vet

Goeie uitleg en leuke mensen die met je mee sprongen. Zeker weten voor herhaling vatbaar

Totale rush en vertrouwen !!

Perfect ontvangen, begeleid tot en met na de landing… geweldige ervaring bij perfect weer op Texel, ons favoriete eiland. Bloembol velden Frieslands Afsluitdijk alle eilanden, top uitzicht,…. Maar de vrijval , das pas leven!! Living on the Edge Ook erg leuk alle spontane medewerkers Super bedankt !!

Goed ontvangst, leuke en duidelijke uitleg. Aardige instructeur die vertrouwen gaf en de sprong was niet te beschrijven gaaf! Parachute mogen ‘bedienen’ en het weer was super. Topdag!

In één woord geweldig

De dames bij de receptie, de jongeman die de instructie gaf, de duo partner (helaas weet ik haar naam niet maar) iedereen was even vrie delijk, aardig en vooral vrolijk. Het was een hele drukke dag maar zelfs aan het eind van de dag was iedereen nog super vriendelijk

Super vet!!!

Ik heb een onwijs vette ervaring. alles was erg goed geregeld en iedereen was super lief!

Een geweldige, super fantastische, top ervaring.

Het was geweldig. De vlucht met het vliegtuig. De begeleiders voor de tandemsprong. De cameramensen. En vooral het moment van de val in de diepte. De vrije val was helemaal super. En dan het beeld van het eiland Texel. Om bijna emotioneel van te worden. Gaaf, gaaf en nog eens gaaf. Voor herhaling vatbaar

Amazing

Na een aantal cancellations vorig jaar kon ik nu wel springen. Wachttijd liep uit tot 3,5u maar wij waren hier op tijd van op de hoogte gesteld. Communicatie, organisatie gewoon top. Leuke instructeurs en filmers. Onvergetelijke dag, bedankt!

Fantastisch!

Dan was het eindelijk zover. Een ongelofelijke ervaring die ik niet had willen missen!

Fan-tas-tisch!

Ontzettend mooie ervaring, zeker aan te raden!

Perfektes Erlebnis

Sehr freundlicher, gut gelaunter Kontakt. Super eingespieltes Team. Man fühlt sich jeden Moment willkommen und gut und sicher betreut.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Once in a lifetime experience!

Wat een ongelofelijke ervaring! Cadeau gekregen voor mijn 30ste verjaardag, wat een super mooi cadeau!

Het was echt geweldig gaaaaf

Ik heb een goede service gehad met leuke mendelen. Te toffe ervaring samen met mijn zus. Echt om nooit meer te vergeten

Tweede keer maakte ik veel bewuster mee

Voor de tweede keer in mijn leven sprong ik boven Texel op 13000ft uit een vliegtuig. De eerste keer was ruim 2 jaar geleden. Omdat ik wist wat me te wachten stond was ik nu minder gespannen en maakte ik deze tweede tandemsprong veel bewuster mee dan de eerste. Het was super, ik heb van elke seconde genoten. Ik overweeg een cursus te doen, want het kan alleen maar leuker worden, lijkt me. Materiaal, instructie en oog voor veiligheid leken mij prima in orde. Instructeur Mike: bedankt voor de mooie sprong.

geweldig

niet twijfelen ,gewoon doen met videoreportage

super

gewoon doen ,onvergetelijk

De sprong van mijn leven

Het was de beste ervaring in mijn leven. Ikzelf heb de sprong gedaan van 13000ft, voor deze sprong werd alles duidelijk uitgelegd. De instructeur was zeer vriendelijk. De foto's en video's zijn ook van goede kwaliteit. Al bij al was dit een "once in a lifetime" moment, ookal ben ik zeker dat ik nog vaker ga terugkeren :)

