twijfel? doen!

bangerik die ik ben, toch met mijn schoonzusje beide een tandemsprong geboekt. wat een ervaring! hele lieve, rustige instructeur (Gerben), en de sprong is waar het om draait. ontvangst bij de balie uiterst vriendelijk. tijd tussen melden en sprong erg lang, en instructie van tevoren een standaard riedel. maar man, ondanks de doodsangst op het moment van vallen, en dan het prachtige uitzicht over de wadden...... onbeschrijfelijk. dus... twijfel je? ben je op texel? doen! en boek zeker de beelden erbij, die zijn het geld zeker waard!

Onwijs mooie ervaring met professionele ondersteuning waardoor het echt een gave ervaring is.

De rust van de instructeurs helpen je over de spanning heen om echt te kunnen genieten van de sprong

Wat een ervaring dat parachutespringen.

Wat een geweldig crew op Paracenter Texel. Heb enorm genoten van de sprong en alles er omheen. Echt een aanrader. Maar houdt allemaal wel rekening met de corona regels. Dan is de crew nog leuker!!!

Ik zou iedereen aanraden om een sprong te maken! De vrije val is een onwijs fijn gevoel. Het uitzicht was ontzettend mooi en de instructeur vertelde veel over texel. Iets minder: Wij hadden de sprong om 14.20 geboekt en gingen uiteindelijk pas om 17.00 uur het vliegtuig in. Maar het was zeker het wachten waard!

Fantastische ervaring waarbij alles top wordt geregeld.

Enorm genoten van mn allereerste tandem sprong. Wat een geweldige ervaring om zo parachute te mogen springen. Nadat je je hebt aangemeld, wordt alles perfect geregeld, krijg je duidelijke instructies wat er daarna gaat gebeuren.

Fantastisch, super beleving.

Nadat de sprong meerdere malen niet heeft kunnen doorgaan was het dan eindelijk zover. Instappen in het vliegtuig en op maar 13000ft. Vanaf het moment dat je los kom uit het vliegtuig voelt het goed. Wat is dat een enorme ervaring. Geweldig moment! Te kort tijd om na te denken maar enorm genoten. Gelukkig de beelden van de cameraman om deze beelden terug te kunnen zien. Later nadat de parachute open is gegaan zelf sturen en langzamerhand steeds meer details van het vaste land ontdekken. Heerlijk gevoel en een onvergetelijke ervaring. Super blij dat ik over deze drempel ben gestapt en de sprong heb gemaakt

Geweldig!

Het is als een droom waar je merkt hoe mooi de wereld is. Geeft je rust en tegelijkertijd power en zekerheid in jezelf.

Waanzinnig!

Het was een fantastische ervaring. Er waren duidelijke instructies en we werden erg op ons gemak gesteld. De instructeurs waren zeer vriendelijk en maakte de ervaring onvergetelijk.

Waanzinnige eerste keer!

Het was voor mij en mijn vriend de allereerste keer springen en we zijn heel bij dat bij Paracentrum Texel te hebben gedaan! Wat een ervaring... en prachtige plek. Gezellige, joviale mensen waar de ervaring er vanaf straalt - dat geeft veel vertrouwen (vooral als je wat nerveus bent). Een tip: meer persoonlijke aandacht zou de ervaring van een 8 naar een 10 brengen. Je merkt namelijk dat het wel een flinke doorloop heeft - gelijk na het landen is je tandem-instructeur alweer bezig met het optuigen van de volgende springer. Toch fijn als je nog even een hand (oke, elleboog) kan geven of hem kan bedanken. Of iets van een certificaatje of zo! Misschien dat dit anders is als je wel met cameraman springt, maar dit zou voor de gastvrije ervaring niet mogen uitmaken ;) Ten slotte: het gaat natuurlijk om het springen, maar het is - ook voor degenen die op de grond wachten - fijn om de toiletten iets vaker te checken. Je ziet namelijk wel dat er zenuwachtige toiletbezoeken zijn...

Helemaal te gek!!!!!

Spannend, nou en of. Maar al tijdens de voorbereidingen voel je de ervaring die met je mee gaat springen en dat creëert toch wat rust. Het springen was sensationeel. Prachtig om Texel op die manier te zien. Ondertussen gaat de begeleiding en uitleg gewoon door. Echt een fantastische ervaring die zeker nog een keer herhaald gaat worden. Peter van het Paracentrum....bedankt man!

Geweldig wat een kick een super ervaring

Jammer dat ik dit nooit eerder heb gedaan, een van de mooiste dingen die ik in mijn leven mocht ervaren. Jullie als team hartelijk bedankt voor de geweldige begeleiding en het volledig veilige gevoel dat er was om er gewoon voor te gaan. Mijn allereerste gedachte na de landing was, ik ga nog een keer.

