Aardige mensen goed geholpen

Was een geweldige ervaring hele fijne camera vrouw en de persoon waar ik mee sprong stelde echt op mijn gemak en vertelde dingen Ik zou het zo weer doen goed georganiseerd

Gave ervaring

Het was een super leuke ervaring en ik raad het iedereen aan. Het parachutespringen op het waddengebied geeft je een super mooi uitzicht en samen met de instructeurs voel je je erg veilig.

Fantastisch

Bij aankomst is er een heel fijne en relaxte sfeer op Paracentrum. De uitleg van de sprong is ook duidelijk en professioneel. De sprong zelf was waanzinnig!! Kortom niks: helemaal niks aan te merken.

Geweldige ervaring

Op 2 mei 2022 een tandemsprong gedaan samen met een vriendin. Om 14:00 uur hadden wij ons aanmeld moment. Echter moesten we tot 16:30 wachten tot dat wij aan de beurt waren en waren wij als enige duo naar een vlucht later gezet dan de rest van de groep met dezelfde aanmeld moment. Hierdoor moesten wij 20 minuten langer wachten dan de anderen. Ondanks dat was de sprong een erg leuke ervaring en werd je goed begeleid door de persoon waarmee je sprong. Het is niet goedkoop, maar wel zeker de moeite waard!

Schitterend, machtig mooi, wauw, te gek

Geweldige ervaring om nooit meer te vergeten, echt KICKEN. Als je in de deuropening vh vliegtuig zit en je instructeur "kiept" je uit 't vliegtuig, vond ik' t engste. Je denkt alleen maar, ik durf niet meer, ik val te pletter. En dan komt er een totale rust van puur genieten over je heen. De vrije val vond ik best heftig, die harde wind in je gezicht. Bijzonder moment vond ik, dat mijn cameraman naar mij toe kwam "gevlogen" en mij een hand gaf!! Waanzinnig mooi om de vrijheid te voelen, vliegen als een vogel in de lucht zo peacefull en het waanzinnig mooie uitzicht dat je van bovenaf op Texel hebt! De blauwe zee, stranden, De Slurfter, tulpenvelden, graanvelden en het ieniemienie paracentrum!

Hemels...

Op zaterdag 30 april hebben mijn zoon en ik een tandemsprong gemaakt. Ik heb val angst (soort hoogtevrees) en rugklachten, dus ik was wat huiverig voor de sprong. Het personeel tijdens de briefing was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Zij stelden mij al gerust. Later ontmoette ik mijn tandempartner; Daan. Wat een lieverd! Hij heeft me gerust gesteld en stap voor stap begeleidt. Ik heb totaal geen angst gehad tijdens de vlucht en tijdens de sprong. Wel heb ik een beleving gehad die ik nooit meer zal vergeten. Nu, twee dagen later, loop ik nog steeds op wolken! Aanrader dus!

Hemelse ervaring!!

Na mijn rondvlucht vorig jaar op Texel had ik de smaak te pakken. Ik moest zou ooit een duosprong maken daar! Op mijn 16e verjaardag kreeg ik het cadeau van mijn leven: een duosprong op 12000ft, met foto en film en de familie ging mee! Onmogelijk te omschrijven hoe ik me voelde toen ik uit het vliegtuig sprong ! "Helmels, buitenaards, geweldig, fenomenaal..." Dankzij de prachtige begeleiding op de grond en in de lucht, de duidelijke instructies en briefings was dit tot op heden het mooiste moment van mijn leven! Voor altijd dankbaar dat ik dit mocht beleven! Superteam zijn jullie daar bij Paracentrum Texel!! En euuuh...ik kom zeker terug!!

wauw!!!

springen uit een vliegtuig vond ik wel een dingetje,maar die vrije val was waanzinnig,ook leuk dat je even mag sturen met de parachute.

Wat een fantastische beleving en ontzettend goed opgeleid personeel!

Wauw.. dit is wat ik zou zeggen als ik deze ervaring met één woord moest omschrijven. Je kan veel dingen doen in het leven, maar iets dat zo eng lijkt maar tegelijkertijd het gaafste is wat je ooit hebt gedaan ga je niet snel ergens anders vinden. Ondanks mijn reisziekte en daardoor was misselijkheid in de lucht heeft Rutger mijn goed begeleid en goed geluisterd naar alles wat ik aangaf. We houden het lekker op een tot ziens aangezien ik dit zeker nog eens hoop te komen doen!

Wat een geweldige ervaring.

Wat was dit gaaf! De vlucht in het vliegtuig, en de sprong. Vrijeval was zoo gaaf, wat een vrijheid voel je als je boven texel zweeft. Mocht ook nog de parachute besturen, geweldig om te doen. Degene aan wie ik vast zat was ook echt een topper. En er zijn super gave filmpjes en foto's gemaakt. Wat een ervaring om nooit meer te vergeten en zeker voor herhaling vatbaar

Geweldige kick!

De parachutesprong van 13.000 voet (ongeveer 4km) bij Paracentrum Texel was geweldig! Ik heb niet eerder zo'n kick ervaren. De instructeurs waren erg vriendelijk en doen alles heel veilig aanvoelen. De vlucht en sprongen waren geweldig en de beelden na afloop zijn snel te bekijken. Je kunt zo nog een keer van de geweldige ervaring genieten en deze met anderen delen. Een echte aanrader, zeker op Texel, met een geweldig uitzicht over het gehele eiland (en meer!).