Heerlijk om dit te mogen doen

Mijn eerste sprong mogen doen, een geweldige ervaring! Op het laatste moment toch nog besloten om een cameraman/vrouw erbij te huren, wat gelukkig nog mogelijk was. Wat ben ik blij dat ik dit alsnog gedaan heb, de beelden zijn het geld dubbel en dwars waard. Fantastische instructeur die mij op mijn gemak stelde en ervoor zorgde dat de ervaring onvergetelijk werd. Als je eenmaal valt is het een geweldige ervaring. Het is een bijzonder gevoel om je leven letterlijk in de handen van de instructeur te leggen. De vrije val geeft een ongelofelijke adrenaline rush, terwijl het zweef gedeelte je de kans geeft om het eiland (en de andere bij goed zicht) vanuit een bijzonder perspectief te zien. Ik wil jullie bedanken voor de mooie dag

Onwijs spannende, maar geweldige ervaring

Het was mijn tweede sprong, maar het blijft ontzettend spannend om op ~4km hoogte uit een compleet normaal functionerend vliegtuig te springen. Als je eenmaal valt is het een geweldige ervaring. Het is een bijzonder gevoel om je leven letterlijk in de handen van de instructeur te leggen. De vrije val geeft een ongelofelijke adrenaline rush, terwijl het zweef gedeelte je de kans geeft om het eiland (en de andere bij goed zicht) vanuit een bijzonder perspectief te zien.

Wat een ervaring!

De sprong was super! De instructeurs zijn erg aardig en ik had een erg relaxte tandempartner. Bedankt voor een geweldige dag!

• Would you recommend us? Yes

Hele goede en toch relaxte begeleiding. Veel uitleg en gewoon een super ervaring. Zelf de parachute sturen was een mooie verassing.

Ongelooflijk!

Mijn eerste tandemsprong mogen doen, een geweldige ervaring! Op het laatste moment toch nog besloten om een cameraman/vrouw erbij te huren, wat gelukkig nog mogelijk was. Wat ben ik blij dat ik dit alsnog gedaan heb, de beelden zijn het geld dubbel en dwars waard. Fantastische instructeur die mij op mijn gemak stelde en ervoor zorgde dat de ervaring onvergetelijk werd. Zeker een aanrader, dit smaakt naar meer!

A Dream came true !!

Een lang gekoesderde droom is eindelijk uit gekomen. Woorden schieten eigenlijk te kort, wat een unieke ervaring. Alles op en top geregeld, met onze groep (32 collega's) erg leuk ontvangen door Rob bij de receptie, waar wij de 1e uitleg kregen met verschrikkelijk veel humor, dit breekt direct het ijs voor de rest van de dag. Dan het moment dat je te horen krijgt dat je je gereed mag gaan maken voor de daadwerkelijke sprong, ook hier wederom de nodige instructies ondersteund met flink wat gelach, maar wel zeer serieus natuurlijk. Alles zeer proffesioneel, alleen maar leuke instructeurs en cameramensen. De vlucht naar boven ook (in ons geval 13000ft), erg gemoedelijk, instructeurs die je op de hoogte houden, je echt wel op je gemak stellen. En ook tijdens de sprong, zodra de parachute dan uit is mag je op bepaalde moment ook zelf gewoon de touwtjes in de handen nemen om even te sturen met de parachute, wat de beleving natuurlijk helemaal afmaakt. Al met al een prachtige dag gehad, en absoluut voor herhaling vatbaar!

Geweldig, en mooie mensen

Was onze eerste keer maar o wat was het gaaf, zijn goed opgevangen en we zijn goed op de hoogte gesteld van wat komen ging. Heel gaaf

Postweg 128

1795JS De cocksdorp

+31 (0)222 311464

Over PARACENTRUM TEXEL

Of je nu wilt leren parachutespringen, een tandem parachutesprong wil maken of een al gebrevetteerde sportspringer bent, Paracentrum Texel heeft alles in huis om je sprong(en) tot een succes te maken. Het paracentrum is sinds 1969 de mooiste locatie van Nederland om een parachutesprong te maken. Bij ons werken full-time professionele instructeurs die leven ván en voor het springen.