Zooooo cool

Ik heb hoogtevrees en was doodsbang om te springen, maar ik heb zooo’n ontzettend leuke ervaring gehad! De mensen die bij het Paracentrum werkten waren allemaal super aardig en hebben ons overgehaald om toch iets hoger te springen dan we al deden. We hadden er een camera bij en ben echt zo blij met de resultaten! Zou het zo opnieuw doen

OMG wat was dit mooi!

Perfecte begeleiding die mij zo informeerde en gerust stelde dat ik me volledig op mijn eerste sprong kon concentreren, op 13.000 ft. Het weer was gelukkig ok en de sprong....... na mn bevalling de mooiste ervaring in mijn leven! Bedankt iedereen van het centrum, tot snel!!! Colette Gouverneur, Gesprongen op 18 Juli 2020

Een bizar geweldige ervaring

Genoten van de sfeer die op het paracentrum is, het enthousiasme van de instructeurs en de bizar geweldige parachutesprong!

Geestverruimend

Goed georganiseerde manier van doen, enthousiaste instructeurs, makkelijk te vinden en duidelijke manier van communiceren. Alles voorafgaand aan de sprong verliep vlekkeloos en de sprong zelf was waanzinnig!

Perfect! Genieten met heel mijn familie!!

Mijn eerste ervaring met parachute springen heb ik opgedaan in Maubeuge. Bij para centrum Texel hangt die heerlijke parachutisten vibe waardoor je alleen maar zin kan krijgen om te springen! Dit keer niet zelf maar een tendum sprong gemaakt, omdat we met een klein groepje gingen. Een van ons heeft vlieg angst en de een ander wordt heel erg snel misselijk. Door de heerlijke sfeer kregen we er allemaal zin in! En stapte we allemaal zonder blikken of blozen in en verlieten we de kist met een big smile op ons gezicht! Het was geweldig!! Persoonlijk ga ik met erg veel liefde de AFF cursus doen, dus, tot snel!

Kicken dit had ik ik niet willen missen

Eerst dacht ik nooit van mijn leven maar dan zie je wat het is en dacht ik , ik doe het gewoon. Verschrikkelijk eng vooraf maar dit had ik niet willen missen. De vrije val is gaaf maar het mooiste vond ik het zweven. Nog een keer? Nee dat niet maar dit had ik niet willen missen.

Fantastische ervaring de kick van de vrije val en de vrijheid van het zweven

Geweldige ervaring wat duurt wachten dan lang als je er zit. Eindelijk ben je dan aan de beurt hoor je dat er een verbod is om naar 13000 ft te gaan. BALEN!!!!!! Tijdens de vlucht wordt het verbod opgeheven en stijgen we door naar 13.000 ft YEAHHH :). Deur open, oh Ja, banaan ,mooi not, je denkt er niet aan. Springen of meer je wordt gesprongen, wat een snelheid de lucht klappert tegen je gezicht en kleren, en dan ...... rust en uitzicht. Mooi uitzicht over Texel al rondjes draaiend soms snel dan langzaam kom je naar beneden om rustig te landen waar je een kwartier geleden in het vliegtuig stapte. Nog een keer ? In ieder geval iets van mijn buckfetlist af. En ja dit is iets wat voor mij op die lijst niet mocht ontbreken. Ontzettend trots dat mijn vrouw heeft mee gesprongen Harvey thanks for the nice flight.

Een paar minuten als Superman door de lucht zoeven!

Parachute springen stond niet op mijn bucketlist want o wat leek mij dat eng. Door alle enthousiasme bij Paracentrum Texel meldde ik mij toch aan. Ik was echt doodsbang maar toen ik eenmaal in het vliegtuig zat was alles alleen maar leuk. Het moment dat je het vliegtuig uitvalt voel je je Superman en vergeet je alles om je heen. Een onbeschrijfelijk mooie en spannende ervaring die ik nooit zal vergeten. Bedankt!

Postweg 128

1795JS De cocksdorp

+31 (0)222 311464

Over PARACENTRUM TEXEL

Of je nu wilt leren parachutespringen, een tandem parachutesprong wil maken of een al gebrevetteerde sportspringer bent, Paracentrum Texel heeft alles in huis om je sprong(en) tot een succes te maken. Het paracentrum is sinds 1969 de mooiste locatie van Nederland om een parachutesprong te maken. Bij ons werken full-time professionele instructeurs die leven ván en voor het springen.