Super ervaring

Op koningsdag een tandemsprong gemaakt. Hoewel het eerst te bewolkt leek, kregen wij halverwege de middag een telefoontje dat we toch konden springen. Er werd goed met ons gecommuniceerd. Vanaf het moment dat je het paracentrum in loopt verdwijnen de zenuwen. De sfeer is heel relaxed, humoristisch en professioneel. De instructeurs leggen je onderweg van alles uit. De sprong zelf is een fantastisch gevoel. Je mag zelf ook nog even de parachute besturen. Het is ook zeker een aanrader om de sprong te laten filmen. De filmpjes en foto's die je krijgt zijn een mooie herinnering en motivatie om nog een keer te springen!

Een adrenalinekick met schitterend uitzicht

Twee eerde sprongpogingen gingen helaas niet door vanwege lage bewolking. Elke keer keurig op de hoogte gehouden van de situatie en de dag kunnen omboeken. Drie maal scheepsrecht, nu stralend weer en weinig wind. Duidelijke informatie vooraf, waardoor we ons goed voorbereid voelden voorafgaand aan de sprong. Nou ja, hoe goed voorbereid je kan zijn voor je eerste tandemsprong. De ervaring is met niks te vergelijken. De rationele gedachten dat je te pletter stort op de aarde vervliegt als je eenmaal het vliegtuig uit bent. Wat een adrenaline komt er vrij en wat een uitzicht. De contouren van het eiland en de mooie kleuren van de bloeiende velden betoveren je meteen. De kick duurt nog even nadat de parachute uit is en je al cirkelend naar de landing toewerkt. Na afloop kunnen genieten van de schitterende beelden die meteen ook tot een leuke compilatie bewerkt zijn. Zeer professionele instructeurs waardoor ik me de gehele tijd veilig voelde. Niet verwacht van tevoren, maar ik zou zo weer springen!

Bizar gaaf!!

Het ging zo onwijs snel allemaal , maar wat een mooie ervaring! Had hem niet willen missen!!

Fijne ervaring, goede begeleiding

Zoals waarschijnlijk voor meer mensen was dit mijn eerste sprong. Dan is het wel zo prettig als je goed wordt gebriefd, als er een gemoedelijke losse sfeer is, zonder dat je het gevoel hebt dat er serieus naar veiligheid wordt gekeken.

Super!! Habe mich sehr gut aufgehoben gefühlt. Es hat total viel Spaß gemacht!!

Es hat total viel Spaß gemacht!! Am liebsten würde ich direkt morgen wieder hoch in die Luft!! Tolles Welebnis und ich habe mich sehr wohl gefühlt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Einfach genial!!!

Total nettes und sehr hilfreiches Team. Hat mega Spaß gemacht mit meinem Begleiter.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

super geweldig

super leuk, leuke mensen met een gevoel voor humor, super geweldige ervaring om te doen,

Intens!!!

Beetje spannend maar heel bijzonder met mijn zoon gesprongen. De mensen die er werken zijn allemaal even vriendelijk en enthousiast. Een ervaring om nooit te vergeten

Goed geregeld en geweldige ervaring.

Erg teleurgesteld toen er verteld werd dat het misschien niet doorging, maar toen het toch doorging was iedereen erg aardig en werd alles goed begeleidt

Lifechanging experience

Het ontvangst, de incheck en briefing zijn soepel en snel verlopen. Er wordt duidelijk vertelt wat je kunt verwachten. Toffe persoonlijke springbegeleiders zorgen ervoor dat je je helemaal op je gemak voelt voordat je het vliegtuig instapt. De tandemsprong zelf is echt een lifechanging experience; de adrenalinekick geeft je echt het gevoel dat leeft!

Fantastisch

Wat een te gekke ervaring..echt fantastisch

Duidelijke en leuk instructie, aardige instructeurs met leuke ideeën. Super!

Onze dag begon met onzekerheid, wel- of niet mogen springen. We werden gebeld wat we zelf wilde, toch naar locatie komen met de onzekerheid of omboeken. We kozen toch te gaan. We werden op de bellijst gezet, wat betekent dat je wordt gebeld als de omstandigheden goed zijn. Ondertussen zaten we lekker bij een strandtentje en na ongeveer één a twee uur kregen we het bericht dat we mochten springen. We kregen de veiligheidsinstructies, maakte kennis met onze instructeur en daarna gingen we. De instructeurs hadden zelf ook nog leuke ideeën tijdens de vrije val, dit kun je zelf bepalen. Mooie ervaring!

Ik vond het geweldig!

Het was echt super leuk! We gingen het vliegtuig in en we gingen super hoog. Toen ging er een meneer voor mij die ging 9000 voet Wij gingen 13000 voet dus waren we er nog lang niet. Na 10 minuten in het vliegtuig ging de deur open. Mijn moeder moest eerst! Toen was het mijn beurt. De cameraman die ging eerst toen ik. Kip banaan en we vielen. Het uitzicht was super gaaf! Toen we landen was ik helemaal enthousiast!

Gaaf zou het snel nog een keer doen

Ik vond het springen zo vet en jullie medewerkers heel aardig en behulpzaam bedankt voor de ervaring en zou snel nog een keertje springen

Postweg 128

1795JS De cocksdorp

+31 (0)222 311464

Over PARACENTRUM TEXEL

Of je nu wilt leren parachutespringen, een tandem parachutesprong wil maken of een al gebrevetteerde sportspringer bent, Paracentrum Texel heeft alles in huis om je sprong(en) tot een succes te maken. Het paracentrum is sinds 1969 de mooiste locatie van Nederland om een parachutesprong te maken. Bij ons werken full-time professionele instructeurs die leven ván en voor het springen.